A+ A-

Egy érdekes szilveszter

Még 2000 szilveszterén játszódik történetünk, egy Isten háta mögötti kis faluban...
Szüleimmel sikerült megegyeznem, hogy ne legyenek otthon, mert házibulit szeretnénk tartani, mondanom sem kell, hogy nagyon nehezen álltak rá a dologra. Barátaim és az én meggyőzőerőm végül elégnek bizonyult, így neki lehetett állni a szervezkedésnek. Őrült mennyiségű alkoholt szereztünk be, és mind ehhez rengeteg petárdát. Átalakítottuk a ház földszintjét, mindent a bulinak rendelve alá. Olyan 10 emberre számítottunk. Szilveszter délelőttjén siralmasan nézett ki a helyzet, tekintve, hogy a meghívott 7 lányból és 2 srácból (négyünkön kívül) még csak 2 lány és a két srác jelzett vissza, így hát nekiindultunk, hogy kiderítsük mi is lesz este.
Kiderült, hogy a maradék 5 lányból egy sem jön hozzánk a bulira, mert máshová szívesebben mennek el, nem volt mit tenni, ott álltunk két párocskára várva négyen, kiéhezve. Mindent egy lapra kellett feltennünk és este tíz órára úgy kellett várnunk a négy vendéget, hogy nekünk is legyen nőnk, különben megint csak a bebaszás marad, a baszás meg valahol odaát... Srácokból előjött az isteni szikra, hogy osztálytársainkat és egyéb csaj haverokat kérdezzünk végig, kinek nincs még programja, de ez elég reménytelennek látszott az utolsó pillanatban, de azért mi megpróbáltuk. Próbálkozásunkat siker koronázta, összeszedtünk még hat lányt, csak hát el is kellett mennünk értük, meg haza is kellett őket szállítanunk. Nem bizonyult könnyű feladatnak, egy trabanttal felhajtani hat lányt, de volt rá egy délutánunk. Autókázás közben a hangulatunk már a tetőfokára hágott, az elfogyasztott csekély mennyiségű bor ebben csak a segítségünkre volt.
Este nyolcra már ott ültünk nálunk a hat lánnyal, és igen hangosan beszélgettünk, lassan közelítve a kényes témához, a szexhez. Este tízre már a felállás is kezdett nagyjából letisztázódni, meglepetésünkre két lány is egyre közelebb került egymáshoz. Addigra már alacsony volt az alkoholunkban a vértartalom, az éppen érkezők pedig tudtak, hogy mi már előbb elkezdjük, őket sem kellett félteni, a két srác szinte beesett az ajtón. Örömmel konstatálták, hogy nem egészen az a társaság összetétele, amire ők számítottak és szép lassan bekapcsolódtak ők is a beszélgetésbe. Éjfélig semmi különös nem történt, már kezdtünk aggódni, de azért felbontottuk a pezsgőt, elénekeltük a himnuszt, és kimentünk megtartani a szokásos kb. egy órás petárdacsatánkat. A lányok neheztelve vették tudomásul, mire készülünk, de mi megnyugtattuk őket, hogy nem tart sokáig. Úgy döntöttek addig tévéznek egyet.
Mire beértünk a lányok csinálhattak valamit, mert nagyon gyorsan kapcsoltak ki a tévét... Mi ezt egy mosollyal nyugtáztuk és mindenki megkereste a maga párját, és újból indult egymás szekálása. Hajnal 2 fele járhatott már az idő mire kitaláltuk, hogy üvegezhetnénk, a lányok simán bele egyeztek. Így hát nekifogtunk. Szép lassan választottamról Csilláról is elkezdtek lekerülni a cuccok, meg a többiekről is. Megegyezés szerint, az első pucér emberig tartott a játék. Ez az egyik csaj lett a lánypárosból, ezután valahogy már senkinek nem akaródzott felöltözni, mindenki valami nyugis hely iránt érdeklődött, úgyhogy szép lassan különváltak a párocskák és mindenki a maga útjait kezdte bejárni a lányokkal.
Én ott maradtam Csillával a nappaliban, hátradőltem a bőrfotelban és egy szál boxeralsóban gyönyörködtem idomaiban. Rajta csak egy tanga volt már ez alól is látszott, hogy nem semmi élményben lesz részem, az első borotvált punci az életemben. Már a gondolatba is beleborzongtam és az alkohol által elnyomott férfiasságom is kezdte megtalálni önmagát. Csilla is kezdte érezni, hogy ez nem az a helyzet, amit el kell szalasztani, így hát közelebb jött és odahajol hozzám. Megcsókolta a nyakam és belesúgta a fülembe a számomra igen meglepő kérdést: " Gondolod hogy képes vagy rá?" Mintha csak elfújták volna a részegséget, a következő pillanatban majdnem tiszta szemmel ránéztem és megsimítottam az arcát:
- Igen!
Nem sokat teketóriáztam, elvégre nem akartam, hogy kárba menjen az idő így hát arcáról szép lassan vándorolt a kezem lefele, megfogtam a derekát, és az ülőgarnitúrára fektettem. Mellédőltem én is, és elkezdtem simogatni szép lassan, nem tudtam mennyire bátor, csak azt, hogy 17 éves múlt nemrég, hát nem akartam, hogy megijedjen. Nem teketóriázott sokat, lehúzta magáról a bugyiját és megkért, hogy térdeljek fölé. Megfogta a boxeremet, és már húzta is lefele, ezek után a fejemet a melleire húzta és elkezdte izgatni magát, miközben csókolgattam. Szép lassan levándoroltam és belenyaltam a puncijába, éreztem, hogy vágyik rá, de gondoltam szórakozok vele egy kicsit. Így hát elindultam a combjait csókolgatva lefelé a térdéig és vissza, még egy nyalás, és vissza a pocijára, a második nyalásnál már felnyögött, de nem kegyelmeztem meg neki, gondoltam várjon csak, még jobb lesz neki, ha végre megkapja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2016. 11. 3. csütörtök 10:12
az análszex nagyon tetszik és jó lett...
#4 feherfabia 2014. 12. 31. szerda 06:25
5P
#3 papi 2013. 08. 13. kedd 05:14
Nem csak matekból gyenge az íro, fantáziája sem sok van.
#2 gyuri0926 2011. 02. 24. csütörtök 07:15
Ha jól értem volt 4 pasi és 7 lány , és ez mind trötént amit leírtál ? Ha lehetne minusz 5 pont , igen gyenge .
#1 Törté-Net 2011. 02. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?