Laci

Szavazás átlaga: 6.98 pont (46 szavazat)
Megjelenés: 2011. január 26.
Hossz: 8 600 karakter
Elolvasva: 1 061 alkalommal
Laci rendszeresen sportolt, s hetente háromszor kora reggel is járt edzésre. 17 évesen beletelt néhány hónapba, hogy megszokja ezt a ritmust, s reggelente fél hatkor ne leragadó szemekkel bambán üljön a buszon, hanem többé-kevésbé normálisan érezze magát. Ilyenkor a legtöbbször egyedül utazott, s csak ritkán szállt fel más utas is. Az egyik reggel egy ilyen ritka alkalom volt. Egy korabeli lány ült hátul, aki egy-két évvel fiatalabb lehetett nála. Bő ruhában, kabátban kucorgott álmosan az ülésen. A busz világítása elromlott, de tél lévén szerencsére a fűtés jól működött. Kint sötét volt, de egy kis fény azért beszűrődött. Laci egy darabig tisztes távolságból méregette a lányt, majd odalépett hozzá. A lány kifelé nézett az ablakon, láthatóan nem kívánt szóba elegyedni senkivel (ami ebben az esetben csak Lacit jelenthette volna még elméletben is). Laci sem szólt egy szót sem, csak a lány mellé ült, felé fordult és a meleg miatt kigombolt kabátba nyúlva, a ruháján keresztül simogatni kezdte a melleit. A lány megrándult, kezével védeni akarta magát, de nem bírt az erős és célratörő karokkal. Laci már a ruhája alatt matatott, s a bőrét érintve fogdosta. A lány küzdött, de kevés eredménnyel. Laci a ruha gombjait nyitotta, amelyek elöl végigmentek a ruha aljáig. Már a lány bugyijához tudott nyúlni, meg is simogatta azon keresztül a szeméremdombját. Ettől a lány kissé erőre kapott. Megfogta Laci csuklóját és megszólalt:
– Ne, kérlek, hogy ezt ne tedd! Rendben van – felelte a fiú és visszagombolta a ruha alsó részét. Igazából a lány melleihez fért hozzá, amelyet kombiné, melltartó takart valamennyire, de inkább csak épphogy. A lány már nem állt ellen. Elfogadta, hogy ez történik vele és nem akarta kockáztatni az előbbi eredményt azzal, hogy esetleg felmérgesíti a fiút. Laci egyre inkább belejött. Már kevés volt neki a fogdosás, már meg is akart könnyebbülni. A sliccén keresztül elővette a farkát és a lány jobb kezét odahúzta. Hátradőlt az ülésen és most már a lány ült felé fordulva, s a fiú irányításának engedelmeskedve húzogatta a bőrt annak farkán. Laci átölelte a lányt és az öle felé nyomta.
– Csináld kézzel is és a száddal is! – adta ki az utasítást. A lány nem tudta mit tegyen. Persze tudta, hogy mit akar fiú, de ő még nem került testi kapcsolatba mással.
– Vedd már a szádba! – csattant fel a fiú. A lány lehajolt, ajkai szétnyíltak, s meleg, nedves barlangot alakítva befogadták a másik szerszámát.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.98 pont (46 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 19. 07:37
#5
Sivár, de elképzelhető.
1
Andreas6
2020. december 19. 09:21
#4
Nagyon sivár. Nem tetszett.
1
a
A57L
2014. szeptember 1. 06:33
#3
Ez nagyon tetszett.
1
l
listike
2014. április 9. 17:38
#2
Ez egy állat.
1
T
Törté-Net
2011. január 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1