A+ A-

Egyéjszakás kaland

Megtörtént események alapján.
Próbáltam minnél több lehetőséget megragadni az ismerkedésre. Szerettem volna végre egy olyan lányt találni, akivel hosszabb távon is működhetne a dolog. Persze ha úgy adódott, az alkalmi kapcsolatokra sem mondtam nemet.
Több webes társkeresőn is regisztrálva voltam. Köztük két vagy három szexpartner keresőn is. Persze a nők nagyrésze titkon vagy bevallottan itt is állandó partnert keres.
Csak annyi a különbség, hogy a nagy részük valami miatt nem tud ismerkedni az életben, vagy hagyományos társkereső oldalon. Vagy a külső vagy a belső tulajdonságai vagy egyéb okok miatt.
Szóval minden nap beléptem, hogy megnézzem kaptam e új levelet, vagy választ az előző napi leveleimre. A szexpartner kereső oldalakon nem is nagyon kezdeményezett senki, de ez nem is volt meglepő, hiszen mégiscsak én volnék a férfi.
Ezért is csodálkoztam, amikor mégis jött egy levél. Pár sor volt, amiben a lány felhívta magára a figyelmet. Gondoltam írok neki, hisz azért voltam az oldalon regisztrálva.
A következő levélváltáskor megtörtént a fényképcsere. Kicsit duci, de nem kövér lány nézett rám a képről. Arca kifejezetten helyes, haja szőke, göndör volt.
Pár levélváltás után úgy döntöttünk, hogy ez így hosszadalmas, és csevegjünk online a gépen.
Így is történt. Igazából nem akartam vele hosszab távú kapcsolatot. Ő is elmondta, hogy van egy kisfia, és nem apát keres, csak szexpartnert, akivel azért időnként kimozdulni is lehet. Persze tudtam, hogy ez igazából tartós kapcsolatot jelent.
Sokat csevegtünk, főleg a munkahelyemről chateltem, mert elég sokáig dolgoztam.
Szép lassan az erotikára terelődött a csevegés. Egyre többször kaptuk azon magunkat, hogy már megint a szex körül forognak a gondolataink. Persze ez nem volt véletlen, próbáltam úgy írányítani a beszélgetést, hogy ez legyen a téma. Egészen odáig jutottunk, hogy többször leírtam, hogy képzelem az első találkozásunkat, amely minden bevezető nélkül egy csodás együttléttel kezdődik.
Két hét alatt jutottunk oda, hogy megbeszéltük a részleteket, hogy fog történni a találkozás. Pontos időpontot is megbeszéltünk. Egy téli, pénteki napra.
Este érkeztem meg hozzá. Az első emeleten lakott. Megcsörgettem, mire ő kijött ajtót nyitni. Félszegen üdvözöltük egymást. Sem ő, sem én nem csináltunk még ilyet.
Ugyanaz a helyes lány állt előttem, mint akit a képen láttam. Picitt ducibb volt, mint a fotókon, de számomra ez még izgatóbb volt.
Fehér, passzos pólót viselt, látszott, hogy nincs alatta melltartó. Hatalmas, picit lógó mellei voltak.
Alul halványzöld melegítőt hordott, a megbeszéltek alapján, amely feszült nagy fenekén. Tudtam, hogy nincs rajta bugyi sem.
Bementünk a szobába, közben pár szót váltottunk.
-Könnyen idetaláltál?
-Igen, ismerős vagyok a környéken.
-Míg vártam rád, próbáltam lazítani, Baccardit iszogattam. Kicsit becsíptem.
Éreztem a hangján, hogy nagyon izgul. Próbáltam kedves lenni, hogy enyhüljön a feszültség.
-És segített valamit?
-Igen, picit jobb -mondta mosolyogva.
-Ott a köntös a kanapén, ahogy megbeszéltük.
Kis szobában voltunk, a két szemben lévő fal mellett egy-egy kanapé, a szoba végében alacsony ágy. Az ablak mellett TV, aminek fénye bevilágította a szobát.
Az ablakhoz lépett és kibámult. Én gyorsan levetkőztem, és belebújtam a köntösbe, de nem kötöttem be, nyitva hagytam.
Lassan odaléptem mőgé és megfogtam a két karját. Picit megremegett.
Beleszagoltam dús hajába. Finom illata volt. Lassan elkezdtem csókolni a nyakát, és a fülét. Félrehajtotta a fejét, hogy a kényeztetés minden mozdulatát ki tudja élvezni.
Két kezem közben a hatalmas gömbökre csúsztattam. Először pólón keresztül maszíroztam őket. Éreztem, ahogy a bimbók egyre keményebbek lesznek.
Lassan elkezdtem lehámozni róla a fölsőt. Pár pillanat múlva a hatalmas mellek kibuggyantak, engedelmeskedve a gravitációnak. Finom bőre volt. Miközben a nyakát csókoltam, a fejét hátrahajtotta a vállamra. Kezeimmel a már csupasz melleket maszíroztam. Ágyékom a fenekéhez szorítottam és finoman dörzsölni kezdtem.
A helyzet izgalma és a fizikai kontaktus megtette hatását, szerszámom lassan éledezni kezdett. Fél perc múlva a férfiasságomat teljes merevségében érezhette a fenekén.
Hirtelen megfordult. Leguggoltam és csorsan lehúztam róla a nadrágot, ő kilépett belőle, majd ledobtam magamról a köntöst. Valóban nem volt rajta bugyi.
Most szorosan álltunk egymással szemben, péniszem puha hasához szorítottam.
A kanapéra lökött, ő maga pedig elém térdelt. Két kezével megfogta a szerszámom és finoman dörzsölni kezdte. Lassan a száját is bevetette. Finoman benyelte a makkot és szívni kezdte. Nyelve lassú táncot lejtett az érzékeny rész tövénél. Mozgatni kezdte a fejét föl-le, közben a nyelve vad táncot járt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2016. 05. 2. hétfő 23:09
Nem rossz
#3 v-ir-a 2011. 05. 14. szombat 22:47
nem értem, ha "annyira" jó és fantasztikus vele, miért nem volt több alkalom?... na mind1
#2 BalGa 2011. 02. 25. péntek 03:06
Ahhoz képest, hogy mennyit "csevegtetek", nem sokat "fecsegtetek". A teljes párbeszéd elintézve 6 mondatban... smile
Nem fogott meg...
#1 Törté-Net 2011. 02. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?