Twilight - Az érzékek lázadása

Szavazás átlaga: 6.14 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2011. április 13.
Hossz: 12 688 karakter
Elolvasva: 605 alkalommal
A nő magányosan ült egy bárban. Ivott, és ablakon keresztül nézte a kocsik áradatát az esőverte késő délutánban. Sóhajtott, és felhajtotta a . Kurvára egyedül érezte magát.
A csapos alaposan megbámulta őt a szemöldöke alól, de a nőt – Bellának hívták – ez nem érdekelte. Az igaz, hogy szívesen kefélt volna most egy hatalmasat, de egészen biztosan nem a Tintás Oroszlán nyúlszájú kocsmárosával.
Zúgott a feje. Az ágyéka pedig tompán lüktetett. A pasijáról vagy egy hónapja nem hallott semmit. Azt mondta, kiugrik Ukrajnába, eladni néhány kamiont. Hát, lehet hogy azóta lelőtték. Vagy egy odesszai kurva szopja épp a fütykösét. A lényeg, hogy nincs itt. Neki pedig faszra lenne szüksége.
– Nekem egy faszra lenne szükségem – mondta ki hangosan Bella, majd a csapos arcát látva, azonnal elpirult. Zavarában a cigarettatárcája után kotorászott, a kocsmáros pedig hátat fordított, és törölgetést mímelt a mosdóblokknál.
Ekkor valaki a vállára tette a kezét. Bosszúsan fordult hátra, azt hitte, valamelyik lerobbant lesz az, aki meghallotta a motyogását, és most fel akarja ajánlani vajsavas, hervatag csékjét a kisasszony szolgálatára.
Ehelyett egy jóképű, öltönyös fazont látott maga mögött. Alaposan felmérte a fickót, főleg kellemes érintésű kezeit: tiszta, ápolt körmei voltak.
– Mit akar? – reccsent rá durván a férfira. Maga sem értette, miért ilyen bunkó: egyből vonzódást érzett a titokzatos idegen iránt.
– Magát – felelte nyugodtan a férfi.
Mekkora közhely, bazmeg – gondolta a nő, aki mostanában kicsit több Sophie Kinsellát olvasott a kelleténél. És mégis, elolvadok tőle. Itt helyben elolvadok.
Szótlanul felállt, és elkapta a csapos félig irigy, félig gyűlölködő pillantását. Kit izgat, gondolta. Majd megdugja valamelyik elázott csirkét záróra után.
Nekem ez az idegen kell.
Kifelé menet megérezte a férfi kezét a fenekén.

Egy hotelszobában estek egymásnak, mint már annyi vadász és kiéhezett préda. Ajkuk mohó csókban forrt össze, miközben Bella kioldotta a férfi nyakkendőjét.
– Mi a neved? – kérdezte a nő zihálva.
– Edward – felelte a férfi mély hangon, és hagyta, hogy Bella lesimogassa az inget széles vállairól.
Az ágyra rogytak. Edward kigombolta a nő nadrágját, és elkezdte azt lehúzni karcsú lábairól. Bella közben ledobta a blúzát, és kikapcsolta a melltartóját. Meztelen keblein mereven ágaskodtak a bimbók.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.14 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. december 6. 15:10
#7
Baromság, mint a film.
1
a
A57L
2019. szeptember 14. 04:19
#5
Fura,de nem olyan rossz,még elmegy.
1
genius33
2013. április 13. 05:54
#4
Hát a film se tetszett 😀
1
v-ir-a
2012. augusztus 17. 23:34
#3
elég fura történet...
1
t
t2006
2011. április 13. 20:08
#2
Nem értem miért kellett belekeverni a twilight-ot a címbe. A neveken kívül... Talán ha eltudnék vonatkoztatni a cím keltette elvárástól, még tetszhetne is. De így...
1
T
Törté-Net
2011. április 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1