A+ A-

Cetrapol harisnyái 1. rész - A stáb megérkezik

1
Cetrapol egy vénséges vén kikötőváros volt, a Nagy Tenger déli partján, Hullámvilágtól néhány eon távolságra. Néhány évvel azután fedezték fel, hogy a nyugati népek felfedezték az Átjárót. Az egykor virágzó birodalom mára lehanyatlott, de Johnny ezt nem tudta, amikor stábjával együtt úgy döntött hogy felkeresi. Seattle-ben szállt fel a fregattra, és búcsúszavai ezek voltak:
- Életem legjobb filmjével térek vissza!
A rokonok és a fiatal sztárocskák, akik érte rajongtak, nagyon ámuldoztak. A hajó üdvrivalgástól kísérve vitorlázott ki Esőváros kikötőjéből.
A viharos tengeren, a kabinjában szorongva Johnny azért megosztotta mélyebb gondolatait Frankkel, Geralddal, Amandával és Julie-val.
- A maradék pénzem teszem fel erre az útra. Hollywood nem fog örökké várni ránk - mondta Johnny, nyakában lógó medálját igazgatva. - Amióta felfedezték az Átjárót, még nem készült tisztességes film odaát. Én sem tervezek hasonlót, a költségvetésünk elég vézna. De van egy-két ötletem, van ám, a mindenit.
Mind az öten felszippantottak gyorsan egy kis kokót, azután egymást méregettek. Johnny izmos volt és jóképű és nagy kisugárzással bírt. Frank ronda volt, de erős, Gerald viszont igazi kabbe-a-faszom-szépfiúnak számított. A két csaj igazán rendben volt. Julie karcsú szőke szépség, Amanda alacsonyabb, rövid fekete hajú, de gyönyörű, izmos combjainak minden férfi a csodájára járt. Mindannyian telve voltak életerővel, és éhezték a sikert, amely a horizonton túl várhat rájuk.
- Szóval, tehát - folytatta Johnny. - Nincs baromkodás, ne törjetek össze semmilyen cájgot, mert nincs másik. Pia, kokó van, úgy hallottam, a csajok és srácok is toppon vannak Cetrapolban, minden meglesz, amit akartok. Cserébe jó munkát kérek. Egy hét alatt felvesszük az anyagot. Nincs forgatókönyv, nem is lesz. Itt van a fejemben minden. Cetrapol harisnyái, ez lesz a címe.
- Ki fogja terjeszteni? - kérdezte Amanda, keresztbe vetve lábait.
Johnny kedvtelve legeltette rajta végig a tekintetét.
- Már beszéltem Marcoval a Mirrors Entertainmentről. Ne aggódjatok. Ha kezünkben lesz az anyag, pályán vagyunk. Na aludjunk. Holnap megérkezünk Cetrapolba.
Gerald és Julie azonban fel voltak pörögve a sok anyagtól, meg a tengeri széltől, ezért mindketten Julie kabinjába mentek, és nekiláttak kefélni. Julie borotvált punciját a fiú arcához dörgölte, mielőtt Gerald hátulról bevágta neki. A lány sikongva élvezett, mindenki hallotta a hajón, de csak Franket zavarta. Amanda szokás szerint Johnnyit korbácsolta odalenn a gépházban. Amióta úton voltak, a fiú minden éjjel kikötöztette magát azokhoz a nagy hengerekhez, Amanda pedig 30 kemény ütést mért reá egy pálcával. Utána mindketten maszturbáltak, de nem nyúltak egymáshoz. A pezsgőt már a rendezői kajütben fogyasztották el.
- A filmre! - emelte poharát Johnny, megkínzott, édes mosolyával.
- A filmre! - Amanda szeme szikrázott, és átölte a fiút.
A fregatt aznap hajnalban átcsúszott a zóna-meridiánon, és azontúl már a Nagy-Tenger kristályvize paskolgatta a hajó oldalát.
2
Mint Weöres Kakukkvára, úgy bomlott ki a felhőkből az álombéli táj - s nem sokban különbözött attól, amiket a Cetrapol harisnyái stábjának tagjai már megismertek a képekről. A kikötő még csak most volt kiépülőben, de a kucsmagombaszerű toronyházak már álltak, a strandok homokja pedig fényesen világított az alkonyatban. Mire partra szálltak, teljesen besötétedett. Marius Erato, a Romániából száműzött sikeres producer már várta őket.
- Isten hozott benneteket Cetrapolban! - vigyorgott rájuk száz fogával, és sorban megrázta a férfiak kezét, a lányoknak pedig kezet csókolt. Tenyérbe mászó, olajos képe volt, a szemei pedig forogtak, akár egy veszett kandúré. - Az Acvocomban foglaltam nektek szállást, nem lesz rá panasz. Gyertek.
Taxiba szálltak, és végighajtottak a város legszélesebb sugárútján. Johnny izgatottan bámult ki az ablakon: érdekes épületek és szebbnél szebb emberek suhantak el a szeme előtt. A lányokon alig volt ruha, és mintha mindenki csókolózott volna valakivel: a bárokból érzéki zenék üteme áradt, és ízletes sültek illatát sodorta a szél.
- Holnap kezditek a forgatást? - kérdezte Marius, és egy amilnitrites üvegcsét kínált körbe. Mindannyian mohón szippantottak belőle, és érezték, hogy a vér a fejükbe és az ágyékukba árad.
- Ja - nyögte Johnny, és kezét a mellette ülő Julie combjára csúsztatta. Közben azért alaposan szemügyre vételezte Mariust.
Marius körülbelül harminc éves lehetett, és legendák övezték a nyugati parton. Romániából, Erdélyből származott, és tizenévesen Hollywoodba ment szerencsét próbálni. Három évig B kategóriás filmekben mutogatta termetes csékjét, mígnem befektetett egy alacsony költségvetésű Road Movie elkészítésébe. A Szodoma és a megvadult fitymafék gyorsan kultfilm lett, házibulik elmaradhatatlan csúcspontja, és Marius óriási bevételre tett szert.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.53 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Andreas6 2018. 01. 9. kedd 07:50
Nekem ez a stílus nem jön be.
#1 Törté-Net 2011. 08. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?