A+ A-

Egy igaz történet Gabiról és rólam, aki inkább volt Xéna, mint egy hétköznapi nő

Főiskolába egy másik városba vettek, fel. Úgy beszéltük meg a szüleimmel, hogy nem is jelentkezem kollégiumba, hanem a szomszédunk oda adja az egyébként már kiadott lakásának az egyik szobáját, amit azért tartott meg, hogy a személyes dolgait tárolja, vagy ha odautazik, legyen hol aludnia. A lakás két szobás volt, és csak annyit tudtam, hogy a másik szobát két másodéves csaj bérli. Vonattal érkeztem, félelmekkel teli várakozással, mert ez volt az első igazi önnálló vállalkozás az életemben.
Amikor megérkeztem akkor láttam először, amely egy tipikus első emeleti lakótelepi lakás volt. Hatalmas csomagjaimat leraktam, elkezdtem berendezkedni, megnéztem a várost, ismerkedtem a környékkel. A lakótársaim, pár nappal később érkeztek, tartottam tőle, hogy nem fognak örülni az új helyzetnek, hogy egy fiúval kell megosztaniuk a lakást, amit eddig egyedül uraltak, bár nekem azt mondták, hogy tudnak rólam. Zörgést hallottam a zárban, kimentem a folyósóra, együtt érkeztek mindketten.
- Gabi vagyok, gondolom te meg Zoli. A Barátnőm Éva. - mutatkoztak be. Gabi az első pillanatban megdöbbentett. Rendkívül rámenős belevaló vidáman természetes csajnak tűnt, olyan magas volt, mint én. Az első pillanatban feltűnt, már a mozgásán látszott, hogy rendkívül kisportolt alkat, mondhatjuk, hogy túlságosan is. Mint később kiderült, napi szinten aerobic edzéseket tart. Éva egy szép, de átlagos lány volt, akit Gabi szerintem egyszerűen elnyomott, nem hagyott érvényesülni. Az első hétből, nem sok volt hátra, hamar elment anélkül, hogy különösebben beszéltünk volna egymással. Vasárnap korán érkeztem othonról vissza a lakásba, élvezni akartam a függetlenséggel járó szabadságomat, meglepődve tapasztaltam, hogy Gabi már ott volt.
Délután dumálgattunk, megmutatta a várost, egyre inkább úgy éreztem, meg kell kapnom a csajt, az összhang talán meg is volt, de este annak tudatában feküdtem le, hogy nem értem el nála semmit. Ezután rögtön arra gondoltam, hogyan lehetne folytatni holnap. Ekkor kopogtak, annyira váratlanul ért, hogy mondhatjuk megijedtem, és állítom nagyon hülyén hangzott a számból a gyere. Gabi bejött és cicásan azt mondta, hogy az Éva nincs itt, nem szeret egyedül aludni, velem aludhat e. Persze, mondtam, szintén elég szánalmasan a döbbenettől. Gabi bebújt a takaróm alá és kifejtette, hogy megbízik bennem, ne értsem félre ő csak aludni jött.
Biztos voltam benne, hogy szeretkezni fogunk, de tévedtem. Finoman megpusziltam a fülét, megpusziltam, erotikus témákat hoztam fel, de finoman mindig leszerelt, mivel nem akartam feladni a végén határozottan mondta, ha nem bírok magammal, visszamegy. Ezt nagyon gonosznak tartottam a részéről és nem értettem. Szinte semmit nem aludtam, miközben békésen szuszogott melletem, erotikus gondolatok jártak folyamatosan a fejemben, az arcát néztem a közvilágítás fényénél. Merevedésem reggelig tartott, úgy ébredtem fel, hogy felállt a farkam. Nem zavart, hogy meglátta, egy ilyen éjszaka után az is örömet okozott, ha rám nézett, vagy hozzámért. Egy pillanatra meglepődött, te talán nem is a tényen, hanem, hogy hagytam, hogy észrevegye. Semleges dolgokról beszéltünk, de már, mint barátnőmként néztem rá.
Az egész napom arról szólt, hogy akárhányszor rá gondoltam merevedésem lett, szinte egész nap rá gondoltam, attól féltem valaki észreveszi. Nem tudtam gondolkodni, ez lehet az, amikor a farka vezeti az embert. Amikor délután megérkeztem már otthon volt, és mondta, hogy Éva ma nem lesz, pedig biztos voltam benne, hogy járt ott ma. Szinte azonnal elkezdtem a Gabi becserkészését, nagyon kedves volt, sokszor kihívó, de nem hagyta magát még megcsókolni sem. Már azt gondoltam, hogy szektás, vagy szüzességi fogadalmat tett.
Este megkérdezte, aludhat-e megint velem, persze, mondtam és már dühöt is éreztem magamban, arra a gondolatra, hogy ma sem lesz semmi.
Már ott tartottam, hogyha mellém fekszik és rámnéz attól magömlésem lesz. Már csak bosszantásból vetettem oda, hogy általában meztelenül alszom, nem fogja e zavarni, ha ma is így teszek, pedig egyébkent igazából laza alsónadrágban szoktam. Nyugodtan aludjak meztelenül, felelte. Egyszerűen nem értettem. Amíg Gabi zuhanyozott úgy feküdtem a takaró alá, hogy amikor mellém fekszik meglásson hozzámérjen. Vidáman jött be nem zavartatta magát szorosan mellémfeküdt, megint elérkezettnek láttam az időt a közeledésre, visszautasított, de közben csak mosolygott, mintha élvezné a szenvedésem.
Soha nem közeledtem nőhöz erőszakosan, mindig csak kedvesen, de most szinte erőszakosan hárítottam el védekezését, melyre válaszul elég keményen ellökött, de a reakciójából ítélve nem láttam a szemében igazi felháborodottságot, sőt, mintha biztatott volna is. Újra próbálkoztam, nem reagált olyan keményen, mint elsőre, olyan játékos birkózás kezdett kialakulni közöttünk. Mivel Gabi nagyon kemény kisportolt lány volt, nem éreztem igazán erőfölényben magam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.32 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2015. 05. 22. péntek 05:15
Egynek elmegy.
#2 t2005 2010. 10. 28. csütörtök 22:24
Én vagyok a hülye! Már a címe alapján sem szabadott volna elolvasnom, az is annyira szar, mint az egész történet.
#1 Törté-Net 2010. 10. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?