A+ A-

Réka pelenkában

Sziasztok, az én kicsi történetem rendhagyó, ugyanis amúgy nem vagyok pelenkakedvelő, de a sors úgy hozta, hogy egyszer rámerőltették a guminadrágot. Tudni kell ehhez azt is, hogy egy távoli faluban élek, ahol minden dolog kétszeres súllyal esik latba. Az az igazság, hogy azóta rendőrségi ügy is volt belőle, de a történet kapcsolódik a pelenkához.
Huszonegy éves vagyok, amikor ez a dolog velem megesett, épphogy betöltöttem a tizenhetet. Volt nekem két udvarlóm is a faluban, két egymással rivalizáló fiú, nálam négy évvel idősebbek. Nekem a magasabbik tetszett, nevezzük Istvánnak, nem fontos a valódi neve. Csendesen udvarolgatott nekem, de én nem akartam igazán elfogadni a közeledését, bizonytalan voltam. A másik fiú, nevezzük Sándornak, sokkal rámenősebb volt, de ezzel a módszerrel teljesen zsákutcába jutott nálam, amit nem igazán bírt elfogadni. Természetesen a két rivális ki nem állhatta egymást. Az utcán nagy ívben kikerülték egymást, még el is fordították az arcukat.
A dolgok ott kezdtek megváltozni, amikor István többször vendégünk lett otthon, a szüleimnek is szimpatikus volt. Tudni kell még azt, hogy a szüleim nem a faluban dolgoznak, hanem egy közeli nagyvárosban, és rendszerint - egyke lévén - egyedül voltam délután négytől estig.
Azon a bizonyos napon szüleim elutaztak egy hétvégére a fővárosba, három napig rámhagyva a házat. én örültem a "szabadságnak", és péntek délután megengedtem Istvánnak hogy meglátogasson. úgy este hat óráig maradt, a beszélgetésen kívül nemigen történt semmi közöttünk, még sohasem voltam fiúval.
Amikor István elment, éppen be akartam zárni a ház ajtaját, amikor kopogtatnak. Azt hittem István jött vissza valamiért, ezért gondolkodás nélkül tágranyitottam az ajtót. Bár ne tettem volna! József és két haverja belökték az ajtót, én éppen sikoltani akartam, amikor egyik társa durván befogta a számat, és hátracsavarta a kezemet. József valami ilyesmit mondott: - Ne félj, nem akarlak megerőszakolni, bár megérdemelnéd, de megkapod a méltó büntetésed!!!
A másik - aki az ajtót bezárta - odalépett mögém, és egy szárítókötéllel összekötözte a kezemet. Egy térdig érő szoknya volt rajtam, Sándor odalépett hozzám, és felhúzta jó magasra a szoknyámat, én rettegve és megszégyenülve vonaglottam a haverja szorításában. - Ezt nem ússzátok meg szárazon!!! - próbáltam kinyögni a mondatokat, mire József azt válaszolta, te sem úszod meg kicsikém, szárazon, de ne félj, csak kisbaba leszel, csak azt néztem van - e valami bajod.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.63 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2017. 11. 11. szombat 06:57
Nekem tetszik... 8p
#4 A57L 2014. 03. 5. szerda 09:05
Elmegy.
#3 Andreas6 2013. 05. 28. kedd 17:25
Nem kellett volna visszavonni a feljelentést. Aki ilyen szemét az kapja meg, ami jár érte.
#2 Gabszi 2007. 04. 14. szombat 15:37
zsír én is nagy pelenka kedvelö vagyok
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?