A+ A-

Laci

Laci rendszeresen sportolt, s hetente háromszor kora reggel is járt edzésre. 17 évesen beletelt néhány hónapba, hogy megszokja ezt a ritmust, s reggelente fél hatkor ne leragadó szemekkel bambán üljön a buszon, hanem többé-kevésbé normálisan érezze magát. Ilyenkor a legtöbbször egyedül utazott, s csak ritkán szállt fel más utas is. Az egyik reggel egy ilyen ritka alkalom volt. Egy korabeli lány ült hátul, aki egy-két évvel fiatalabb lehetett nála. Bő ruhában, kabátban kucorgott álmosan az ülésen. A busz világítása elromlott, de tél lévén szerencsére a fűtés jól működött. Kint sötét volt, de egy kis fény azért beszűrődött. Laci egy darabig tisztes távolságból méregette a lányt, majd odalépett hozzá. A lány kifelé nézett az ablakon, láthatóan nem kívánt szóba elegyedni senkivel (ami ebben az esetben csak Lacit jelenthette volna még elméletben is). Laci sem szólt egy szót sem, csak a lány mellé ült, felé fordult és a meleg miatt kigombolt kabátba nyúlva, a ruháján keresztül simogatni kezdte a melleit. A lány megrándult, kezével védeni akarta magát, de nem bírt az erős és célratörő karokkal. Laci már a ruhája alatt matatott, s a bőrét érintve fogdosta. A lány küzdött, de kevés eredménnyel. Laci a ruha gombjait nyitotta, amelyek elöl végigmentek a ruha aljáig. Már a lány bugyijához tudott nyúlni, meg is simogatta azon keresztül a szeméremdombját. Ettől a lány kissé erőre kapott. Megfogta Laci csuklóját és megszólalt:
- Ne, kérlek, hogy ezt ne tedd! Rendben van - felelte a fiú és visszagombolta a ruha alsó részét. Igazából a lány melleihez fért hozzá, amelyet kombiné, melltartó takart valamennyire, de inkább csak épphogy. A lány már nem állt ellen. Elfogadta, hogy ez történik vele és nem akarta kockáztatni az előbbi eredményt azzal, hogy esetleg felmérgesíti a fiút. Laci egyre inkább belejött. Már kevés volt neki a fogdosás, már meg is akart könnyebbülni. A sliccén keresztül elővette a farkát és a lány jobb kezét odahúzta. Hátradőlt az ülésen és most már a lány ült felé fordulva, s a fiú irányításának engedelmeskedve húzogatta a bőrt annak farkán. Laci átölelte a lányt és az öle felé nyomta.
- Csináld kézzel is és a száddal is! - adta ki az utasítást. A lány nem tudta mit tegyen. Persze tudta, hogy mit akar fiú, de ő még nem került testi kapcsolatba mással.
- Vedd már a szádba! - csattant fel a fiú. A lány lehajolt, ajkai szétnyíltak, s meleg, nedves barlangot alakítva befogadták a másik szerszámát.
- A fogadat ne, de a nyelvedet használd! Meg a kezedet is! - Nem sok hely volt abban a testhelyzetben, de valahogy csak sikerült egyre nagyobbakat cuppantania a kemény faszt szopva. Laci egyre jobban élvezte.
- Abba ne hagyd! - mondta és egyszer csak elkezdte magját a lány szájába pumpálni. A lány nem nyelte le, de addig folytatta, a spermát a szájában gyűjtve, ameddig a fiú le nem nyugodott. Ekkor egy papír zsebkendőbe kicsurgatta a szájából a másik nedvét, egy másik zsepivel megtörölte a száját és egy harmadikba beletekerte az első kettőt, majd az egész csomagot a szék alá gurította.
- Gyere- szólt Laci. A lány engedelmesen nekidőlt és mintha régi szerelmesek lettek volna vállára támasztotta a fejét. Úgy érezte megtalálta a helyét, gazdát kapott.
- Ügyes voltál - dicsérte meg Laci és arra gondolt, hogy nem száll le a sportpályánál, hanem mennek tovább, s a lányt felviszi a szobájába, amikor a szülei már nem lesznek otthon. Mindketten elbóbiskolta, s csak a végállomáson ébredtek fel. Mentek még néhány kört, azután metróztak is, és ahogy az időkellően előrehaladt, felmentek a lakásba. Átlagos panel volt, de Laci külön szobát kapott. Laci az ágy mellett fehérneműre vetkőztette a lányt és benyomta a paplan alá, majd ő is mellébújt pólóban és bokszeralsóban. A lány felé fordult és megpuszilta a száját. - Most aludhatunk kicsit. - Mindketten elszundítottak.
Egy-másfél óra múlva Laci felébredt. A lányt hozzábújva találta. Finoman simogatni kezdte a vállát, odébb hajtva a kombiné pántját puszilta, nyalta, az egyre libabőrösebb lett. Rátért a nyakára, majd a kombinét felhúzva leheletfinoman a hátára. Amikor az útban volt, a melltartó pántját is kikapcsolta. A lány sóhajtozott, dorombolt, teljesen elalélt. Laci lassan haladt, bejárta a már hason fekvő leány teljes hátát, a nyakától a bugyijáig. a bugyi pántja alá nyúlt és kezdte lefejteni az apró ruhadarabot. Laci érezte, hogy a lány kicsit megfeszült, ellenkezni akart. Ne félj - szól hozzá - szüzességed megmaradhat. Erre a lány megnyugodva ismét elengedte magát, testmozgásával még segítette is saját bugyitlanítását. Laci visszatért a lány hátának alsó harmadához. Puszilgatta, csókolta, nyalta, időnként szinte csak lehelte. A lány magán kívüli állapotban adott ki magából artikulátlan hangokat. Ekkor a fiú elérkezettnek látta az időt, hogy lejjebb haladjon. Előbb csak mintha a hát aljáról éppen csak letévedne, belenyalt a két farpofa kezdetét jelentő vágat legfelső részébe, majd sok nyállal kísérve apránként haladt lejjebb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 09. 1. hétfő 06:33
Ez nagyon tetszett.
#2 listike 2014. 04. 9. szerda 17:38
Ez egy állat.
#1 Törté-Net 2011. 01. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?