A+ A-

Két lány a parton

- Elcsábítjuk? - kérdezte izgatottan Gabi. Kezével eltakarta a napot, úgy figyelte a parton sétáló srácot.
- El hát! - Barbi mindenben benne volt. És amúgy is azért jött a partra, hogy bepasizzon. Nem lett volna számára különösebb sokk, ha a barátnőjével osztozni kell egy fiún. Arról nem is beszélve, hogy már korábban kinézte a srácot, akire Gabi mutatott. Mellkasa mint egy sziklaorom, izmos fenekén feszülő fürdőnadrágja pedig ígéretesen dudorodott elől.
A stratégiát nem kellett megbeszélni előre: nem volt rá szükség. A két lány egymásra biccentett, majd határozott léptekkel indult a homokban a srác felé.
Zsolt épp az öltözőbe ment volna vissza - kifürödte magát és barátnője nélkül unatkozott. Ki tudja, ma még meddig nem fog ráérni, hogy - akár testével is - szórakoztassa. Egyszer csak a nagy semmiből szólt rá egy kedves női hang:
- Szia! Segítenél?
Barbi volt az, egy alacsony, vörös hajú lány. Topként a köldököt kivillantó tépett szegélyű pólót viselt, alul csípőfarmer feszült. Zsoltnak csak egy pillanatra akadt meg a szeme a melltartó vagy bikini felső hiányáról árulkodó áttüremkedő mellbimbókon, de Barbi észrevette, és mosollyal nyugtázta.
- Szia! Miben?
- Barbi elvesztette a hajcsatját - szólalt meg egy másik hang, és Gabi is Zsolt elé lépett. Ő magasabb volt, majdnem olyan magas mint a srác. Hosszú barna haja csatban volt összefogva, de a fiú figyelme a lány bőrére terelődött. Fekete bikini volt a lányon: a felső rész körte alakú melleket rejtett, amik büszkén feszítették a szövetet, de ami igazán megragadta Zsolt figyelmét, ahogy végigmérte a női testet, az a nagyon keskeny alsó rész volt, ami elnyújtva húzott be a combok közé.
A fiú egy teljes másodpercig kalandozott Gabi testén, mielőtt válaszolt volna, amit a lány egy buja pillantással honorált, majd csalafintán összenéztek Barbival.
- És hol vesztettétek el?
- Ott, az öltözőknél.
A homokos partot két irányból öltözők fogták közre, amik mögött füvesebb, gondozatlanabb terület húzódott. A két lánynak itt voltak leterítve törülközői, és - nem utolsó sorban - napolajuk is. A srácot két oldalról körbevéve kísérték el oda.
Miután megérkeztek, tettettek Zsolttal két hiábavaló kört, hogy a fűben keresse a csatot, miközben ők leheveredtek a törülközőikre. Már a második kör alatt megkérdezte Barbi jól hallhatóan, hogy bekeni-e Gabi olajjal. Amire persze elutasító válasz érkezett, és a segítőkész férfit kellett megkérdezni. Egy férfinak pedig természetesen mindig segítőkésznek kell lennie.
Barbi elkezdte kigombolni a csípőfarmerét, amit Zsolt fél szemmel figyelt, miközben elvette a műanyag flakont, hogy a kezére nyomjon az olajból. Akkor nézett egészen föl, amikor Barbi hátat fordított neki, majd letolta a nadrágját. Első pillantásra mintha alatta semmi se lett volna, de aztán meglátta a srác a cérnavékonyságú stringet. Leesett az álla, és majdnem a fűre nyomta ki az olajat a keze helyett.
Miközben gyorsan bekente a tenyerét, Barbi a fiúnak háttal letérdelt, hátranézett rá, majd megkérdezte.
- Kezdenéd a hátammal?
Mikor az bólintott, levette topját, ami alatt tényleg nem volt semmi, csak a csupasz hát. A lány hasra feküdt, vörös haja tengerként terült szét a hátán. A fiú mellé ült, és a lány lapockáit kezdte kenegetni nagy élvezettel és önmegtartóztatással, amikor mögötte megszólalt Gabi:
- Így nem lehet. Túl feszült vagy. Várj csak, megmasszírozlak - és már érezte is a másik lány kezeit a vállán, fülében pedig a leheletét. Gabi Zsolt válla fölött az ölébe sandított, és meg volt elégetve egyrészt a méretváltozáson, amit barátnőjével a srác csomagjában okozott, másrészt pedig azt, hogy ütemesen lüktetett. A fiú az övék volt, már csak be kell rántani a horgot.
Zsolt kenegette Barbi hátát, közben azt figyelte, hogy oldalt mennyi látszik csupasz melleiből, Gabi pedig éppen arra készült, hogy enyhe csókot leheljen a fiú vállára, nyakára, és onnantól kezdve nincs megállás.
- Jaj, mennem kell, megjöttek értem - harsant fel a srác azt utolsó pillanatban, és felpattant a két lány közül. A barátnőjét látta meg a strand kerítésén kívül, hogy kerékpárján a bejárat felé gurul. Már szaladt is a férfi, akiért annyira epedezett Gabi és Barbi, csak egy szivélyes sziasztokra fordult hátra futtában.
A két lányt frusztrálta a felgyülemlett szexuális izgatottság, amit nem tudtak hogy levezetni - legalábbis nem azonnal. Barbi bosszankodva kérdezte meg Gabit:
- Azért befejezed?
Gabi pedig sajnálkozva folytatta a kenegetést. Átvetette a lábát a másik lány testén, és lovagló ülésben maszatolta össze a hátat, és csak bambult az előtte fekvő test vállára, nyakára. Hirtelen ötlettől vezérelve előrehajolt, enyhe csókolt lehelt rá. Pont olyat, amilyet a fiúra akart volna.
Barbi meglepő hévvel fordult meg, ragadta, ölelte meg, és csókolóztak a fűben hemperegve.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.12 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 12. 13. szombat 07:46
Közepes.
#3 papi 2014. 04. 22. kedd 04:49
Tetszik
#2 A57L 2013. 12. 28. szombat 04:55
Egész jó.
#1 Törté-Net 2010. 12. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?