A+ A-

Elcsábított az osztályfőnököm

- Vakáció! - kiáltottam a székről felugorva - az osztálytársaimmal együtt - , ujjongtunk és zsibongtunk az év utolsó kicsengetésekor. Pezsegtünk, mint egy frissen feltörő forrás, nevetés és felszabadult öröm szaladt végig mindenkin. Nehéz volt a harmadik osztály a közép suliban, és már alig vártuk a leendő öt napos, közös sátrazást a Duna parton.
A barátnőimmel, Andival és Nórával órák után nálunk tartottuk a kupaktanácsot, melegszendvicset majszolgatva, és divatújságot lapozgatva tárgyaltuk milyen ruhákat vigyünk a kirándulásra.
- Én a legszexibb sortjaimat viszem - vetette közbe Nóra a teltkarcsú, barna hajú barátnőm, míg Andi a szőke, vékony, szeplős osztálytársam csak a fejét csóválva a farmerre és a bikini felsőre szavazott.
- Mi van, ha esik az eső? - kérdeztem ugratva őket, amire persze mindannyian nevetni kezdtünk.
Nem esett, pokolian tikkasztó hőség volt már kora hajnalban is az indulás napján. Anyuék ezer tanáccsal láttak el, tucatnyi ölelés közepette tettek fel a vonatra. Szégyelltem is a többiek előtt, hogy úgy bánnak velem, mint egy kisbabával.
- Vigyázz magadra Ágikám - integetett anyám, könnybe lábadó szemekkel az induló vonat után.
Vidám hangzavarban utaztunk, de bevallom alig tudtam figyelni a többiekre. Ugyanis le sem bírtam venni a szememet Zoliról, az osztályfőnökünkről! Miért? Atyaisten! Mert a mindig megszokott öltöny helyett khaki színű rövidnadrágot, és egy szexi, zöld - fehér kockás inget viselt, amin a gombok fölül nyitva voltak. Az ing alól kikandikáló barna, sűrű, göndör szőr látványától pedig valahogy fuldokolni kezdtem, ráadásul úgy éreztem, mintha pontosan tudná a férfi, a szememmel simogatom őt. Nem is értettem, hogy nem figyeltem fel rá addig, mint pasira.
Az arca is nagyon vonzott. A telt ajkai, a határozott áll, a szép metszésű orr, és a kék tekintete, amit irigylésre méltóan hosszú szempillák árnyékoltak be. A férfi többször is rám nézett mosolygós szemekkel, ilyenkor gyorsan félrevágtam a fejem, és tüntetően a vagon megkopott tetejét, vagy a többieket figyeltem, mintha nagyon érdekelnének. Pipacsvörös lehettem, a homlokom verejtékessé vált.
Újra és újra visszavándorolt rá a pillantásom a több mint két órás utazás alatt, bámultam, muszáj volt néznem milyen férfiasan helyes. Utáltam a ragyogóan szőke, magas, fiatal tanárnőt, aki ott bájolgott mellette mosolyokat villantva rá, és fel - le, mászkálva az üléssor között, felügyelve ránk. Pattogott akár egy gumilabda, még abba is beleszólt, ha valamelyikünk egy poénos viccet mesélt a többieknek, ami miatt hangosan vihorásztunk, vagy ha túl hangosan zörgettük a zacskóját a titokban eszegetett chipsnek.
- Zavarjátok a többi utast! - szidott le minket ilyenkor. Nem mintha olyan nagy tekintélye lett volna a frissen végzett, tanárképzőből éppen hogy kiszabadult nőnek. Visszaéltünk a fiatalságával, néha én magam is szemtelenül szembe röhögtem. Mennyire gyűlöltem a piros mini ruhájából kivillanó telt melleit! Hatalmasnak és túl tökéletesnek tűntek ahhoz, hogy igazinak látszódjanak. Szilikon bébinek neveztem el ekkor magamban Évát!
Zoltán magas alakja, a széles vállai, a helyes arca - mert most nem viselt szemüveget - , mind - mind, arra késztették őt is, hogy tetszelegjen neki. Csak a vak nem láthatta, mennyire fel akarja magára hívni férfi figyelmét.
- Hahó - huppant le mellém Laci az egyik osztálytársam. - Mit stírölöd az osztit, csak nem tetszik?
- Á, dehogy - feleltem szörnyen zavarba jőve és kétségbe esve, mivel éreztem, hogy lángolni kezd az arcom.
- Akkor járunk végre Ágica? Mi a válaszod baby? - kérdezte idegesítően közel hajolva hozzám a fekete hajú, vékony fiú, annak ellenére, hogy már tucatszor kikosaraztam. Nem rossz pasi lesz majd Laciból pár év múlva - de egyelőre túl nyálas és kisfiús - , egyáltalán nem vonzó a számomra. Nem mintha én olyan szép lennék az átlagos külsőmmel. Barna félhosszú haj, barna szem, szépnek mondott arc, hétköznapi magasság és súly.
- Keress egy kis tizennégy évest és próbálkozz nála! - utasítottam el gorombán, mivel tudtam már, a szép szó lepereg róla.
- Sipirc a helyemről - szólt Lacira Nóra, aki visszajött a pisilésből. Így szerencsére nem zaklatott tovább az a kis kullancs.
A sátrakban hármasával laktunk, estére fáradtan bújtunk a lányokkal a hálózsákba. Vihogtunk és kitárgyaltuk az összes fiút, az ellenséges lány klikkel - a Szilviékkel - együtt. A végén az osztályfőnökünk, Zoltán is sorra került.
- Biztos az Évikére bukik - bólogatott Andi. A csaj egész nap ott lóg a nyakában!
- Évi valóban csinos, de olyan sznob és beképzelt, hogy nekem biztosan nem kellene, ha férfi lennék! - válaszoltam, és elkeseredetten gondoltam arra, hogy Zoltán talán összejön a dekoratív kinézetű tanárnővel.
A lányok mind bealudtak, amikor én még mindig forgolódtam a szokatlan helyen. Pisilnem kellett ezért kényszeredetten felkeltem, de felöltözni már lusta voltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.75 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 01. 12. csütörtök 22:45
Nagyon jó! 10 pont.
#5 A57L 2013. 10. 29. kedd 04:42
Egész jó.
#4 genius33 2013. 02. 15. péntek 08:03
Igen jó lenne a folytatást is olvasni! smile
#3 Aelm 2012. 08. 9. csütörtök 15:23
Lehet egyszer majd folytatom...
#2 bikmakk 2011. 08. 15. hétfő 19:43
Folytasd! Végre nem egy átlagos befejezés.
#1 Törté-Net 2011. 08. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?