A+ A-

A vágy kísértése

Azért írok, hogy izgassam azt aki a történetemet olvassa és mert ez engem felizgat!!!
(nem vagyok egy regényíró, de próbálkozom)
Én, harminc éves, elvált nő vagyok. Úgy veszem észre, azért még jó "csaj" vagyok!
Sokszor megnéznek az utcán a férfiak és a munkatársaim is bepróbálkoznak időnként! Szerintük őrjítőek a melleim és kívánatos fenekem van. Erre néha még ráteszek egy lapáttal és olyan rucit veszek fel, ami még jobban láttatja a "dolgokat"!
Olyan helyen dolgozom ahol gyakran kell üzleties ruhában lenni. Hozzáteszem, hogy van, amikor nem vagyok jó hangulatban és terhemre van még a "nézésük" is, persze legtöbbször tetszik hogy "húzhatom" őket! Azt meg csak én tudom, hogy súlyuknál fogva, kicsit már ereszkednek a melleim, és az egyik egy nagyon kicsit kisebb, mint a másik.
170 cm.-er magas vagyok, derékig érő gesztenyebarna hajam van és hozzá barna szemem, vastag (állítólag) harapnivaló vádlim és combom.
Most van párom de sokáig egyke voltam, nem foglalkoztam a férfiak "hülyeségeivel", hogy: kár egy ilyen nőt parlagon hagyni, meg, hogy miket tudnának velem csinálni! Nem lettem még szerelmes, ilyesmiktől főleg nem! Ha kívánós voltam hát megcsináltam magamnak, így vagy úgy. Kézzel, zuhannyal, különböző tárgyakkal.
Nehezen és lassan nedvesedem, de ha nagyon kívánós hangulatba jövök, vagy ha engedem, hogy kívánós hangulatba hozzanak, akkor meg ömlik mindenem és csak úgy áll el ha kiszáradok.
A dolog, a történet, természetesen még a mostani párom megismerése előtt történt! Megpróbálom úgy leírni és fogalmazni, hogy örömét lelje benne mindenki. Én is!
Hát, előlegnek ennyi!
Az interneten szoktam akkoriban keresgélni, nézegetni a párkeresős oldalakon, később a sexpartnert kereső oldalakon. Közben persze felizgultam a látottakon! Masztiztam a kevés helyes pasira, a vastag és nagy "műszerekre"! Őszintén szólva néha lányokra is pedig nem vagyok olyan!
Egyszer találtam egy érdekeset. A többinél érdekesebbet! Egy félig eltakart arcú nő volt a képeken. Hátraszegett fejjel, nyitott szájjal, és megfeszült testel, élvezett! A nunijában egy férfi keze volt, de csak az alkarja látszott mert a kézfeje a lányban volt! Egyből és bőségesen nedvesedni kezdtem! Csak bámultam a monitort és, és nem tudom, ...!
Alaposan megnézegettem a képeket, le is mentettem magamnak. Volt ahol a lány mellei kötéllel meg voltak kötözve és csipeszek voltak a mellbimbóin, volt, hogy fényes nőgyógyászati "kacsa" volt a lányban vagy méretes műpénisz! Természetesen fél tenyerem már a pinámban volt, még az egeret is összekentem!
Ettől fogva nem volt nyugalmam! Nehezen tudtam elaludni, sokszor nem tudtam figyelni rendesen arra amit éppen csináltam. Volt, hogy munka közben bevillantak a képek, melegem lett és elkezdtem nedvesedni, olyan szinten, hogy foltos lett a ruhám! Tiszta hülye voltam! Sokat és rendszeresen masztiztam, nem bírtam magammal.
És mivel nem bírtam magammal, írtam a hirdetés "gazdájának", nem tudtam mit akarok de rövid gondolkodás után úgy döntöttem, névtelenül, veszteni nem vesztek semmit. Valami csak történik majd! Vagy nem!
