A+ A-

Csipke

Napsütötte szeptemberi délelőtt volt. Az iskola pár napja kezdődött, az utcán már egyetlen gyereket sem lehetett látni. Ezért is tudtak most zavartalanul találkozni. Dóri mindkét gyereke oviban volt, de csak a jövő héten kezdi el újra a munkát. A férfi némi izgalommal, gyomrában enyhe bizsergéssel lépkedett az ajtó felé. Bár mindent megbeszéltek előre, mégis más volt így élőben. Nagy levegőt vett és bekopogott.
A nő is izgatottan tett-vett otthon. Fogalma sem volt, hogy miért is engedte magát rábeszélni erre a találkozóra. Józan esze tiltakozott, de a kisördög néha átvette az irányítást. Felvette hát azt a "csipkecsodát" (Péter nevezte el így, valójában egy csipkés body volt), amit a férfi vett neki, de egyelőre egy sort és egy egyszerű póló takarta el avatatlan szemek elől. A férfi mindent megígért, egy ujjal sem fog hozzáérni, és Dóri már előkészített mindent a "bemutatóra", de azért ott volt benne a bizsergés. Mi van, ha mégsem tud megállni Péter? És ha ő nem bírja ki, hogy át ne lépje azt a vonalat? Néha már maga sem tudta, mit is akar.
Aztán két koppanás, és Dóri ajtót nyitott. Ott állt Péter, kék ingben, csillogó kék szemével, elegánsan, láthatóan némi zavarban. Beljebb hívta, üdítővel kínálta. Zavartan kerülgették egymást, aztán a konyhában a férfi Dóri mögé került, hátulról átölelte és gyengéden a nyakába csókolt. A nő testén finom bizsergés futott végig, nyaka megfeszült, további finom csókokra várva, és Péter nem is késlekedett. Szinte fájt, ahogy a férfi ellépett mögüle, és elsötétült szemmel annyit kérdezett: Hol mutatod meg magad?
Dóri a hálószoba felé indult, oda nem lehet belátni sehonnan. Egyre jobban elbizonytalanodott, de végig akarta csinálni, amit kitalált. Az ágy a szoba túlsó felén volt, az ágy és az ajtó között keresztben egy krétával húzott csík volt a padlón. Péter elmosolyodott, ahogy ezt meglátta. A nő próbálta összeszedni magát.
- Enyém az ágy, te nem lépheted át ezt a csíkot. Ja és én sem fogom átlépni! - próbált határozott lenni Dóri.
- Ezt betartom, megígérem. - mosolygott Péter, és a falhoz támaszkodva megállt.
Dóri az ágyhoz lépett, először a pólóból bújt ki, majd a sort is a bokájához csúszott. Ott állt az ecrü-színű csipkés bodyban, zavart mosollyal. Péter mohón itta a látványt, itt állt előtte ez a csinos nő, csipkékkel borítva, szégyenlősen, zavarban. Érezte, hogy nadrágja hamarosan szűk lesz, kíváncsian várta a folytatást. Dóri feltérdelt az ágyra, Péterrel szemben, így majdnem egyforma magasak voltak. A szemébe nézett, miközben a két vállpántot lecsúsztatta a válláról. Mély sóhaj szakadt fel Péterből, és keze önkéntelenül dudorodó nadrágjához csúszott. Ez a mozdulat a nőből is sóhajt csalt elő, aztán jobb keze a combjához csúszott, finoman végigsimította a combját, ujjai a csupasz puncijához csúsztak. Egyelőre a ruhán keresztül simogatta magát, bár csiklója így is kellően felizgult. Másik keze a melltartó kosarába csúszott, ágaskodó mellbimbóját kényeztette. Testében kéjes villámok cikáztak, légzése felgyorsult, ágyéka bizseregni kezdett.
Ez már sok volt a férfinak, az önmagát kényeztető nő látványa, az izgalomtól elpirosodó arc, a szétnyíló ajkak látványa szűk börtönné változtatta nadrágját. Kibontotta az övet, a sötét vászonnadrág a térdéig csúszott le. A nő felnyögött a sátorrá változott pamutalsó látványától, és izgalma tovább fokozódott, ahogy a férfi azt is combja közepéig csúsztatta. A háttal a falnak támaszkodó férfi, kezében duzzadt dákójával, ami le-föl jártak ujjai, a szemében feltűnő sötét vágy, mindez újabb cseppeket csalt elő lucskos pinájából.
Kezét gyorsan a csipkés anyag alá csúsztatta, csiklójának duzzadt peckét két ujja közé fogva morzsolta. Érezte ágyéka forróságát, zihálásába a férfi nyögései keveredtek.
Másik kezével szétnyitotta a body alját, így már semmi sem akadályozta fel-le csúszkáló ujjait. Látta, hogy a férfi már csak lassan, óvatosan meri simogatni magát, sötétvörös makkja időről időre nedvesen bukkant elő a tenyér szorításából. Dóri hanyatt feküdt az ágyon, térdeit felhúzva, szétnyitott combokkal megmutatta nőiességének duzzadt szirmait a férfinak.
Kicsit ferdén feküdt, hogy ne veszítse szem elől a férfit, aki most az ágaskodó farka helyett a golyók masszírozásába kezdett. Ott feszült merev rúdja, vágyakozón, és Dóri hirtelen semmit sem kívánt jobban, mint ezt a péniszt az ajkai közé. Hogy elterelje figyelmét, a párna alá nyúlt, és az előre odakészített vibrátort vette elő. Forrón áradt ki a levegő a férfiből, ahogy meglátta a vörös segédeszközt, és Dóri nem habozott a pinájába dugni a régen használt szerszámot. Mohón dugdosta magába, aztán bekapcsolta. A halk duruzsolás sem tudta elnyomni sikolyait és sóhajait. Teste vágyott a kéjre, de ő még húzta egy kicsit az élvezetet. Szerette volna látni, ahogy a férfi elélvez, ahogy a fehér folyadék kifröccsen a végletekig kínzott dákóból. Ágyékát kitöltötte a vibrátor, csiklóján két ujja táncolt, és a férfi már alig mert magához nyúlni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2015. 04. 6. hétfő 09:12
egészen nagyszerű lett 8p... folytasd
#5 zsuzsika 2014. 11. 13. csütörtök 07:29
Jó.
#4 papi 2014. 01. 18. szombat 05:22
Nem rossz
#3 drinti 2011. 08. 10. szerda 16:10
Mese, mese mátka.
#2 v-ir-a 2011. 04. 28. csütörtök 17:53
olyan volt mintha valaminek a közepét olvasnám....pedig felkeltette az érdeklődést rendesen...sőt határozottan izgató
#1 Törté-Net 2011. 04. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?