A+ A-

Egy vasárnap éjjel...

Egy forró júniusi vasárnapon történt. Fáradtak voltunk a mögöttünk álló hosszú út, és a számítógép előtt töltött munkás órák miatt. Egész nap kívántuk egymást, és amikor alkalom adódott rá, simogatással, cirógatással, csókokkal egymás tudtára is adtuk ezt. Este, mikor végre befejeztük a dolgunkat - ismételten letusoltunk - bedőltünk az ágyba. Ő mondta, hogy most lerója tartozását, ami egy délelőtt megígért masszázsolajos masszírozásban nyilvánult meg. A ruhámtól való megszabadítással nem kellett foglalkoznia, mivel a nagy hőség miatt a fürdés után mindketten meztelenül és nedvesen feküdtünk az ágyon.
Kért, hogy feküdjek a hasamra, és csak azzal törődjek, hogy élvezzem a kényeztetését. Egy határozott, de gyengéd simítással végigsimította a testemet a nyakamtól a lábamig. Ezzel a mozdulattal a még el nem párolgott vízcseppeket törölte le. Keze forró volt és puha, érintése férfias mégis lágy. Éreztem, hogy már ezek az érintések is elegek ahhoz, hogy felizgasson. A combom belső felét is végigsimította, amitől éreztem, hogy egyre fokozódik a vágy, hogy magamban érezzem. Nem tudta megállni, és végigsimított, hogy meggyőződjön az érintése következményéről. Éreztem, hogy a simogatása nem csak engem izgat.
Úgy ült, hogy hozzám simult keménysége. Tudtam, hogy az nagyon lázba hozza, ha megérzi, hogy mennyire kívánom. Csakúgy, mint fordítva szokott lenni. Érintéseit apró csókok követték, melyekkel csak fokozta az eddigi hatást. Ezután éreztem, hogy egyik keze elemelkedik a testemtől és kattan a tubus fedele. Az olaj szinte meleg cseppekben ért hozzá a bőrömhöz a tarkómtól egészén a fenekemig. Újra kattant a tubus és már éreztem is a finom kezek simítását, melyek eloszlatták az olajat. Gyengéd masszírozása, simogatása, cirógatása nagyon jól esett. Lassan puszikkal, csókokkal egészítette ki kényeztetését, melyek tovább fokozták izgalmamat. Főleg mikor a két lábam közé térdelt és éreztem merev férfiasságát. Az, hogy éppen hol, Rajta múlott. Vagy a combomat simította meg magával, vagy a fenekemet, vagy épp a csiklómon húzta végig. Utóbbinál éreztem, hogy Ő is megremeg egy pillanatra a vágytól, mely arra bíztatja, hogy belém hatoljon. Gyorsan el is távolodott, hogy ellen tudjon állni, és tovább fokozhassa az én és Önnön vágyait. A fáradtságnak és a hőségtől való kókadtságnak már híre sem volt. Csak ketten voltunk a levegő pedig egyre jobban izzott közöttünk. Élveztük egymás közelségét, egymás meztelenségét és a boldogságot, amit a másik jelent számunkra.
Nem tudom, mennyi idő telhetett el így, mert ilyenkor az idő rendszerint megszűnik létezni. Egyszer csak megkért, hogy feküdjek a hátamra, hogy a masszázst így folytathassa.
Természetesen, ahogy eddig sem, úgy ezután sem a masszázs dominált. A mutatóujjával lassan elkezdett simogatni. A számtól indult, majd a nyakam következett, a melleim, ahol körözött néhányat, gondosan ügyelve, hogy a bimbókat ne érintse. Utána a köldökömön át a szeméremdombig, ahol a középső - és mutatóujjával közrefogva a puncimat, lehúzta ujjait egészen a fenekemig, majd haladt tovább az egyik lábamon le, a másikon fel. Mikor mindkét lábamat végigsimította kicsit hosszabban időzött a puncimnál. Hol gyorsabban, hol lassabban simogatott, hol erősebben, hol gyengéden. Tudja jól, hogy ettől megőrülök. És természetesen mind e közben csókokkal halmozott el, ami még inkább fokozta vágyamat iránta. Nem is tudtam tovább türtőztetni magam, kértem Őt, érezni szeretném magamban, de nemet mondott.
"Még nem!". Nem adtam fel, kértem, hogy legalább viszonozhassam, de ezt sem engedte. "Csak magadra figyelj, kérlek!" - mondta.
Persze kapott az alkalmon, és a két lábam közé térdelt; elkezdett simogatni magával. A combom belső felétől egészen a puncimig. Erősen, határozottan nekem dörzsölte magát, de véletlen sem úgy, hogy belém hatoljon. Pont azért, mert tudta, hogy ezt szeretném a legjobban, de még tovább akarta fokozni vágyamat. A vágyat, melytől már olyan nedves voltam, hogy csillogtam, úgy lüktettem, hogy már a csípőmet mozgattam az érintéseire. Szerettem volna, ha magamban érezhetem, ha mozog bennem hol lassan, hol gyorsan, hol gyengéden, hol erősen. De erre még várnom kellett.
Helyette éreztem, hogy Ő is nedves. Ahogy megérintett kemény, felálló férfiasságával éreztem, hogy testnedvét keni végig rajtam. Ebből tudtam, hogy Rá is olyan hatással van simogatása, mint rám. Ez már nem csupán a vágy, hanem az őrjítő kívánat a másik iránt.
Ahogy hozzám dörzsölte magát és simogatott, elkezdte csókolgatni a melleimet. Nyalogatta, óvatosan harapdálta a mellbimbóimat, körözött a nyelvével, először az egyik majd a másik mellemen. Mind e közben a csípőjét időnkét szorosan és erősen hozzám szorította, de nagyon ügyelt arra, hogy ne csússzon belém. Bár ne ügyelt volna ennyire!
M
inden mozdulata csak fokozta izgatottságomat. Ahogy kívül - belül csupa nedv voltam és ezt szándékosan még jobban elkente, ahogy hozzám simult.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.65 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2014. 12. 14. vasárnap 06:46
9P
#3 listike 2014. 11. 4. kedd 04:57
Jó.
#2 v-ir-a 2010. 12. 4. szombat 23:38
nincs is jobb annál, mint szerelemsen kielégülni.....
de kicsit jobban kidolgozhattad volna...
#1 Törté-Net 2010. 12. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?