A+ A-

Szűzföld 1. rész

Súlyos repedések nyíltak mezei virágok helyett, mint megannyi kicserepesedett száj, kókadt fűszálak délelőtti sárga árnyékot tartottak menedékül egymásnak. A maradék, kifacsart pára tétován rebbent egy kicsit, s beletörődve a sors egyértelmű útjelzésébe, gyorsulva felszállt az eltévedt, halovány égi birkák közé.
- A legszebb, amit nem láthattál még! - oktat egy hang valahonnan belülről, mélyről.
Távolabb, mintha tiltón hordta volna oda akadályként a földet gyurmázó kéz, szigorú-zölden magasodik a hegy. Hirtelen, elkapkodva nőhetett ki a meredély a lapos mezőből, mert elfelejtett lankás kapaszkodót építeni a fáradt kirándulók számára.
Elvarázsol a táj és bűvöletbe ejt Imélda.
Egyetlen, Y-ágával villámokat kísértő, meghatározhatatlan fajtájú fa feltűnőre festett csíkja jelzi, hogy a semmi közepén sem torpan meg a turistaút, jó irányba tartunk.
Néha szökell egyet-kettőt, előreszalad pár lépést, vagy hátrafelé lépked, hajzuhatagát rendezgetve mosolyog rám. Máskor kézenfog, együtt bandukolunk, hogy aztán újra nekiiramodjon, és minden tikkadt rovar azt képzelje, hogy aranyhajával a napsugár jött el közéjük.
A lelkem szárnyal, a csomag lassú, a lábam nehéz.
- Oda kell felmászni? - hüledezett hirtelen, mintha szökdécselésével és futkározásával már nem tette volna meg így is duplán az utat.
- Oda! - mutattam kissé jobbra, ahol a legfüggőlegesebben magaslik.
- Mi lenne, ha előtte pihennénk egyet? - kérdezte.
Pihenésképpen lekapta a két gombbal nyíló, kibújós felsőjét, és zászlóként lobogtatva belerohant a perzselő határba.
Ledobtam kezemből a megszívott hőségtől dupla súlyúra duzzadt csomagot, és üldözőbe vettem Iméldát. Száraz levegő hasította a torkom, de rohantam a meztelen hát és a kapkodva billegő, fehér sort nyomában.
Végzetesen csökkent a távolság!
- Elkaplak!
- És akkor mi lesz? - lihegte szembefordulva.
Mire megugrottam a maradék 4 lépést, ledobta a felsőjét, és hirtelen vetődéssel ráfeküdt. Alulról nézett rám, megjátszott ijedtséggel:
- Legyőztél. Most mi lesz?
- Te vagy az első zsákmányom ezen a réten, úgyhogy meg fogom ünnepelni! - Egyik lábam felemeltem, s óvatosan a hetyke mellek fölé eresztettem.
- Jaj-jaj! Avatási szertartás része lettem, könyörülj! - siránkozott csillogó szemekkel.
- Minden óhajomat teljesíteni vagy köteles!
- Először vedd le a cipődet, légy szíves! - rimánkodott, pedig nagyon ügyeltem arra, nehogy hozzáérjek a hófehér bőréhez.
Kiléptem mindkét cipőmből - biztos, ami biztos -, de máris újabb kéréssel állt elő:
- Vedd le a nadrágod is!
Örömmel teljesítettem, de azért morogtam:
- Tévedésbe estél, nekem lehetnek kéréseim! Micsoda győzelem ez?
- Tovább... - súgta kéjes búgással, s a lekerülő ruhadarabjaimat alkalmi fekvőhelye komfortjához használta. - Visszateheted a lábadat, ha már legyőztél!
Nézegetett alulról, s ettől az édes nézéstől erőteljes kapaszkodásba kezdtek a duzzadt sejtek. Odapillantottam, mit láthat: egy párzásra kész bikát.
- Mit parancsolsz kedves vadász?
- Beléd akarom üríteni a táramat! - közöltem nyersen.
Kicsit felhúzta a lábát, megemelte a fenekét, s lefejtette a rövidnadrágot, miközben többször megizgatta az egyúttal lecsúszni készülő bugyit. Ezt sosem fogom megérteni! Miért nem lehet egyszerre lehúzni két ruhadarabot, vagy miért kell a bugyi pántját elrendezni arra az egy másodpercnyi időre, amíg az is sorra nem kerül?
- Mi lesz velem?... Gyere, használj!
Gyönyörködtem. Lapos hasa alatt duzzadt ajkak takarták a rést, ahová napok óta szerettem volna eljutni. Pihegőn mozgó, hamvas mellei csúcsán kislányosan kúpos bimbók. Kislányosan... Azt képzeltem, hogy szűz még, legalábbis mostanáig nem falta kétkézzel az élvezeteket, ártatlan arcvonásaihoz, gyermeki bájához nehezen illett a szemérmetlenül kitárulkozó póz.
- Gyere, használj! - ismételte. - Gyere belém!
Kiröppenő szavai is ellentmondtak az elhagyott, édes ajkaknak és sugárzó mosolyának, de ettől csak még izgalmasabbá vált a helyzet.
- Csak nézlek egy kicsit, olyan nagyon szép vagy!
Közben térdeimet elhelyeztem a lábai között, két kezem megsimította a nyakát, vállát, és röpke kanyar után megállapodott az ingerlő cicik halmán. Csípőmet leeresztve, telt férfiasságom a nyílás fölé helyeztem, és apró mozdulatokkal húzogattam rajta, amire még nagyobb terpesszel válaszolt.
- Ugye, vigyázol? - kérdezte.
Hangjában nyoma sem maradt a korábbi, ingerlő bujaságnak.
- A hasadra engedjem? Vagy a cicidre?
Nem válaszolt, lehunyta a szemét.
Óvatosan, nehogy nagyon nyomjam, ráereszkedtem, és megkóstoltam a kúpokat, nyelvemmel körbe-körbejártam mindkettőt. Minden kerülőnél kapkodott be egy kis levegőt, és mosolygott.
Fentebb csúsztam, s rátapadtam az ajkaira. Szétomlott a szám alatt, beszippantotta a nyelvemet. Falánk csókolózás közben a farkam megállapodott a bejáratnál, és éreztem, hogy Imélda egész teste megfeszül.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 06. 5. péntek 06:06
Közepes!
#4 listike 2014. 04. 10. csütörtök 06:11
Aranyos.
#3 A57L 2014. 01. 30. csütörtök 06:14
Nem rossz.
#2 papi 2013. 07. 27. szombat 10:09
Egész jó
#1 Törté-Net 2011. 04. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?