Így kezdődött...

Szavazás átlaga: 6.66 pont (29 szavazat)
Megjelenés: 2011. május 10.
Hossz: 6 430 karakter
Elolvasva: 923 alkalommal
Egy tanfolyamon találkoztunk. Jól érezhetően folyamatosan vibrált körülöttünk a levegő, olyannyira, hogy telefonszámot is cseréltünk flörtölgetésünk közepette.
Mit veszíthetek, – gondoltam –, így mindjárt a következő hétfőn a munkahelyi telefonszámán felhívtam és szó szót követett. Mondtam Neki, hogy pénteken egy Tőle nem túl távoli városban dolgozom és ha akarja tehetek egy kis kitérőt Felé. Nem éreztem, hogy ellenére lett volna az ötletem, így megbeszéltünk egy randevút.
A megbeszélthez képest jóval korábban érkeztem, így volt időm beszerezni egy szál virágot, hogy mégse üres kézzel várjam.
Megérkezett a kocsijával. Beültem mellé és kicsit beszélgettünk. Azt javasolta, hogy menjünk valami nyugisabb helyre, mert nem szeretné, ha bennünket látva mindenféle ismerősei indokolatlanul el kezdenének fantáziálni.
Kimentünk a városból és egy ártéri erdős részen, az útról félrehúzódva, megálltunk a folyó gátján. Lementünk a partra és ott beszélgettünk tovább. Nem akartam hantázni, így elmondtam Neki, hogy nős vagyok és van két fiam. Gondoltam vagy vége lesz mindennek vagy nem, de igazán fontosnak éreztem, hogy ezt megtegyem, mert úgy gondoltam ez így tisztességes.
Nem lett vége semminek. Kiderült, hogy Ő is házas. Tovább beszélgettünk, ismerkedtünk, meséltünk egymásnak magunkról. Szűnni nem akaróan egyre csak fokozódott bennem a vágy, hogy megcsókolhassam. Nem bírtam magammal, így hát megkérdeztem, hogy megtehetném-e, s Ő nem ellenkezett.
Először bátortalanul értek össze ajkaink, de ahogy egyre inkább kezdtünk belemelegedni, már egymást átölelve egyre hevesebben forrt össze a szánk nyelveink játéka közben. Titkolhatatlan jelei lettek iránta érzett vágyaimnak, és határozottan úgy éreztem ez nála sincs másként. Hisz a megkeményedő farkam, ha ruhán keresztül is, az ágyékunk még szorosabb összesimulását eredményezte.
– Hú –, mondtam, levegő után kapkodva egy intenzív csókcsata utáni pillanatnyi szünetben, – ezt nem nagyon bírom sokáig ám, eszeveszetten kívánlak. Mire Ő erre talán még hevesebben megcsókolt és ha lehet, még inkább hozzám simult, hogy testével is kifejezze Ő sem érez irántam másként.
Felmentünk a gáton álló kocsihoz és beültünk. Ő a kormányhoz én pedig melléje.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.66 pont (29 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2020. október 25. 13:11
#4
Felelőtlen! Legalább bele írhatta volna végére egy esemény utáni tablettát...
1
a
A57L
2014. november 12. 06:18
#3
Ez gyenge.
1
p
papi
2014. április 1. 04:56
#2
Nem rossz
1
T
Törté-Net
2011. május 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1