A+ A-

Barátnőm házára vigyáztam

43 éves, jól karbantartott nő vagyok. Az alakomra semmi panaszom nem lehet, de a szexuális életemre sajnos igen. A férjemmel nagyon ritkán csináljuk, jó esetben 4-5 hetente. Igaz, akkor viszont nagyon jó! :)
Nyár elején történt velem meg amit most elmesélek nektek. Egyik nagyon jó barátnőmnek szó szerint azonnal fel kellett utaznia Pestre, mert az édesanyjával történt valami. Megkért, vigyázzak a házra, főleg, hogy annyira hirtelen kellett elindulnia, hogy a mosás végét sem tudta kivárni. Természetesen megígértem, hogy vigyázok a házra, ami tőlünk gylog is csak max 15 percre volt. Kb. egy óra múlva át is mentem, a mosógép még ment. Addig nekiálltam a már megszáradt ruhákat leszedni a teregetőről. Megfogtam a halom bugyit és nekiálltam a hálóban megkeresni a megfelelő fiókot. Másodiknak el is találtam. Amikor beraktam a bugyikat és kicsit össze akartam őket nyomni, hogy a következő adagnak is legyen hely, egy kartondobozra akadtam a bugyisfiók végében. Hajtott a kíváncsiság, bár nem vagyok az a típus, aki mások holmija között kutakodik. levettem a fedelét és nagyra kerekedett a szemem: tele volt vibrátorokkal! Kivettem a dobozt a fiókból és elkezdtem leleltározni... Nekem egyetlen vibrátorom sincs, soha nem is használtam, de most egyértelműen elkezdtem felizgulni, ahogy a különböző formájú és méretű játékszereket nézegettem. Mindegyik a saját dobozában volt, így a számomra kevésbé egyértelműek funkciójára is hamar fény derűlt.
Átkoztam magam, hogy épp menstruálok, mert nagyon ki akartam őket próbálni!
"Még két-három nap!" - mondtam magamban, csak addig ne jöjjön még haza!
Elraktam a dobozt, kiteregettem és teljesen felpörögve hazamentem.
Másnap felhívott a barátnőm és mondta, hogy csak jövő hét végén jön haza, úgyhogy ha néha meglocsolnám a virágokat és kiüríteném a postaládáját, aztért hálás lenne. Mondtam, hogy természetesen nincs ezzel semmi gond, vegye elintézettnek! Alig vártam, hogy elmúljon a menszim és kipróbálhassam a kis játékszereit! Folamatosan csak arra tudtam gondolni, hogy milyen lehet, ahogy egy rezgő, vaskos műfasz kitölt! Mindíg is szerettem a nagyfarkú férfiakat és szerencsére a férjemé sem kicsi, de az egyik vibri mindenen túltett! Alig tudtam a munkámra koncetrálni!
Végre eljött a nap! Munkából rohantam haza, gyors zuhany, felkaptam egy lenge térdig érő nyári rucit és már szaladtam is át a barátnőmhöz. Ahogy megjöttem, magamra zártam az ajtót, be a hálóba, dobozt kikaptam a fiókból és kifeküdtem az ágyon.Gyorsan megszabadultam a bugyimtól és finoman elkezdtem simogatni a már nedvesedő puncim. Először egy kicsi, fehér rudat vettem elő, a végén rengeteg apró kis gömböcskével. A doboz szerint csiklóizgató. Elcsavartam a szárát és máris finoman zúgott a kezemben. Kifeküdtem és elkezdtem magam vele simogatni. Ahogy magamhoz értem vele, végig futott a hátamon a hideg és egy hangos nyögés kíséretében feszült ívbe a hátam. ISteni volt! Finoman elkezdtem vele izgatni a csiklómat amitől azonnal elkezdtem nedvesedni és a csiklóm is egyre jobban keményedett. Pillanatok alatt el is élveztem! Isteni volt, de messze nem volt elég, már folytattam is. A harmadik orgazmus utén éreztem, kell belém valami, ami kitölt, úgy hogy megfogtam a három virbátor közül a nagyobbikat. Ez kb 20-23cm hosszú lehetett és kb 6cm vastag, nagyon finom anyagból, szép nagy makkal. Finoman magamhoz illesztettem, bekapcsoltam egy közepes rezgésre és elk ezdtem lassan magamba húzni. ISteni érzés volt! Nagyon könnyen rátágultam és hirtelen azt vettem észre, hogy tövig bennem van! A mennyekben jártam! Elkezdtem magamat dugni, először lassan, majd egyre gyorsabban, míg el nem találtam a legjobban eső tempót. Hát, nem szoktam halk lenni, de most túl tettem magamon. Orgazmus orgazmus után jött! Aztán kiegészítettem ezt a csiklóizgatóval. Na, ez volt a pont az i-re, életel egyik legnagyobb orgazmusa tört ki belőlem, azt hittem szétszakadok! Ahogy elmúlt, éreztem, hogy kezdek már túl érzékeny lenni, pedig kívántam még a folytatást, de úgy döntöttem, mára ez bőőőőven elég volt. :) Összeszedtem magamat, lemostam a vibrátort és elraktam a helyére. Már rég volam ennyire kielégülve. Már vártam a holnap délutánt és ki is néztem a mainél kisebb, viszont tapadókorongos vibrit. Végigjártam a lakést és kerestem a megfelelő helyet ahova fel tudnám majd tapasztani, hogy hátulról, a kedvenc kutyapózomban elégítsem majd ki magam. Meg is találtam, a nappaliban a szekrény oldalát. Mosolyogva mentem haza és a holnapról fantáziáltam.
Másnap munka után szintén lefürödtem és átöltöztem, hasonló ruciba mint tegnap. Ahogy megérkeztem, bugyi le, doboz elő és vittem is le a nappaliba. A fotelban kényelmesen kiterültem, makd elkezdtem a kis csiklóizgatóval játszani. Ma sem kellett sokat várnom az orgazmusra, a második után viszont elkezdtem magamba helyezni a tapadókorongos vibrit. Ez is nagyon finom volt, bár messze nem töltött úgy ki mint a tegnapi, de azért kicsinek sem volt mondható. Kb. akkora lehetett mint a férjem farka.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon54 2017. 07. 7. péntek 23:36
Nagyonjóírás.
#4 A57L 2014. 06. 15. vasárnap 09:01
Egész jó írás.
#3 joozsi 2011. 11. 18. péntek 04:51
Nagyon joó!
#2 tiborg 2011. 01. 28. péntek 02:59
Igaz. A vibri nagyon jo szukseg megoldas "inseg" eseten,de az igazi elvezet es kielegules az a kolcsonosseg, adni es kapni a gyonyort!!
#1 Törté-Net 2011. 01. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?