A+ A-

Titok 2. rész - Délelőtti kéjmámor

Mikor felébredtem, Nóri még békésen szuszogott mellettem. Álmosan nyújtóztam végig az ágyon, de már tudtam, hogy nem fogok tudni visszaaludni. Halkan felkeltem, magamra vettem a köntösöm, majd a konyhába indultam kávét főzni. A nappali úgy nézett ki, mint egy csatatér. Az unokahúgom ruhái és a kanapéról a párnák a földön szerteszéjjel hevertek. Túl kómás voltam még ahhoz, hogy rendet tegyek.
Neki álltam kávét főzni, és közben összedobtam magamnak egy szendvicset is. Már tíz óra volt, de Nóri még mindig húzta a lóbőrt. Különösebben nem bántam, gondoltam majd most bepótolom a forrófürdőt, mely tegnap kimaradt. Megittam a kávém, megettem a szendvicsem, majd a fürdőbe indultam. Vizet engedtem, közben pedig levetkőztem. Illatos fürdősót szórtam a vizembe, majd kényelmesen elhelyezkedtem a sarokkádban, s élveztem, ahogy a forró víz nyaldossa testem. Szemeim behunytam, s felidéztem magamban a tegnap este történteket. Lelki szemeim előtt élesen jelent meg Nóri csupasz puncijának látványa. A képek gyorsan követték egymást, hirtelen bevillant formás feneke, majd pedig a mellei, melyeken keményen meredeztek a mellbimbók. A következő pillanatban szinte éreztem nedvének édes ízét a számban. Puncim azonnal reagált, és bizseregni kezdett. Mellbimbóim is megkeményedtek. Szerettem volna Nóri nyelvét újra a csiklómon érezni. Ahogy fantáziáltam az unokahúgomról, egyre jobban felizgultam, s kezem szinte önállósodva kezdte simogatni melleimet.
Nyílt az ajtó, én pedig hirtelen abbahagytam minden eddigi cselekvésem. Nóri lépett be az ajtón egy törölközőbe csavarva. Haja kócos volt, sminkje szétkenődött arcán, de még így is nagyon kívánatos volt számomra. Álmosan mosolygott rám.
- Jó reggelt! Ne haragudj, hogy így rád török, de nagyon kell pisilnem. - magyarázkodott álmos hangon, majd a WC felé indult.
Nem foglalkoztam vele, gondoltam, gyorsan elvégzi a dolgát, majd kimegy. Kis idő múlva hallottam, hogy lehúzza a WC-t, majd a lépteit is, de nem néztem oda, hogy merre megy, vagy mit csinál. Mire észbe kaptam, már a kád mellett állt, és engem nézett. Kissé zavarban voltam, annak ellenére, hogy nem vagyok szégyenlős.
- Mit szólnál hozzá, ha én is veled fürödnék? Olyan nagy ez a kád, szerintem simán elférnénk benne ketten! - vetette fel az ötletét.
- Hát... végül is... Miért ne? Gyere! - válaszoltam kicsit meglepetten.
Zavarban voltam, de tudtam, hogy rossz nem sülhet ki abból, ha együtt fürdünk. Talán egy picit sajnáltam, hogy már megint nem sikerül egy értelmeset fürdőznöm egyedül, nyugalomban, de tudtam, hogy ami következni fog, az ezerszer élvezetesebb lesz, mint bármelyik forró fürdő. A lány ledobta magáról a törölközőt, és beszállt a kádba. Sokáig fészkelődtünk, hogy megtaláljuk azt a pozíciót, amiben mindketten kényelmesen éreztük magunkat. Végül sikerült. Én a kád csücskében ültem, Nóri pedig előttem. Hátát a mellkasomhoz támasztotta, lábait pedig felrakta a kád szélére. Én felhúztam a lábaimat, Nóri pedig térdemre helyezte kezeit, mintha csak karfák lennének.
- Mielőtt elaludtunk, azt mondtad, hogy szívesen belém kóstolnál újra. Még mindig van kedved hozzá? - érdeklődött, s közben cirógatni kezdte a térdem, majd combjaimat is.
- Igen. Még este szerettem volna megtenni, de túlságosan is fáradt voltam hozzá. - mondtam, majd kezeimmel a hóna alatt átnyúlva megragadtam melleit, és lágyan gyúrni kezdtem őket.
Bimbói pillanatok alatt kemények lettek. Fejét hátra csapta a vállamhoz, és nyakát szinte kitekerve, egy apró csókot lehelt a számra. Izgató volt, már alig vártam a folytatást, de a kád túl kényelmetlennek bizonyult ahhoz, hogy itt folytassuk.
- Mi lenne, ha a szobában csinálnánk tovább? - javasoltam.
Nóri nem felelt, egyszerűen felállt, kiszállt a kádból és törölközni kezdett. Követtem a példáját, majd mindketten törölközőbe csavarva mentünk vissza a hálószobába. Ledobta magáról a nedves törölközőt, és elnyúlt az ágyon, én pedig mellé feküdtem. Támadt egy ötletem.
- Van vibrátorod? - érdeklődtem.
- Nincs, pedig mindig is szerettem volna, de nem volt merszem venni. Neked talán van?
- Igen. Szeretnéd magadban érezni?
- Nem is tudom... - habozott.- Gondolom, az át fogja szakítani a szűzhártyám, mint egy rendes farok. Vagy nem?
- Meg van rá az esély. De, ha nem akarod, akkor nem kell, csak egy ötlet volt.
Nóri összeráncolta a homlokát, s látszólag nagyon eltöprengett az ajánlatomon. Meztelenül feküdtünk egymással szemben az oldalunkon. Cirógatni kezdtem a melleit, hogy felizgassam, na meg hogy egy kicsit megsürgessem őt, hogy mihamarabb választ kapjak. Továbbra sem felelt, csak élvezte a cirógatást. Nem akartam semmit sem erőltetni, ezért nem kérdeztem rá újra, vártam, hogy magától válaszoljon. Lágyan morzsoltam mellbimbóit, közben pedig megcsókoltam. Ő is gyúrni kezdte az én melleimet, és közelebb húzódott hozzám, majd abba hagytuk a csókolózást.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.03 pont (182 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2015. 06. 28. vasárnap 04:56
Ez jó lett.
#6 tenzin 2012. 08. 17. péntek 01:54
ok
#5 joozsi 2012. 07. 22. vasárnap 02:18
Nagyon joó!
#4 tenzin 2012. 06. 1. péntek 08:08
remek
#3 tiborg 2011. 03. 2. szerda 00:51
Igen jol fejlodik, csak igy tovabb....
#2 pappamacii 2011. 02. 28. hétfő 04:31
Szép!

Méltó folytatása az első résznek, várom a harmadikat! smile

Két elírást találtam benne: "patakoznak helyett talán patakzanak vagy ömlenek; "mellei loboknak" helyett mellei lobognak (bár ez is sántítana, mert lobogni a zászló, a tűz, stb. tud smile , tehát inkább mellei ringatóznak lenne a jó).
Tőlem ment a 10 pont.
Még sok szépet írj! smile
#1 Törté-Net 2011. 02. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?