A+ A-

Szerelem a csónakban

Egy forró nyári meleg volt. A csillagok már rég fent voltak az égen. Kettesben, kézen fogva sétáltunk a Körös gátján. A távolból a duzzasztón lezuhanó víz halk moraja hallatszott. Az elemlámpa fénye ide-oda pásztázott, keresve a csapást a csónakhoz. Sok hasonló csapás volt, vagy legalábbis a sötétben nehéz volt megkülönböztetni. Kellemes nyári szerelésben voltunk. A hátizsákban fürdőruha, meg szúnyogriasztó krém. Bementünk egy-egy csapáson végül megtaláltuk a csónakot agy bokor alatt.
A talaj kezdett kicsit puha és nedves lenni. Kerestünk egy helyet, ahol kicsit szárazabb volt, hogy átöltözzünk. A hátizsákból előkerültek a törölközők, a fürdőruha, a fürdőnadrág, és a szúnyogriasztó. Körülnéztünk, de csend volt. Eloltottuk a lámpát és vetkőzni kezdtünk. Szépsorban; póló, rövidnadrág. A melltartót segítettem kicsatolni a Kiscicámnak. Mögé kerülve végigsimítottam a hátát. Míg ő levette a melltartóját, én a bugyija két oldalába dugtam a kezem, majd szép óvatosan kezdtem letolni. A bokájához érvek kilépett a bugyijából miközben megfordult.
A lábát simogattam. Elővettem a szúnyogriasztó krémet, és elkezdtem bekenni a bokájától felfele. Kisterpeszbe állt, így könnyebben hozzáfértem a combja belső feléhez is. A nagyajakhoz érve puszit nyomtam a fanszőrzetére és egy kedves simogatást is megeresztettem. Bekentem a kezét is, majd a hátát is. Miután végeztem, átkaroltam hátulról a hasára téve a kezem. Megpusziltam az arcát, ő hátra hajolt, így jutott az ajkára is. Amíg felvette a fürdőruhát, én is gyorsan átöltöztem. Csak a csillagok néztek ránk meglesve a fák lombjai között.
Gyorsan bepakoltuk a ruhákat a hátizsákba. Elő a lakatkulcsot, a láncot eloldoztuk. Begyalogoltunk térdig a vízbe. Bepakoltuk a cuccot, a zseblámpát, a cipőket, az evezőt, Kiscicám leült középen, én pedig az evezővel ellöktem magunkat a parttól, és az imbolygó csónakban hátramásztam. Szép csendesen beszélgetve kieveztem a folyó közepére. Itt-ott felbukkant egy éjszakai horgász lámpájának fénye. Folyamatosan eveztem felfelé a folyón a nyári éjszakában.
Még mindig izzasztóan meleg volt a levegő. Szép lassan kezdtük elhagyni a horgászokat. Most már letettem az evezőt és odaültem a Kiscicám mellé. A kézfejünket összefonva beszélgettünk, miközben simogattam, vakargattam a kezét. Ő viszonozta ezt a combomon. Kellemes érintés volt. Egészen belemelegedtünk. Néhány csók is elcsattant, Megnéztem, a víz egészen kellemes volt. Szép óvatosan bemásztam, hogy a Kiscicám ki ne boruljon a csónakból. Néhány karcsapásra elúsztam a csónaktól, onnan hívtam a Kiscicámat, csobbanjon ő is egyet. Óvatosan kimászott ő is. Néhány tempó és találkoztunk. Belémkapaszkodott, mert úgy érezte, elsüllyed. Odaúsztunk a csónakhoz. Én egy kézzel kapaszkodtam, miközben étölelt. Mondtam, vegye le a fürdőnadrágom, erre ő kuncogni kezdett. Micsoda édes nevetés... Biztatásomra kioldotta a madzagot, majd a gatya a csónakba került. Most ő kapaszkodott a csónakba két kézzel a csónak felé arccal. Mögé kerültem, és a hátát és a kezét simogatva szépen lefejtettem a fürdőruhát. Előbb az egyik válláról, majd a másikról. A simogatás egyre inkább kiterjedte a hónaljára, majd a fürdőruhát lejjebb húzva az oldalára.
Fokozatosan bukkant elő a melle. Meg-megsimogattam azt is. Ó, azok a kedves puha mellek! Egyre lejjebb csúszott a fürdőruha, már nem takarva a fenekét sem. Végül az is a csónakban landolt. Ott álltunk, vagyis úsztunk meztelenül a sötét éjszakában a szikrázó csillagok fénye alatt. Még sosem úsztam meztelenül, különösképpen nem egy ilyen gyönyörű sellőlánnyal, mint az én kedves Kiscicám. Visszaúsztunk a csónakhoz, ő két kézzel megkapaszkodott a peremében. Hátulról átöleltem lábammal a combjánál, és a feneke mélyedésébe fektettem az ernyedt hímvesszőmet. Utána a kezemmel én is a csónak peremét fogtam. Megpuszilgattam a nyakát, a száját. A hímvesszőm mindjárt ágaskodni kezdett. Kitaláltuk, hogy menjünk bele a csónakba.
Besegítettem a billegő csónakba, és én is belemásztam. Megtörölköztünk. Körülnéztem, de senki nem láthatott, csak a hold vékony sarlója nézett ránk. Leterítettük a törölközőket a csónak orrába, ráültünk és csókolóztunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.76 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 19. szombat 17:24
Nemrossz.
#4 feherfabia 2015. 04. 18. szombat 05:30
közepes!
#3 A57L 2014. 10. 9. csütörtök 07:11
Nem lett rossz.
#2 papi 2014. 01. 11. szombat 11:24
Én ennél sokkal bízarabbakat szoktam álmodni.
#1 Törté-Net 2010. 09. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?