A+ A-

Úton-útszélen

Már második hete vagyunk úton, és Bea semmit se tud a bennem lakozó kurválkodó némberről. Tegnap egy kamiont sikerült leállítanunk, és már az elején tudtam, hogy dugni fogok a nagyhangú fazonnal. Persze elég szimpla menet volt, mert nagyon gyorsan elévezett az ipse, de nagyon felizgat a tudat, hogy Bea minderről semmit se sejt. Elég kis szende, szinte csoda, hogy eljött velem stoppolni. Persze fogalma sincs róla, hogy mennyire rá vagyok állva a szexre, és hogy amíg ő édesdeden alszik a hálózsákjában, én minél több pasival akarok dugni. Azért néha ő is részese a dolognak...
Egy pár napja az egy fiatal srác vett fel minket. Felajánlotta, hogy aludjunk nála. Hosszas győzködés után sikerül Beát is befűznöm, és becuccoltunk a sráchoz. Kedves fiú volt, bár alig beszélt angolul, ezért nem sokat tudtunk beszélgetni, de jó kis vacsit csinált. Kicsit söröztünk is, és láttam, hogy a srácnak nagyon tetszik Bea. Irigykedtem, de megértettem - és is odavagyok a hatalmas melleiért. Láttam azonban, hogy Bea abszolút nem veszi a lapot, és egy aljas terv kezdett körvonalazódni bennem. Utunk során harmadszor történt, hogy altatót csempésztem Bea italába. Úgy láttam ugyan, hogy a srác észrevette, de nem szólt semmit.
Mikor hatni kezdett Beán az altató, elnyúlt mellettünk és én tudtam, hogy most ha tudattalanul is, de része lesz ő is a ma esti szexpartinak. Már a gondolattól benedvesedtem, hogy végre mindjárt rávethetem magam, ráadásul egy pasi szeme láttára.
A srác egyelőre a tévét bámulta, én meg szépen lejjebb húztam Beán a felsőjét. Óvatosan csináltam, hátha még felébred. Meg se moccant. Bátrabb lettem, és nyalogatni kezdtem a melle ívét. A szemem sarkából láttam, hogy a srác észrevette mit művelek. Máris teljesen lucskos voltam. Bea nyakának lágy bőrét nyalogattam, miközben egy mozdulattal előhúztam az egyik mellét.
A szempillája megrezdült, de mélyen aludt. Egy pillanat alatt számba kaptam végre a vágyott bimbót. Nagy, barna udvara volt, és jókorára hegyesedett a szopogatástól. Bea kicsit mintha nyöszörgött volna, a srác meg előhúzta a farkát. Mohó szemekkel lestem, ahogy verni kezdte a méretes darabot. Úgy éreztem magam, mint egy gyerek a cukorkás boltban, legszívesebben mindent megkóstoltam volna. Szinte elepedtem, hogy a számba kapjam azt szép farkat, ugyanakkor ott feküdt előttem a vágyott nő. A srác láthatta a tétovázásomat, és Bea mellbimbójához dörzsölte a makkját. Egyszerre nyalogattam a kettőt. Persze nem elégedtem meg vele, és pár másodperc múlva masszívan szoptam a nagy kemény faszát. Kéjesen nyögdécselt, és elégedetten gondoltam, hogy lám a szopástudományom elterelte a figyelmét a jobb nőről. Körbe-körbe nyalogattam, mélyen ledugtam a torkomon, aztán csak a makkját lefetyeltem - én irányítottam és láttam ez tetszik neki. Mikor már éreztem, hogy mindjárt elmegy, egyszerűen faképnél hagytam, és visszatértem az elnyúlt Beához. Szép volt, ahogy ott feküdt. Egyik melle szabadon, szoknyája kicsit felcsúszva - mint egy szép festmény. Nem gyönyörködhettem azonban sokat, mert a srác türelmetlen volt.
Felhajtotta Bea szoknyáját, és félreérthetetlen nyelvmozdulattal mutatta, hogy mit szeretne látni. Fordult a kocka, én lettem a rabszolga, aki engedelmesen letérdel. Kicsit remegett a kezem, miközben felcsúsztattam Bea combján, hogy félrehúzzam a bugyiját. Mikor azonban ott vöröslött előttem a puncija, már egy szál józan mérlegelés se maradt. Lassan végigcsúsztattam a nyelvemet a belső combján. A színjáték persze sajnos nem Beát izgatta, aki aléltan aludt, a mi hergelésünkre ingerkedtem. Mikor felértem az áhított puncihoz, a srác széthúzta egészen Bea combjait, hogy jól lásson mindent. Bea megint nyöszörgött, majd mikor a csiklóját kezdtem nyalogatni kéjesen nyögött álmában. Finom volt, és egyre nedvesebb, én meg kezdtem azt érezni, hogy mindjárt szétrobban a puncim. Szerencsére a srác is megelégedett a látvánnyal és mögém került. Mindenféle előjáték nélkül felhajtotta a szoknyámat, félrehúzta a bugyimat, és belém nyomta a faszát. Azonnal elélveztem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 03. 8. szombat 12:39
Nem tetszett.
#2 A57L 2014. 02. 8. szombat 09:39
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2010. 09. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?