A+ A-

Undor és gerjedelem

Valójában sosem tudtam igazán, mi az a szerelem. Másfél évig együtt voltam valakivel, aki elvárta, hogy tudhasson rólam mindent, de közben én nem tudtam róla semmit. Karácsony után három nappal szakított velem, és istenemre, annyira még sohasem voltam padlón. De hát ilyen ez a szerelem! Két hónapon keresztül vergődtem a lét-nem lét között. Végül aztán fogtam a motyómat, és elmentem szórakozni a barátaimmal.
Két potenciális szexpartnerjelölt is megjelent a színen, és én hébe-hóba foglalkoztam is velük. Az egyik egy Krisztián nevű fiú volt, akinek a vonzerejét a hasán levő kockák biztosították. A másik Dani, aki még egy nálam is alacsonyabb, okos srác volt. Ültünk egy szórakozóhelyen, ittuk a sörünket, szívtuk a ciginket, és beszélgettünk a lét elviselhetetlen könnyűségéről. Krisztián többször is burkoltan közölte velem, hogy szeretne szexuális kapcsolatba bonyolódni az éjszaka folyamán, de engem nem érdekeltek a jelzései. El voltam foglalva a gondolataimmal, meg a volt barátommal átélt közös emlékek hadával. Nem érzékeltem a külvilágot. Egyre csak telt az idő, lassan mindenki szedelőzködni kezdett. Elkövetkezett a pillanat, amikor első kacér pillantásomat Krisztiánra vetettem. Mi az a kacérság? Valamilyen verbális, vagy nonverbális dolgocska, aminek a hátterében afféle szexuális ajánlat áll. A kacérság tulajdonképpen ígéret arra, hogy az illetővel, akivel kacéran viselkedtünk, szexelni is fogunk. Ott tartottam, hogy indulni készültünk, és én első kacér pillantásomat vetettem Krisztiánra. Régóta tudtam, hogy néz ki a temérdek fekete ruha alatt, hiszen láttam róla olyan képeket, amiken félmeztelen volt. Tetszettek a hasán levő kockák, de mint mondtam, ez volt az egyetlen testileg vonzó dolog benne. Még talán a szemei, de annyi kékeszöld szemű ember van, hogy inkább nem figyeltem a szemeire. Belül mélyen haboztam - elmenjek vele, vagy ne? Képes leszek kontrollálni a szexuális vágyaimat, vagy odaadom magam neki? Már az utcán sétáltunk, de még mindig nem tudtam dönteni. Végül Dani sértődős jelenete arra késztetett, hogy egy árva szó nélkül leléceljek Krisztiánnal. Nem nagyon érdekelt senkit. Itt most közbevágva gyorsan megjegyezném azt, hogy a Krisztiánnal való találkozásom mindkettőnk szexuális kielégítetlensége miatt jött létre. Egyikünknek sem volt senkije jó ideje, és mindketten vágytunk már a testi szerelem örömeire, így hát összehoztuk ezt a sörözős-ismerkedős estét, melynek folytatását most fogom leírni.
Buszoztunk. Akkor kezdtem valahogy undorodni tőle, éreztem az izzadsága szagát, és felfordult a gyomrom. Szemben ültem vele, látta rajtam, hogy van valami bajom, és kérdezősködni kezdett. Éreztem a szája szagát. Nem akartam, hogy hozzám érjen, és mégis az volt a leghőbb vágyam. Hihetetlenül felizgatott szexuálisan ez a gusztustalan ember, testének nyers kipárolgásától szinte megrészegültem, azt akartam, hogy az enyém legyen, én pedig az övé. Lassan értünk a lakásába, teljesen átfagytam a hideg utcán, és ami fájdalmas volt, hogy egy szál cigim sem maradt. Jólesett volna a hosszú buszút után, és Krisztián, nem lévén udvarias, nem kínált volna meg. Egy idő után már nem is érdekelt a cigi. Amíg ő elment zuhanyozni, én a nappaliban beszélgettem az anyjával. Fiatal nő volt, vékony, ápolt, és intelligens. Amikor Krisztián elkészült a zuhanyzással, a szó legszorosabb értelmében hozzám vágott egy vastag törülközőt, és egy borotvát. - Aztán selymes legyen ám.- vigyorgott rám pajzánul, én pedig visszavigyorogtam. A borotvát azért kaptam, mert amikor még a találkozás lehetőségét firtattuk, közöltem vele, hogy amióta véget ért a kapcsolatom a volt barátommal, nem voltam annyira igényes, nem borotváltam például a lábamat. Valójában ez Krisztiánt nem érdekelte, az ő vágya az volt, hogy a puncimat szőrtelenítsem, mielőtt befekszem szent, és sérthetetlen ágyába. Természetesen kielégítettem ezt a perverz vágyát, és amikor friss tusfürdőillatúan betipegtem a szobájába, puncim már hamvas, és szőrtelen volt. Bemásztam mellé az ágyba, heverésztem pár percig, majd felültem, és belekezdtünk egy horrorfilmbe. Nem vagyok kis darab a magam 175 centijével, viszont vékony vagyok, könnyű.
Egy idő után zavarta, hogy én a háta mögött a falnak támaszkodva, szinte természetellenes pózban csücsülök, ezért megfogta a kezem, és maga mellé rántott az ágyra. Az oldalamon feküdtem, ő pedig hátulról átölelt. Amennyire undorított a vele való közeli kontaktus, annyira izgatott is. A filmnek vége lett, elsötétült a szoba, csak a saját szívverésemet, és a laptopja halk zúgását hallottam. Aztán elkezdődött a rémálmom. Maga felé fordított, és én újfent élvezhettem szájának nem éppen kellemes gőzeit, de hősiesen tűrtem. Elgondolkoztam, milyen érzés lehet, ha megcsókol ez a büdös száj, milyen lehet, ha a nyelvét lenyomja a torkomon. Pár másodpercre rá meg is történt. A lehető legmélyebben a számba nyomta a nyelvét, az összes fogamat végignyalogatta vele, és közben lihegett, mint valami állat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.14 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 11. 4. szerda 08:32
Nekem se.
#4 listike 2014. 10. 22. szerda 08:35
Nem tetszett.
#3 v-ir-a 2011. 06. 19. vasárnap 21:52
nem beteg ember, csak megkeseredett és magányos. Aki, miután elhagyták, szerelmet nem is , de testi örömöt keresve elindult az útjára. Érzelmek nélküli testi öröm,nem hiszem ,hogy ez kielégítő tudna lenni...ezt az érzést erősítette meg ez az írás. de lehet , hogy én nem értelmeztem jól, akkor sorry
#2 gyuri0926 2011. 06. 17. péntek 08:55
Ekkora faßságot rég olvastam , ez egy beteg ember , aki ezt írta .
#1 Törté-Net 2011. 06. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?