A+ A-

A szex nekem...

Hol is kezdjem... A félreértések elkerülése miatt előbb jobb, ha tisztázzuk, hogy nő vagyok és 101% hetero. Nem vagyok egy nagy pasifaló típus, de ha van valakim, azzal nagyon odaadó tudok lenni. Lényegében arról akartam írni egy rövid véleménynyilvánításfélét, hogy mennyire is imádom a szexet. Bocs a témaválasztásért, de ha épp nincs lehetőség csinálni, legalább kiírom magamból, talán ez segít. Unatkozó emberek meg olvashatják egy virtuálvalaki vallomását.
Imádom a pasikat, egyszerűen lenyűgöz a férfiasság. Valahogy megfogalmazhatatlan, körülírhatatlan jelenség a számomra, ami hiányzik és kívánom, ha épp nem az életem része. Sajnos kedves feministák (és természetesen minden férfi örömére) be kell vallanom nektek: pasik nélkül élni nem lehet. Kelletek, mint egy falat kenyér, méghozzá a legfinomabb kiadás: mindig is imádtam mindent, amit nyelvvel lehet csinálni. Szeretek enni, fagyizni, és imádom az előjátékot... annak minden lehetséges módját és annál inkább, minél tovább tart... tudom, tudom, most mit gondoltok: igen. Néha tényleg jólesik csak úgy belecsapni a közepébe és csak felhúzni a szoknyát, félrehúzni a fekete kis csipketangát, benyálazni az ujjat és finoman benyomni hátulról a farkat... hmmm, isteni tud lenni, iiigen. Nem mondom, hogy én ezt nem imádom. De még mennyire, hogy imádom.
De az a jó néhány perc, amit az előjátékra áldozva még izgalmasabbá lehet tenni a szexet, az felbecsülhetetlen tud lenni. Egyszerűen odavagyok a titkos pillantásokért, mikor mindketten tudjuk, hogy csak egymást akarjuk, de még nem lehet. És csak szemezünk. De szinte mindkettőnk arcára van írva, hogy mennyire kívánjuk, szinte fölfalnánk egymást, ha tehetnénk. De még nem lehet. Titkos érintések, vagy már annál nyilvánvalóbb simogatások, fenékmarkolás. Imádom, ahogy egy eres férfikéz végigsimítja a szoknyán át kidomborodó fenekemet, és a végén finoman megmarkolja... ááá, nagyon be tud indítani. És nem csak engem, hanem őt is. A csók különböző formái: leginkább a vad csókolózás vihar előtti csendjét szeretem... nem tudom kinél, hogy van ez, de én szeretem nézni a pasim ajkát, mielőtt úgy igazán belekezdenénk: ez alig pár másodperc, de mikor iszonyatosan kívánom, ez hosszú perceknek tűnik, mégis jobban fel tud tüzelni, mint bármi más. És utána finoman lassan közelítve végignyalni az ajkait, kicsit megcsókolva, szopogatva.
Már ilyenkor a farkára gondolok, hogy ugyanilyen lassan, finoman fogom először végignyalni, hogy szinte elélvezzen a puha ajkaimtól, ahhh... ha csak rágondolok is, hogy szopni is mennyire imádok. Talán az egyetlen nő vagyok az univerzumban, de még annál is jobban imádom, mintha engem nyalnak ki. Pedig azt is szeretem ám, szó ne érje a ház elejét. Ahogy először nyalja végig lentről felfelé a kis borotvált ajkaimat a pasi, úgy hogy még nem nyal bele igazán, csak a határon játszik velem. Szeretném, ha a pasik rájönnének arra, mennyire jót is tennének, ha nem nyalnának szakadatlanul, ha már egyszer belekezdtek...mennyivel erotikusabb lenne, néha közben egy kis szünet, vagy azonnal, az első nyalintás után egy kis kényeztetés a többi csupasz testrészen...jobban felcsigáz, mint a csók előtti várakozás. Imádnám.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 12. 19. péntek 07:09
Nem nagy durranás.
#2 A57L 2014. 05. 22. csütörtök 06:05
Ez nagyon kevés.
#1 Törté-Net 2010. 09. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?