A+ A-

Petting Szilvivel

- Mit mocorogsz annyit? - kérdezte Szilvi.
- Kényelmetlen a nyereg, nyomja a kövér seggem. Nem bicikliztem már három éve, teljesen elszoktam tőle. Úgy nézhetek ki, mintha egy párnát köszörülnének - feleltem tárgyilagosan. Szilvi arcán széles mosoly jelent meg. Szeretem a mosolyát, a nevetését.
Egyenesen haladtunk a horgásztó irányába, ami a falutól kb. hat kilométerre található, a szomszéd község határában. Fülledt meleg volt, a horizonton Vác felől sötét fellegek gyülekeztek.
- És ha elkap a vihar, mit csinálunk?
- Nem kap el - feleltem - abból az irányból nem kapunk esőt.
- Biztos? - kérdezte félénken.
- Biztos. Ne néz így rám, itt nőttem fel, tudom honnan esik és honnan nem. Meg különben is, tető alatt leszünk.
- De ha elázunk, rajtad állok bosszút - felemelt hangjában érezni lehetett azt a kacérságot, amit csillogó szemeiben láttam.
Talán úgy tíz percig tekertünk lassan előre, közben kevés szót váltva. Az út helyett őt figyeltem. Combjain feszült a rövidnadrág, hófehér bőre gyönyörű, csillogó vörös haja tündökölt a természet kontrasztjában. Rajtam hátizsák, csak a legszükségesebbek. Pléd, szúnyogriasztó, víz, óvszer...
- Itt az eperfánál jobbra le.
- Te valami nádasba viszel engem?
- Dehogyis, nézd csak, ott egy magasles - Mutattam a nádas melletti fák árnyékában álló építményre.
- És mit fogunk csinálni? - kérdezte sejtelmesen mosolyogva.
- Megerőszakollak, levágom a fejed és a tüdődbe hányok - válaszoltam faarccal.
- Undorító disznó vagy, tudod! Vedd tudomásul, még egy ilyen ostoba vicc, és nem állok veled szóba többet.
- Oké, oké. Ide támasszuk a bringákat.
Egy öreg vadalmafa törzséhez támasztottuk a csőszamarakat. Mikor odafordultam hozzá, átölelt, majd forró csókot nyomott a számra. Ajkaink egybeforrtak a júniusi kánikulában.
- Szúr a szakállad - közölte - igaza van anyukádnak, úgy nézel ki, mint egy vén zsidó. Orrhangon válaszoltam neki:
- Ez kérem, felháborító, micsoda antiszemitizmus tapasztalható itt a nádasban kérem.
Mindketten elnevettük magunkat, majd kezemmel intve utat mutattam a magasles létrájához. Ő mászott fel először. Alulról toltam a fenekénél, majd amikor mindketten felértünk, leültünk egymás mellé a padra, és átöleltük egymást. Meghitt hangulatban voltunk, a közelben madarak csicseregtek, odább a patak csobogott. Kellett volna ennél több?
Én nekidőltem a les falának, ő pedig háttal nekem. Simogattam a karjait, a hasát, majd egyik mellét kezdtem el finoman masszírozni a ruhán keresztül. Milyen kemények voltak már akkor a bimbói, persze már nekem is szűk volt a nadrág. Halk nyögések hagyták el száját, mire a másik mellét is kezembe vettem. Utána elkezdtem lehúzni a pólóját, amibe ő is besegített. Felállt, és letolta a rövidnadrágját is.
Szilvivel régóta ismertük egymást, de a középiskola évei alatt nem találkoztunk egyszer sem. Az egyetemen láttam viszont egy bulin, ahol én is felléptem a zenekarommal, kiderült ő is odajárt ahová én, csak másik szakra. A régi barátság felelevenedett, és tovább fokozódott köztünk. Gyönyörű nővé érett az évek során.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.81 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 07. 8. szerda 07:01
nem rossz!
#4 papi 2014. 03. 19. szerda 06:45
Nem rossz
#3 A57L 2013. 12. 23. hétfő 07:38
Elmegy.
#2 v-ir-a 2010. 09. 18. szombat 21:06
hát én hiányolom a csaj élvezetét....sztem az a minimum, h mindketten elmenjenek ilyen esetben is....vagy még az lehet, h lemaradt a vége
#1 Törté-Net 2010. 09. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?