A+ A-

Így kezdődött...

Egy tanfolyamon találkoztunk. Jól érezhetően folyamatosan vibrált körülöttünk a levegő, olyannyira, hogy telefonszámot is cseréltünk flörtölgetésünk közepette.
Mit veszíthetek, - gondoltam -, így mindjárt a következő hétfőn a munkahelyi telefonszámán felhívtam és szó szót követett. Mondtam Neki, hogy pénteken egy Tőle nem túl távoli városban dolgozom és ha akarja tehetek egy kis kitérőt Felé. Nem éreztem, hogy ellenére lett volna az ötletem, így megbeszéltünk egy randevút.
A megbeszélthez képest jóval korábban érkeztem, így volt időm beszerezni egy szál virágot, hogy mégse üres kézzel várjam.
Megérkezett a kocsijával. Beültem mellé és kicsit beszélgettünk. Azt javasolta, hogy menjünk valami nyugisabb helyre, mert nem szeretné, ha bennünket látva mindenféle ismerősei indokolatlanul el kezdenének fantáziálni.
Kimentünk a városból és egy ártéri erdős részen, az útról félrehúzódva, megálltunk a folyó gátján. Lementünk a partra és ott beszélgettünk tovább. Nem akartam hantázni, így elmondtam Neki, hogy nős vagyok és van két fiam. Gondoltam vagy vége lesz mindennek vagy nem, de igazán fontosnak éreztem, hogy ezt megtegyem, mert úgy gondoltam ez így tisztességes.
Nem lett vége semminek. Kiderült, hogy Ő is házas. Tovább beszélgettünk, ismerkedtünk, meséltünk egymásnak magunkról. Szűnni nem akaróan egyre csak fokozódott bennem a vágy, hogy megcsókolhassam. Nem bírtam magammal, így hát megkérdeztem, hogy megtehetném-e, s Ő nem ellenkezett.
Először bátortalanul értek össze ajkaink, de ahogy egyre inkább kezdtünk belemelegedni, már egymást átölelve egyre hevesebben forrt össze a szánk nyelveink játéka közben. Titkolhatatlan jelei lettek iránta érzett vágyaimnak, és határozottan úgy éreztem ez nála sincs másként. Hisz a megkeményedő farkam, ha ruhán keresztül is, az ágyékunk még szorosabb összesimulását eredményezte.
- Hú -, mondtam, levegő után kapkodva egy intenzív csókcsata utáni pillanatnyi szünetben, - ezt nem nagyon bírom sokáig ám, eszeveszetten kívánlak. Mire Ő erre talán még hevesebben megcsókolt és ha lehet, még inkább hozzám simult, hogy testével is kifejezze Ő sem érez irántam másként.
Felmentünk a gáton álló kocsihoz és beültünk. Ő a kormányhoz én pedig melléje.
Tavasz volt. Kora este. Már kicsit szürkülni is kezdett. Mi egyre csak csókolóztunk és simogattuk egymást. Minden mozdulatunkban érezhető volt miként hatalmasodik el rajtunk a vágy, hogy végre egyesülhessen testünk. Persze erre egy bogárhátú Volkswagen nem épp ideális választás, de mit volt mit tennünk, ha ekkor csak ez adatott meg nekünk.
Kicsit hátrébb csúsztattam az ülésemet és Ő átmászott az ölembe. Ekkor már egyre gyakrabban a blúza alatt matatott a kezem, míg az Övé a combjaim közt masszírozta a nadrágom fogságában raboskodó, lüktető farkamat. Ziháltunk, s tudtuk innét nincs már vissza út.
Igyekeztünk a leginkább felesleges ruhadaraboktól megszabadulni, de a hely szűkössége miatt ez korántsem ment könnyedén. Én még csak-csak letoltam valahogy a nadrágomat, de, hogy ő is megszabadulhasson a szoknyája alatt még igen-igen útban lévő harisnyájától és bugyijától ki kellett szállnia a kocsiból. Kiszállt, egyáltalán nem zavartatta magát és gyors mozdulatokkal letolta magáról a harisnyáját és bugyiját, s már jött is vissza az ölembe, hogy beléhatolhasson kőkemény faszom. A nyitott kocsiajtóban kifelé fordultam, hogy teret nyerjünk. Ő a hátát mellemnek feszítve ült vissza az ölembe, és a farkamat határozottan megfogva a hüvelyébe igazította azt és megpróbált rácsusszanni. A szűk, de forró és síkos hüvelyét egyre jobban feszítette szét a mélyen beléhatoló péniszem. Mikor teljesen magába fogadott elégedetten megpihentünk. Átkaroltam. Egyik kezemmel a blúzával fedett mellét, másikkal pedig ölét érinthettem, s közben egyre csak csókoltam a nyakát. Ő az egyik kezével lágyan hátranyúlt a fejemhez, másikat pedig az ölében lévő kezemre tette.
Először csak alig észrevehető mozdulatokkal, finoman, lassan, majd egyre hevesebben csusszant rajtam fel, s alá. A farkammal egyre jobban összebarátkozó puncija fokozatosan kitágult és talán még jobban be is nedvesedett, segítve az eszméletlenségbe vezető siklását rajtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.78 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 11. 12. szerda 06:18
Ez gyenge.
#2 papi 2014. 04. 1. kedd 04:56
Nem rossz
#1 Törté-Net 2011. 05. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?