Egy vasárnap éjjel...

Szavazás átlaga: 6.63 pont (27 szavazat)
Megjelenés: 2010. december 2.
Hossz: 8 301 karakter
Elolvasva: 663 alkalommal
Egy forró júniusi vasárnapon történt. Fáradtak voltunk a mögöttünk álló hosszú út, és a számítógép előtt töltött munkás órák miatt. Egész nap kívántuk egymást, és amikor alkalom adódott rá, simogatással, cirógatással, csókokkal egymás tudtára is adtuk ezt. Este, mikor végre befejeztük a dolgunkat – ismételten letusoltunk – bedőltünk az ágyba. Ő mondta, hogy most lerója tartozását, ami egy délelőtt megígért masszázsolajos masszírozásban nyilvánult meg. A ruhámtól való megszabadítással nem kellett foglalkoznia, mivel a nagy hőség miatt a fürdés után mindketten meztelenül és nedvesen feküdtünk az ágyon.

Kért, hogy feküdjek a hasamra, és csak azzal törődjek, hogy élvezzem a kényeztetését. Egy határozott, de gyengéd simítással végigsimította a testemet a nyakamtól a lábamig. Ezzel a mozdulattal a még el nem párolgott vízcseppeket törölte le. Keze forró volt és puha, érintése férfias mégis lágy. Éreztem, hogy már ezek az érintések is elegek ahhoz, hogy felizgasson. A combom belső felét is végigsimította, amitől éreztem, hogy egyre fokozódik a vágy, hogy magamban érezzem. Nem tudta megállni, és végigsimított, hogy meggyőződjön az érintése következményéről. Éreztem, hogy a simogatása nem csak engem izgat.

Úgy ült, hogy hozzám simult keménysége. Tudtam, hogy az nagyon lázba hozza, ha megérzi, hogy mennyire kívánom. Csakúgy, mint fordítva szokott lenni. Érintéseit apró csókok követték, melyekkel csak fokozta az eddigi hatást. Ezután éreztem, hogy egyik keze elemelkedik a testemtől és kattan a tubus fedele. Az olaj szinte meleg cseppekben ért hozzá a bőrömhöz a tarkómtól egészén a fenekemig. Újra kattant a tubus és már éreztem is a finom kezek simítását, melyek eloszlatták az olajat. Gyengéd masszírozása, simogatása, cirógatása nagyon jól esett. Lassan puszikkal, csókokkal egészítette ki kényeztetését, melyek tovább fokozták izgalmamat. Főleg mikor a két lábam közé térdelt és éreztem merev férfiasságát. Az, hogy éppen hol, Rajta múlott. Vagy a combomat simította meg magával, vagy a fenekemet, vagy épp a csiklómon húzta végig. Utóbbinál éreztem, hogy Ő is megremeg egy pillanatra a vágytól, mely arra bíztatja, hogy belém hatoljon. Gyorsan el is távolodott, hogy ellen tudjon állni, és tovább fokozhassa az én és Önnön vágyait.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.63 pont (27 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 9. 14:48
#7
Vallomásnak jó.
1
a
A57L
2019. augusztus 19. 04:31
#5
A kielégülés a legjobb,az írás meg 7P.
1
f
feherfabia
2014. december 14. 06:46
#4
9P
1
l
listike
2014. november 4. 04:57
#3
Jó.
1
v-ir-a
2010. december 4. 23:38
#2
nincs is jobb annál, mint szerelemsen kielégülni.....
de kicsit jobban kidolgozhattad volna...
1
T
Törté-Net
2010. december 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1