A+ A-

Juli történetének befejezése

Megpróbálom leírni a befejezést a Szegedi partyról. Kicsit bele kell élnem magam, mert azóta történt egy s más.
Szóval nagyot aludtam. Reggel - fél 11 felé - amikor felébredtem a Laci nem volt mellettem. Eszembe jutott a tegnapi nap, és borzongás futott át a testemen, nagyot nyújtóztam és megsimogattam a nedvesedő pinusomat. Jól éreztem magam. Kimentem lezuhanyozni - nagyon jól esett a meleg vizet csorgatni a testemre - hajat mostam, teljesen felfrissültem. Mire visszamentem a Laci ott volt reggelit hozott, és nagyon kedves volt. Szájon csókolt és azt kérdezte, hogy érzem magam. Remekül mondtam, miközben átöleltem a nyakát és visszacsókoltam.
Gyönyörűen sütött a nap. Viszonylag meleg is volt. Elmentünk sétálni a Tisza partra, ebédeltünk egy halászcsárdában. Finom borocskát ittunk, és nagyon jól éreztem magam. A Laci rendkívül előzékeny és kedves volt, felmelegítette a szívemet. Késő délután visszamentünk a lakásba, és lepihentünk. Kérdezte a Laci, hogy akarok - e maradni még egy éjszakára? Mert este biztos megint nagy orgia lesz. Elmosolyodtam, odabújtam hozzá, és azt mondtam, ha nem bánja én még benne lennék. Ok! Mondta, átölelt és elszundítottunk.
Sötét volt, amikor felébredtem, egyedül voltam, és lentről nagy nevetéseket, sikongatást hallottam. Kis idő múlva megszólalt a mobilom. A Laci keresett és mondta, hogy neki el kellett menie valahova, de igyekszik majd vissza addig menjek le a többiekhez ha akarok.(később kiderült, hogy egy másik partyba volt) Nem tudtam mit tegyek, mindenesetre lezuhanyoztam, kicsit leborotváltam a puncimat, hogy sima legyen. Éppen visszamentem a szobába amikor a Tibor lépett be, felkapott úgy meztelenül és azt mondta: Te itt bújkálsz amikor éhes faszok meredeznek lenn? Közbe belenyúlt a pinámba, és vitt is lefelé a lépcsőn. Persze nem volt ellenemre.
Lenn két új srác volt és egy lány. A lány nálam jóval fiatalabb kb. 19 éves volt, kis mellei voltak széles csípője, rövid szőke haja, és egy olyan valamin ült ami ide oda mozgott, néha pedig erősen rezgett. Közben a lány nagyokat sikított és látszott, hogy orgazmusai vannak. A Tibor körbevitt bemutatott az újaknak, Sanyi majdnem olyan magas volt, mint a Tibor, és hatalmas fasza volt, ekkorát még nem láttam, fölállt ráhúzta a fejemet, és kicsit benyomta a számba, de a Tibor tovább vitt. A Tamás volt a legfiatalabb alig húsz éves, neki olyan normál, de nagyon vastag - vastagabb az Andrásénál - farka volt. Rögtön el akart venni a Tibortól, de nem adott, hanem odatartotta a pinusomat, nyalni, amit a fiú rögtön ki is használt.
Aztán felállított az asztalra, és azt kérdezte: mit szóltok hozzá? Ki akarja elsőnek? Közbe a kezembe adott egy pohár pezsgőt. Nagy röhögés kezdődött összevissza dumáltak a tegnapi srácok ecsetelték, hogy melyik lukam milyen volt, hogy nyelem a gecit, milyen mélyen veszem be a faszt stb. közbe mindegyik markolászott meg akart elsőre szerezni. Belenyúltak a fenekembe, a pinámba, a számba. Végül az újak kaptak elsőbbséget. Sorsoltak, és a Sanyi nyert. Fölkapott, magasra fölemelt, és belenyalt a pinámba, úgy táncolt velem. A lány még mindig ült azon a szerkentyűn és nagyokat sikongatott. A Sanyi odavitt hozzá Ti még nem ismeritek egymást, a lány átkarolta a nyakamat és szájon csókolt. Orsi vagyok mondta, és még egyszer megcsókolt, a nyelvét mélyen a számba dugta. Kicsit megremegtem, még így nem csókolóztam lánnyal, fura volt.
De a Sanyi nem hagyott elmélkedni. Föltett egy másik asztalra és széthúzta a kis és nagy ajkaimat, vadul nyalni kezdett. Rögtön elélveztem beterítve az arcát a szerelem nedvemmel, erre még vadabbul nyalt szopta, rágta a csiklómat én meg sorozatban élveztem. Izzott a pinám alig vártam, hogy belém tegye hatalmas tagját. Nem kellett soká várnom, teljesen felnyomta a térdemet a nyakamba, és lassan csúsztatta be igazán hatalmas faszát a lucskos pinámba. Teljesen kitöltött, a méhemben volt a vége. Aztán beindult egyre ütemesebben járt bennem a nagy dugattyú. Sikítottam és belekapaszkodtam a nyakába, emelgettem a seggemet hatalmas orgazmusaim voltak. 15 perc után kivette, odalépett a fejemhez és a számba adta.
Vágytam már a gecire, megfogtam, és mélyen a torkomba eresztettem, aztán kivettem, a golyóit vettem a számba szopogattam, de a Sanyi beindult megmarkolta a fejemet és baszta a számat, - élveztem - éreztem a fasz remegését, amikor elöntött a geci alig győztem nyelni, hatalmas adagot lövellt ki. Lenyalogattam letisztítottam az utolsó csöppig, közben éreztem, hogy valaki nyalja a pinámat, nagyon ügyes volt egymás után juttatott el a csúcsra. Mikor a Sanyi elengedett elalélva feküdtem, szájon csókoltak, az Orsi volt! O nyalta eddig a pinámat! Nem is tudtam, hogy reagáljak, teljesen elernyedtem, hagytam magam - talán jól is esett - O lenyalta a kicsorgott gecit, szopta melleimet, érzékien csókolt. Jól esett!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.56 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Jani47
2018. 08. 4. szombat 22:48
Teljesen jó a sorozat. Válaszolok rá!
#3 A57L
2013. 12. 3. kedd 05:14
Egész jó. Válaszolok rá!
#2 papi
2013. 10. 5. szombat 15:11
Nem rossz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2011. 08. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!