A+ A-

Twilight - Az érzékek lázadása

A nő magányosan ült egy bárban. Ivott, és ablakon keresztül nézte a kocsik áradatát az esőverte késő délutánban. Sóhajtott, és felhajtotta a koktélját. Kurvára egyedül érezte magát.
A csapos alaposan megbámulta őt a szemöldöke alól, de a nőt - Bellának hívták - ez nem érdekelte. Az igaz, hogy szívesen kefélt volna most egy hatalmasat, de egészen biztosan nem a Tintás Oroszlán nyúlszájú kocsmárosával.
Zúgott a feje. Az ágyéka pedig tompán lüktetett. A pasijáról vagy egy hónapja nem hallott semmit. Azt mondta, kiugrik Ukrajnába, eladni néhány kamiont. Hát, lehet hogy azóta lelőtték. Vagy egy odesszai kurva szopja épp a fütykösét. A lényeg, hogy nincs itt. Neki pedig faszra lenne szüksége.
- Nekem egy faszra lenne szükségem - mondta ki hangosan Bella, majd a csapos arcát látva, azonnal elpirult. Zavarában a cigarettatárcája után kotorászott, a kocsmáros pedig hátat fordított, és törölgetést mímelt a mosdóblokknál.
Ekkor valaki a vállára tette a kezét. Bosszúsan fordult hátra, azt hitte, valamelyik lerobbant alkoholista lesz az, aki meghallotta a motyogását, és most fel akarja ajánlani vajsavas, hervatag csékjét a kisasszony szolgálatára.
Ehelyett egy jóképű, öltönyös fazont látott maga mögött. Alaposan felmérte a fickót, főleg kellemes érintésű kezeit: tiszta, ápolt körmei voltak.
- Mit akar? - reccsent rá durván a férfira. Maga sem értette, miért ilyen bunkó: egyből vonzódást érzett a titokzatos idegen iránt.
- Magát - felelte nyugodtan a férfi.
Mekkora közhely, bazmeg - gondolta a nő, aki mostanában kicsit több Sophie Kinsellát olvasott a kelleténél. És mégis, elolvadok tőle. Itt helyben elolvadok.
Szótlanul felállt, és elkapta a csapos félig irigy, félig gyűlölködő pillantását. Kit izgat, gondolta. Majd megdugja valamelyik elázott csirkét záróra után.
Nekem ez az idegen kell.
Kifelé menet megérezte a férfi kezét a fenekén.
Egy hotelszobában estek egymásnak, mint már annyi vadász és kiéhezett préda. Ajkuk mohó csókban forrt össze, miközben Bella kioldotta a férfi nyakkendőjét.
- Mi a neved? - kérdezte a nő zihálva.
- Edward - felelte a férfi mély hangon, és hagyta, hogy Bella lesimogassa az inget széles vállairól.
Az ágyra rogytak. Edward kigombolta a nő nadrágját, és elkezdte azt lehúzni karcsú lábairól. Bella közben ledobta a blúzát, és kikapcsolta a melltartóját. Meztelen keblein mereven ágaskodtak a bimbók.
Nem szoktam magam ilyen gyorsan odaadni, gondolta. Aztán hagyta, hogy agya elmerüljön a vágy örvényében.
A férfi már meztelen combjait csókolgatta. Bella a hajába túrt, és húzta feljebb, érintse már meg ott is. Edward félrehúzta a nedves tangát, és végignyalta a duzzadt ajkakat. A nő felszisszent.
Akkor a férfi felállt, kigombolta a nadrágját, és kilépett belőle. Bella nyögve feltérdelt, és a fekete bokszerben rejlő duzzanat felé kapott. Karcsú kezeivel megragadta az alsót, letolta, és a hatalmas, merev pénisz szinte egyből az ajkaihoz ugrott.
Nem teketóriázott. Bekapta, és mohón szopni kezdte. Edward nyögött, és melleit kezdte pofozgatni.
- Szívjad, te ringyó - búgta. - Erre vágytál, ugye?
Bella némán bólintott, szájával ütemesen cuppogva a faszon. Másik kezével közben legöngyölte magáról az alsóneműt, és a csiklóját kezdte dörzsölgetni. - Ó igen - lihegte a férfi - Játsz magaddal. Játsz a kiéhezett pinácskáddal. Jó most neked, igen, nagyon jó. Ha nem jöttem volna, akkor is megkúr ma valaki, igen. Csak talán egy Zöldpardonos nagyfaszú AIDS-es néger, kedvesem. Én nem vagyok beteg. A vérem immunis minden kórra.
Bella alig hallotta a szavakat a szopás ködén át. Annyit hallott csak, hogy az idegen furcsákat motyog. Had motyogjam, gondolta. Neki a farkára van szüksége, nem a szókincsére. És nem csak a szájában.
- Dugj meg! - parancsolt rá rekedten a férfira, és a hátára dőlt. Gátlás nélkül széttárta lábait, csupasz, nedves barlangját, még szét is húzta a hatalmas, de furcsa módon sápatag dákó előtt.
Edward egy macska kecsességével pattant föl az ágyra. Fura módon, mielőtt térdre huppant volna a nő combjai között, mintha egy pillanatig lebegett volna a levegőben.
Úristen, gondolta Bella. Már annyira baszhatnékom van, hogy hallucinálok?
További gondolatait azután elfojtotta a beléje nyomuló pompás, dúsan erezett, kőkemény fasz.
Edward igen tempósan kezdte döngetni a nőt. Bella szeme kitágult, ellágyult, befátyolosodott, mint mindig, ha kedvére való volt a szex. Ez igen, ez férfi, gondolta magában, miközben vagináját szinte lángra gyújtotta a hatalmas, ügyes mozgású farok.
A férfi megragadta a nő lábait a bokájánál, amennyire tudta széttárta, bódultan meredve közben Bella kiszolgáltatottan vonagló ágyékára. Bella úgy érezte, a saját farkára koncentrál, amint ki-be siklik az ő csöpögő puncijában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.3 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 genius33 2013. 04. 13. szombat 05:54
Hát a film se tetszett nyes
#3 v-ir-a 2012. 08. 17. péntek 23:34
elég fura történet...
#2 t2006 2011. 04. 13. szerda 20:08
Nem értem miért kellett belekeverni a twilight-ot a címbe. A neveken kívül... Talán ha eltudnék vonatkoztatni a cím keltette elvárástól, még tetszhetne is. De így...
#1 Törté-Net 2011. 04. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?