A+ A-

Bepelenkázott a bejárónőm

Ez valóban megtörtént.
Ne valami vén banyára gondoljatok.
Kb. 30 - as lehetett. Egy szépséghibával. Nem az esetem. Különben minden stimmel.
Akkor kezdjük. 1999 novemberét, írunk.
Éppen hazafelé igyekszem az utcán. Mint már hozzászokhattunk, szórólapok osztogatói, lépten - nyomon. Egy hölgy lép hozzám, és kezembe nyom egy lapot. Ránézek, majd a szórólapra. Kínai ételek, többféle ízben stb. Hirdeti a lap. Azt hiszem, most nem kívánok lángot fújni. Tovamegyek. Kb. két nap múlva ismét arra visz az utam, és ismét találkozom a hölggyel. Megint kaptam egy lapot.
Most megszólítom, és beszélgetünk egy pár szót. Felajánlom neki, ha van kedve, eljöhetne hozzám takarítani, vasalni stb. és nem kéne az utcán ácsorognia. Jelenleg úgy sincs senki, aki besegítene a háztartásba. Megállapodunk abba, hogy felhív telefonon és egyeztetjük az időpontot.
Kb. december közepén jelentkezett is, és megbeszéltünk egy napot.
El is jött. Serteperte, megcsinált ezt - azt - amazt, közben beszélgettünk. Hogy, hogy nem, támadt egy dőre gondolatom. Mi lenne, ha felvilágosítanám dolgokról. Csak úgy, szőrmentén. Volt egy hatodik érzékem, talán belefér.
Azt még hozzá kell tennem, éppen tiszta véletlenségből, pelenka volt rajtam. A nagy köntösöm takarta, és nem látszik, hogy éppen mi van alatta, vagy talán érzékelhető. Nagyon be voltam, gerjedve. "Ilyenkor semmi nem számít." Fő a bátorság!
Nos előrukkoltam.
- Tudja. - kezdtem bele
- Ha, esetleg, felnőtt pelenkát találna takarítás közben, ne lepődjön meg, mert azt én használom. - Persze kellett egy kis bátorság, mire kiböktem.
- Sajnos, a téli időszakban felfázom, és bepisilek, bizony szükségem van rá -
Figyeltem a reakciót. Nem hökkent meg a dolgon és megértéssel fogadta. Sőt, elmesélte, hogy neki is voltak vizelési problémái szülés után. Ennyiben maradva, lapoztunk.
" Első körben túl is lennénk a beavatással." Akkor még nem voltak további terveim. Munkája végeztével, megbeszéltük a következő takarítás napját.
Azon a napon, mikor eljött, lázasan, betegen feküdtem. Az élvezeteket fokozva, előző nap el is estem ráadásul, és bal karom teljesen belilult. Fájni fájt, de nem elviselhetetlenül.
Na mit gondoltok? Éppen mi lehetett rajtam a pizsama alatt?
Vág az eszetek, mint a borotva. Gumibugyi, és pisis pelenka.
A hölgy nagyban takarított, közben én azon morfondíroztam, mi lenne, ha megkérném, segítsen kicserélni pelenkámat. Már nagyon vágytam egy ilyen akcióra. Gyűjtögettem a bátorságomat. Bíztattam magam.
Nagy nehezen és mindenféle körítéssel, belefogtam tervem végrehajtásába.
- Klárika volna egy nagy kérésem - Közben a haldoklót játszottam el.
- Olyan nehéz erről beszélnem, de az a helyzet, hogy ki kéne cseréli a pelenkát, és
annyira szédülök, hogy nem bírok felkeni, meg a karom is nagyon fáj. Segítene? De nem kötelező, csak ha Ön is úgy gondolja. - Tettem hozzá.
Nem lepődött meg a kérésen. Sőt! Segítőkészen állt rendelkezésemre. Megkérdezte, hogy hol talál tiszta pelenkát. Útbaigazítottam. Kivett a szekrényből egy nadrágpelenkát, ágyamhoz lépett, széthajtogatta, majd mellém helyezte az ágyra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.13 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 12. 30. szombat 16:13
Van egy pozitívuma a történetnek: Viszonylag rövid volt.
#6 deajk2008 2017. 11. 11. szombat 06:59
El tudtam képzelni... 8p
#5 vakon53 2016. 05. 26. csütörtök 15:59
Ellehetettolvasni.
#4 papi 2014. 01. 27. hétfő 15:13
Nem nagy szám
#3 tiborg 2013. 01. 5. szombat 07:36
Ez meg mi? Ilyesmirol meg nem hallottam!! Fetish???vagykorai dementia??(1)
#2 franx 2002. 04. 23. kedd 10:49
Van nekem is történetem.Sorozat.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?