A+ A-

Egy kellemes szombat este

Történetem átlagos napnak indult, persze megfűszerezte egy kis esti találka szívem egyetlen szerelmével. Igen későn ébredtem, pedig tudtam, hogy ma sok feladat vár rám. Gyors reggeli, és már ültem is a biciklire, hogy munkába induljak. Egyszerű munka, de még is fárasztó. Neki veselkedtem, és robotoltam, csak robotoltam. Már igen csak közeledett a délután, így véget vetettem fontos teendőimnek, és hazasiettem. Gyorsan rendbe szedtem magam, pár ruhát magamhoz vettem, némi folyadékkal, mert hát igen meleg estére kellett számítsak. Útnak indultam szerelmemhez. Sajnos sok utazás várt rám, mert hétvége lévén elment az utolsó buszom, mellyel pár félóra alatt odaérek, így megkerültem szép hazánkat, de addig is égett bennem a vágy, és a technikai csodáján keresztül élvezhettem kedvesem társaságát.
Már igen későre járt, mikor megérkeztem hozzá bő 3-3,5 óra utazás után. Forró csókkal várt, és a vágy rögtön hatalmába kerített, és tudtam, nagyon kellemes estét, és éjszakát fogunk eltölteni egymással.
Némi forró csók, és ölelés után frissítő fürdőt vettem, mely idő alatt kedvesem kellemes félhomályt varázsolt együttlétünk helyszínén, némi illatos gyertya, finom illatos ágynemű várt tisztálkodásom végére.
A fürdőből kilépve kellemes meglepetés ért, mert kedvesem egy lehelet vékony sötét színű ruhácskát húzott magára, mely minden kedvenc porcikáját elrejtett előlem. De cserfes, és huncut lelkem utat tört, mert ígéretet kapott tőlem, hogy kellemes frissítő, és üdítő masszázzsal kényeztetem. Így is lett, előkerült egy lepedő, egy nagy törölköző, és finom baba olaj. Óvatosan megcsókoltam puha és édes ajkaimmal, melytől megremeget. Remeget minden porcikája, pedig még nem tudta mi is fog rá várni. Finoman megszabadítottam ruhadarabjától, és hason az ágyra fektettem. Beolajoztam a tenyerem, h a hideg anyag ne hűtse le forrongó testét. Finoman, de mégis kicsit férfiasan masszírozni kezdtem olajos kezemmel a hátát, lapockáját, és erogénzónákkal teli érzékeny nyakát, melynek következtében testén keresztül futott a kéj érzése, és vágya egyre fokozódóbbá vált. Majd kecses karjai, alkarja, és szép gyermeki keze következet. Minden apró pontot végig nyomkodtam, hogy a felesleges feszültség is távozzon belől. Majd testének alsó, ám de egyre izgalmasabb részét vettem kezelésbe. Persze, volt még rajta egy apró, ám de el nem hanyagolható ruhadarab, melytől meg kellett váljon, hogy ne kenjem össze olajjal, fájt volna érte a szívem.
Persze a homályban nem sok látszott mézédes barackjából, de ezt a gondolatot el is hessegettem, más volt most fontos, hisz ez az előjáték része volt. Finoman ismét beolajoztam a tenyerem, hogy édes forrongó bőre ne ránduljon össze a hideg olajtól. Óvatosan, de annál érzékibben masszíroztam a fenekét, jól meggyúrva őket, hisz a feszültség bárhova elbújhat...
Majd bal combján folytattam a masszírozást, s a vádlik következtek, a lábfej, mely igen érzékeny pontja, így ide nagyobb erő kifejtése volt szükséges, hogy ne „izgató” inkább bizsergető érzést váltson ki belőle. Apró csókokat leheltem lábujjaira, melytől ismét megborzongott. Tudtam jót úton járok, de a bemelegítés még nem ért véget. Tovább gyúrtam a combot (combokat) de vigyázva, hogy szeméremdombjához ne érjek hozzá. Tudom érzéki játék, és éreztem, hogy ő már vágyik közvetettebb érintésemre, de nem, még nem volt itt az ideje. A bal lábat követte a jobb is, comb, vádli, és lábfej, hasonlóan az előző mozzanathoz. A hormonok már tomboltak bennünk, de még, még húzni akartam, és persze én irányítottam.
Fordult a helyzet, mert most hátára fektettem, és folytattam a masszírozást tovább. Újabb olaj a tenyerembe, melyet hasán óvatosan elkenve a csípőt és a comb felső felét masszíroztam át. Majd feljebb haladva újból a nyak mindkét oldalát, ekkor már szinte folyt kelyhéből a nedv, de még én irányítottam. A melleket kihagytam, h csökkentsem az ingerhatást, és a kényeztetésé legyen a főszerep. Megint a karok, majd a combok, lábak, és a végén a mellei. Igen azok az édes kis almák.. bimbói az égre meredtek, integettek nekem, hogy gyere itt vagyunk, érints minket is, vágyunk rád, és én érintettem őket, és gyúrtam, gyömöszöltem, mintha csak gyurmából lennének.
Testünk forrongott, és elérkezett az idő, hogy egymással foglalkozzunk. Megfordult az ágyon, feje alá puha párnát tett, én pedig mellé feküdtem, és érzéki csókolózásba kezdtünk. Finoman csókoltam puha édes ajkait, érzékeny nyakacskáját, melyre néha-néha kéjesen rá-rá haraptam, melytől teljesen tűzbe jött. Már nem tudta mi föld, mi ég, csak érezni akarta közelségem, ölelésem, érintésem. Kényeztetően simogattam édes kislányos testét, orcáját, buksiját, mellecskéit, melynek bimbóit mohón szopogattam, mint egy éhes csecsemő. Ujjaim egyre lejjebb haladtak, és leparkoltak édesen nedves barackjának peremén.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.84 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 vakon53 2016. 03. 19. szombat 13:31
El lehetett olvasni.
#1 Törté-Net 2010. 12. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?