A+ A-

Tóparti álom?...

Éreztem amint az izzadságcseppek fickándozva gördülnek le karcsú derekamon. Egy tóparton feküdtem és melegen tűzött a nap. Mindig is imádtam a napfényt.
Jóleső melegség járta át a testem és élveztem amint a napsugarak körbetáncolják a nyakamat, majd egészen le a fenekemig kalandoznak. A tó csendesen, békésen terült el és a hűsítő vízbe lógatva a lábamat csak lazultam... Egy rózsaszín falatnyi bikini volt rajtam, ami épp csak annyit takart amennyit kellett. Kósza gondolatok jártak a fejembe, bujaságra és szenvedélyre vágytam. Valaki érintsen meg! Éreztem a bizsergést a lábaim között amint elönt a vágy és a lábam ujjáig végigcikázik rajtam valami kellemes, borzongató érzés... Hason feküdtem. Az egyik kezemmel lassan végigsimítottam a combomat, a fenekemet ameddig értem majd benyúltam a hasam alá a lábaim közé. Kissé megemeltem a fenekemet és tudtam pár másodperc és benn is vagyok a bugyimba. Az ujjaim remegve kúsztak szeméremajkaim közé, amelyek már megduzzadtak. Nedves voltam. De még milyen nedves. Jó érzés volt. Simogattam a csiklómat, körbe körbe puhán, gyengéden, ahogy szeretem, és közben leheletnyit mozgott a csípőm... de nekem ez épp elég volt ahhoz, hogy már a levegőt is alig tudtam venni annyira vágytam egy orgazmusra. A másik kezemmel a mellemet kezdtem simogatni a bikini felsőmet félrehúzva, majd a mellbimbómat, hiszen tudtam ez csak fokozza a vágyamat. Egy hirtelen mozdulattal a számhoz tettem a puncinedvtől síkos ujjamat és lenyalogattam. Imádom a puncim ízét és illatát. Nincs ebben semmi szégyellnivaló. Ugye?
Már férfit akartam!
Gondolatban egy férfihoz beszéltem...
" - Nézd! Milyen nedves, szép punci!
Gyere, csak a tiéd lesz!Élvezd, használd, akard!Finom, illatos és nedvesen csak téged vár!Gyere, élvezz velem!Gyere! Had érezzelek!"
A képzeletbeli kezek simogatták a fenekemet, végigszántották az ujjak a hátamat szinte nyomot hagyva bőrömön. A hajamat túrták, tépték... és én majd eszemet vesztettem. Éreztem már nem sok kell hozzá és vágyam elcsitul.
Ujjaim egyre lágyabban simogatták forró puncimat, izmaim ellazultak... és akkor hirtelen magzavart valami. Megzörrent a bokor. Ez azért volt furcsa, mert azt hittem ezt a helyet nem sokan ismerik. A lépteket sem hallottam szinte. Ösztönösen fordítottam a fejemet a zörej irányába... de már rám is vetődött egy árnyék.
Egy ismeretlen, jóképű fiatalember volt. A szemembe nézett, meleg barna szemekkel melyben a vágy kis szikrákat gyújtott. Csillogott a szeme és csak engem látott... kéjért sóvárgó gyönyörű testemet...
Egy hirtelen mozdulattal kaptam ki a combom alól a kezemet, de ő gyengéden megfogta a szájába vette és elkezdte szopogatni az ujjaimat.
Őrjítő lassúsággal kapta be és húzta ki a szájából, miközben a nyelve nyálasan ingerelt.
Nem szólt egy szót sem még most sem...
Ágyéka felé pislantva, szemmel láthatóan élvezte mindezt és az előbbi műsoromat is. Nem akartam elhinni, hogy hirtelen itt termett egy férfi pont most pont nekem... De nem is tudtam erre gondolni, mert megsimogatta a karomat a hátamat, gyengéden, érzéssel aki tudja mi kell egy nőnek, aki élvezi a női szépséget... Libabőrös lettem egy pillanat alatt, ölem olyan forró volt, hogy csuda... Azt akartam legyen bennem a farka. Érezni akartam... most, rögtön és azonnal, mint egy rossz kis ringyó aki ki van éhezve... nem érdekelt... Meg akartam fordulni végre lássam őt, elölről, ne csak kukucskáljak felé...
De akkor hirtelen megszólalt mély, selymes hangon..
- Kívánod?
Nem kellett folytatnia tudtam miről beszél
- Igen, igen - lihegtem, szinte hangtalanul. Ott, ahogy voltam hason elterülve
A srác hirtelen, de annál nagyobb gyengédséggel rám feküdt. Szemeim becsukódtak és nem érdekelt a tűző nap nem érdekelt az idegen vágy nem érdekelt, hogy egy ribanc csinál ilyet... ÉN vágytam erre... az idegen titokzatos férfira...
- A túlsó partról már reggel óta figyellek, kívántalak, mert láttam milyen csinos vagy. El játszottam a gondolattal, hogy milyen lenne ha belecsókolnék a nyakadba, élveznéd - e a kezeim érintését.
De nem gondoltam, még a legmerészebb álmomban sem, hogy mire idelopózom hozzád, te már nedves puncival vársz. Gyönyörű látvány voltál - suttogta a fülembe, majd őrjítő csókokkal kereste az érzékeny pontjait a nyakamnak... a kezei a combomat a fenekemet simogatták..
- Mond, hogy kívánsz! - hallottam az elfojtott férfihangot
- Igen, kívánlak! - nyöszörögtem, miközben éreztem, széthúzza a bugyimat..
Aztán hirtelen a férfiassága csusszan a combjaim közé. Eszméletlen érzés volt. Forró, nagy és kemény... A fejem lüktetett már a melegtől, vízre vágytam, hűvösségre, de úgy éreztem ha megmozdulok vagy valamit szólok elmúlik mindez és rá kell jöjjek mégis csak álmodtam az egészet...
Aztán egyszer csak megéreztem a farkát a puncimba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.41 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 10. 21. kedd 09:27
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2010. 09. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?