A+ A-

Vissza a régi iskolába... 1. rész

16 éves vagyok. A régi sulimban nagyon sokan szerettek. Az általános elvégzése után viszont ugyebár el kell szakadni a régi barátoktól, és irány az új suli. Jobb esetben elengednek a régi isitársak, rosszabb esetben mindig vissza kell járkálni különböző eseményekre vigyorogni. Ez a sztori is egy ilyenen megmozduláson történt meg.
Kiszálltam a kocsiból, amivel a szülök vittek az általános elé. Ők elhajtottak, én pedig siettem be, mert akkor már 5 perce csúsztam a programról. Végül behuppantam a névre szóló helyecskémre a két legjobb ismerősöm közé és elkezdtem fáradságtól pislogó szemekkel bámulni a műsort. Egy ideig félálomba figyeltem a történéseket, amikor is a konferanszié bejelentett valami tánccsoportot. A koreográfia valami dübörgő zenére ment, amit nem is igazán élveztem. A dal közepénél a táncosok behoztak valami fehér csomagot, amiből a legnagyobb meglepetésre egy lány emelkedett ki. Gyönyörű barna haja, ami a háta közepéig ért, világító kék szeme és barna teste volt. Egyszerűen megbabonázott. Mellén egy rongycsík volt áttekerve, amiből éppen csak nem buggyantak ki kerek mellecskéi, lent pedig egy farmerból készült forrónaci ékeskedett. Észveszejtően gyönyörű hasa és lábai is voltak. Egyszerűen istennőnek született. Ekkor már igencsak felfrissülve néztem a műsor. A felfrissülést itt nemcsak a koncentrációra értem...már a dákóm is erősen merevedett a boxeremben.
A dal másik fele pillanatok alatt lezajlott. Figyeltem a lányt, merre megy. Az egyik sráctól az öltözők kijáratánál kapott valami virágcsokrot, zavartan megköszönte, aztán valami erő hatására rám nézett. Elmosolyodott, majd besétált az öltözőkké változtatott osztálytermeket összekötő folyosóra. A többi táncos a színpadon maradt, mert meg kellett várniuk a rendezvény végét, ugyanis volt még egy szám, amiben Virág (ez volt a lány neve) már nem szerepelt.
Elkezdődött a következő műsorszám, melynek első percében kiosontam a nézők sorai közül, és hátraszöktem ahhoz a kijárathoz, ahol előbb álmaim lánya távozott az öltöző felé. Mindenképpen meg akartam találni. Nem tudtam, mit mondjak neki, ha meglesz, de valami furcsa erő vezénylésére mégis meg kellett találnom. Végigfutottam a folyosón. Sorba benéztem minden teremben, de sehol sem találtam. Végül csüggedten ballagtam vissza a nézőtér irányába, mikor hirtelen felkaptam a fejem valami cipőkopogásra. Magam előtt láttam a lépcsőt..., de hát ide ilyenkor nem lehet felmenni. Aztán erőt vettem magamon, és körültekintve felsétáltam a lépcsőfokokon. Tévedtem. Egy bizonyos részig fel lehetett jönni, csak a régi tanterem felé nem lehetet eljutni, amit nem is értek, mert az a terem mindig le van zárva. Elkezdtem sétálni a termek felé, amikor is sorban a harmadikból hírtelen elém lépett valaki.
Az a lány volt az. Egy köldökig érő bő póló volt rajta és egy rövidnadrág. Éppen a haját törölte, ugyanis az előbb tusolt le, csak eszébe jutott, hogy a tusolónál felejtett valamit, és éppen indult érte vissza. Nagyon megijedt, ahogy előtte álltam. Majd mikor megnyugodott, hosszan néztünk egymás szemébe. Eltelhetett körül-belül két perc, ahogy csak álltunk, és néztük egymást. Egy csoda állt előttem, ami most hirtelen megszólalt.
- Mondani is fogsz valamit, vagy csak nézzük egymást? - nevetett
- Bocsáss meg! - mondtam zavart mosollyal az arcomon - Dani vagyok... Láttam a műsort és nagyon tetszett. - Nevetett.
- Köszönöm! Remélem nem egyedül voltál ezzel az érzéssel.
- Biztosan nem - megállt a levegő
Néztem a szemét. Megbabonázott. Közelebb léptem hozzá. Nem tudtam mit csinálok, és hirtelen megfogtam az arcát. Ahogy az arcommal egyre közelebb hajoltam felé, nevetett és elhúzta az arcát. Én is mosolyogtam és belementem a játékba, majd az egyik mozdulatnál megcsókoltam. Hosszú, szenvedélyes csók volt. Nagyon jól csókolt. Nyelvünk vad játékba kezdett, a kergetőzés folytatódott, de nagyon hamar elérkezett az összefonódás is. Elkezdett hátrálni a terem felé. Mentem utána, még mindig a szánknál összeragadva. Ahogy beértünk, rögön ráültem egy székre, ő az ölembe lovagló ülésbe, és csókolóztunk. Elkezdett mozogni a csípőjével.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.77 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 19. szombat 13:07
Lesssz valamikor folytatása is?
#3 gyuri0926 2011. 06. 16. csütörtök 07:37
Hát probálkozásnak talán , de nem biztos
Karmolgatta a dákóm közben pedig nyelvéve édesen ringatta a makkomat, felváltva a heréimmel.

Hát én utálnám , ha a faszom valaki megkarmolná , a fájdalomról nem is beszélve !!!!!!!!
#2 Chang Heroux 2011. 01. 2. vasárnap 01:54
Folytatás?
#1 Törté-Net 2010. 12. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?