A+ A-

Gúzsba kötve

Eredeti történet: Bondage mester oldala
Hamarabb érkeztem, mint megbeszéltük, de már nem tudtam tovább várni. Te az íróasztalodnál ülsz és dolgozol, megparancsolod nekem, hogy vetkozzem le, és készítsem elo magam, addig befejezed a munkát. Beszaladok a fürdoszobába, lezuhanyozom. Nagyon sietek, de ügyelek arra, hogy a sminkem a leheto legjobb legyen. Szemem halványan beárnyékolom, ajkaimra vérvörös rúzst kenek. Hajam lófarokba fogom a fejem tetején és befonom. Fekete combfix harisnyát öltök és felveszem vörös tusarkú cipomet. Felcsatolom a nyakörvem, azt amivel a rabnoddé fogadtál, és már kész is vagyok. Bemegyek a dolgozószobádba letérdelek és földig hajolok elotted. Hiába siettem, még mindig dolgozol. Nem szólsz hozzám, én pedig várok. A fejem csak néhány centire van a padlótól, kezeim a hátam mögött kinyújtva és felemelve. Még mindig nem szólsz hozzám. Eltelik egy perc, ketto, tíz, és még mindig csend. Karom remegni kezd a fáradtságtól, amikor magadhoz parancsolsz, megengeded, hogy a lábtartód legyek. Négykézláb bemászom az íróasztalod alá és lekuporodok. Lábaid kinyújtod és a hátamra helyezed. Ismét várok, de Te csak dolgozol, dolgozol.
Nem bírok magammal, felemelem a kezem és felderíto útra indítom a lábaid közé. Mérgesen rámmordulsz, amire ijedten visszakapom a kezem. Ismét várok, mint egy jó rabszolgano, ha az ura nem ér rá vele foglalkozni. Várakozás közben cipod sarka a hátamba mélyed, de mégsem ez fáj a legjobban, hanem az, hogy minden perc munka a kettonk idejét rabolja. úgy döntök lesz, ami lesz én még egy próbát teszek. De alig kezdem el simogatni a még piheno férfiasságod ismét rámparancsolsz: el a kezekkel! Nem engedelmeskedem a parancsodnak, bár tudom, az engedetlenség bun, és meg is fogsz büntetni érte.
Nem tévedtem. Kiparancsolsz az ágy alól, szemeimet bekötöd. Megparancsolod, hogy álljak fel, emeljem a kezeim a feje fölé, kinyújtva és tárjam szét az ujjaimat. Engedelmeskedem. Füldugót dugsz a fülembe, most már nem csak nem látok, hanem a hangokat sem érzékelem. Bal lábam felemeled és a talpam a jobb térdemhez illeszted. így kell állnom vezeklésül. Ismét telik az ido, de megfosztva a látásomtól és hallásomtól nem tudom megbecsülni az ido múlását. Az egyetlen dolog ami a percek múlását mutatja az egyre fáradó kezem és combom. Már nagyon fáradt vagyok, megpróbálom egy kicsit behajlítani a karom. De rögtön, mintegy válaszként maró fájdalom hasít a testembe, a korbács csípos csókja. Felsikoltok, a fájdalom felkészületlenül ért, és csak nagy erofeszítés árán tudom megtartani az egyensúlyom. Ezek szerint már nem dolgozol, hanem engem, az engedetlen rabszolganodet figyeled. Bár egyre fáradtabb vagyok, mégis örömmel tölt el, hogy velem foglalkozol. Amikor kezeim s már szünet nélkül remegnek és csak alig tudok egyensúlyozni, megérzem kezed érintését. Megfogod a bal lábam és letolod a padlóra, majd a füldugóktól is megszabadítasz. Ismét hallom a külvilág hangjait.
Megparancsolod, hogy menjek az íróasztalhoz és feküdjek fel rá hasra. A szemem még mindig be van kötve, de emlékezetbol elindulok az asztal felé. Rosszul mértem fel a távolságot, térdem hatalmas koppanással hozzáütközik az asztalhoz. ügyetlenségem jutalmául két korbácsütést kapok Toled a fenekemre. Eloször a bokáimat egymáshoz kötözöd majd lerögzíted azokat a combomhoz olyan feszesen, hogy nem tudom nyögések nélkül turni. Ekkor a fejemhez lépsz, számba egy gagball-t eroltetsz, a hajfonatom körül matatsz. Csak akkor jövök rá, hogy kötelet fuztél a hajfonatom közé, amikor a fejem hátrafeszül engedve a hajhúzásnak. Már a mellem is felemelkedik az asztal lapjától, de még mindig húzod a hajam. Megpróbálok szabadulni a fájdalomtól, úgy, hogy a még szabad kezeimmel megmarkolom a lábam és izmaimmal feszítem a testem. De csak azt érem el, hogy akaratlanul is segítek neked, míg a hajamba kötött kötél végét a nagylábujjaimhoz kötöd. A melleim fölött, de a kezeim alatt elhúzol egy kötele és nagyon szorosan a testemhez kötöd. Kezem lefejted a lábamról, csuklóimat elobb egy máshoz, majd a mellem feletti kötélhez kötöd.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.37 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 05. 11. vasárnap 07:42
Nem tetszik
#2 ninja 2003. 03. 17. hétfő 17:18
Helo írj az email-emre
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?