Néha óránként néztem, hogy jött-e válasz! Egy hétig semmi, de aztán, írt! Megkérdezte mit is akarok, miért kerestem meg? Nem-e vagyok "véletlenül" férfi mert a neten ugye mindenki azt ír amit akar?! Bátorságom összeszedve írtam neki, hogy tetszenek a képek és nagyon felizgatnak a látottak! Sokat leveleztünk és küldött még pár képet, magáról is. Középkorú, középmagas, helyes férfi volt. Tetszett. Ő is kért rólam képet, amit sok gondolkodás után el is küldtem. Azt írta, nagyon tetszem neki és ha nem gond szeretne rólam olyan képet is amin legalább fürdőruhában vagyok. Megkapta és még jobban tetszettem neki! Sokat írtunk egymásnak, "mocskos" dolgokat is! Egyre jobban tetszett a dolog!
Kiderült, hogy egy jól szituált, elvált, vendéglátós pasi akinek az a "hobbija-mániája", hogy nőket elégít ki a képeken látható módszerekkel! Minden kötöttség nélkül teljes diszkréció mellett! Őszintén szólva tetszett a dolog és szóba került, hogy esetleg elmegyek hozzá, csak beszélgetni, körülnézni, hogy biztosan eldönthessem akarnám-e.
Megbeszéltük, izgultam mint egy kislány, kiöltöztem, eljött értem, odavitt!
Ettünk, ittunk és sokat beszélgettünk, persze a sexről is! Szimpi volt! Mint kiderült nem egy nőket erőszakoló sorozatgyilkos! Majd bevitt abba a lakrészbe ahol a netes képek készültek! Szinte egy külön lakás, egy nagy szobával ahol a "történések" folynak!
Fekete és bordó falak és függönyök. Kétféle masszázs ágy (vagy micsoda) egy hosszú egyenes és egy döntött amin szinte a levegőbe ül az ember. Egy nagy, keretes ágy és egy olyan "szék" amit nőgyógyászaton szoktam látni. A plafon egy részén és az egyik falon tükrök voltak.
Hát, meg voltam szeppenve de belementem, hogy a következő hétvégét itt töltöm! De azt is mondta, hogy az első alkalom, nem biztos, hogy olyan jó lesz, mint ahogy elképzelem magamban, lehet nem tudok ellazulni mint ahogy "szeretnénk"! De másodszorra biztos és lehet, hogy rá is szokok, aztán majd rendszeresen jönnöm kell!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.52 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 12. 19. kedd 09:29
Nekem nem tetszett, igaz, végig sem bírtam olvasni.
#6 vakon53 2016. 03. 19. szombat 10:08
Bettina, nemrossz írás.
#5 papi 2015. 02. 26. csütörtök 19:54
Nem rossz
#4 bettína79 2011. 03. 16. szerda 16:07
Uraim!
Most aktíváltam a vip-kódomat.
Igen én egy (már) 31 éves nő vagyok! Bizonyos tekintetben "jó nő", bizonyos tekintetben már "használt". Kérem vegyék figyelembe, hogy a nők egy kicsit más szemszögből látják a világot a koruk tekintetében, mint a férfiak! Ma már egy 14 éves lány is úgy öltözködik és alkalomadtán úgy viselkedik mint egy nála idősebb nő.
A felkiáltójelek ügyében, biztos igaza van, de tőlem, így elsőre, ennyi tellett!!!
Figyelni fogom a hozzászólásokat de hozzátenni többször nem fogok.
Azért köszönöm!
#3 gyuri0926 2011. 03. 15. kedd 09:32
Én, harminc éves, elvált nő vagyok. Úgy veszem észre, azért még jó "csaj" vagyok!

Már ne haragudj , ekkora marhsággal kezdeni az írást , ma egy 50-60 közötti nő is jó nő , pláne gruppenben.

Amúgy ezt nem nő írta , inkább egy tízen éves fiuka.Márcsak a stílus miatt is.

Sokat élvezett és hosszan, én meg közben simogattam a fejét, csókolóztunk a végén. Felálltam, éreztem ahogy csorog a combomon minden dolog ami ezzel jár

Nem tudom , kit tud felizgatni ez a mondat , engem mbiztosan nem.
És így tovább, lehetne sorolni a "tini" fiú jegyeket , aki mégcsak kiverte , de nem csinálta.
#2 farugó 2011. 03. 15. kedd 04:53
Miért kell minden mondat után felkiáltó jelet használni?
#1 Törté-Net 2011. 03. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?