A+ A-

Haj

Eredeti történet: Bondage mester oldala
Meztelenül térdelek, téged várlak. Hallom, kinyílik az ajtó és hamarosan meglátom a lábaidat. Megállsz elottem, nem szólsz semmit, nem is üdvözölsz. Nem tudom, haragszol rám, vagy miért ez a csend. Az arcodat nem látom, csak a lábadat, hiszen megtiltottad, hogy engedély nélkül a szemedbe nézzek.
Előrehajolok, szenvedélyes csókot lehel a lábaidra. Arra gondolok, hogy alázatosságom talán jobb kedvre derít. Ahogy felegyenesedem már be is kötözöd a szemeim. Sötétség borul rám, csak a te hangjaidat hallom. Még mindig nem állhatok fel, nem tudom mit tervezel velem, de hallom, hogy a hátam mögé lépsz. érzem, hogy a hajamat igazgatod, belefonsz egy kötelet.
Amikor elkészültél a szoba közepére parancsolsz és fel kell állnom. Kezeimet két oldalra kikötözöd, a bokáim közé egy hosszú bot kerül. Széles terpeszben toporgok, a magas sarkú cipomben. Egyszer csak érzem, hogy húzni kezded a hajam fel egyre magasabbra. Nyöszörgök a fájdalomtól, már éppen kérni akarlak, hogy állj meg, amikor érzem, hogy a fejborömet feszíto fájdalom állandósul. így állok egy ideig, kezem széttárva, lábaim nagyon széles terpeszben. Szinte mozdulni sem bírok, a legkisebb mozgás is éles fájdalmat okoz. Ekkor megszólalsz, megparancsolod, hogy bármi történjen is, ne mondjam ki a safe word-öt csak a legvégso esetben.
Korbácsolni kezdesz eloször a fenekem és a hátam, majd a hasam és a melleimet. Nem korbácsolsz túl erosen, de a fájdalom egyre erosebb. Igyekszem nem mozogni, hiszen minden mozgást a hajam sínyli meg. Egyre erosebbek a sikolyaim, már a könnyeim is potyognak, amikor érzem nem bírom tovább: kimondom a jelszót. Abbahagyod a korbácsolásom, de nem kötözöl ki. Egy kicsit kipihenem magam, amikor elmondod, mi a terved. A fájdalomturo képességem szeretnéd növelni. Még szeretnél tíz ütést rámmérni, megkérdezed, hogy beleegyezem-e. Nagyon fáj minden porcikám, izmaim feszültek, de tudom, hogy ha beleegyezem örömet okozok neked. Ez már egy kicsivel több, mint a játék, hiszen túlno a határomon (limit). Belegyezem, elmondom, hogy mindent megtehetsz velem, amit csak akarsz, csak arra kérlek, kösd be a szám.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.2 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 05. 11. vasárnap 07:42
Gagyi
#3 A57L 2014. 03. 23. vasárnap 11:25
Elég gyenge.
#2 genius33 2013. 01. 7. hétfő 12:11
Ééééérdekes egy történetecske nyes
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?