Szerelem a csónakban

Szavazás átlaga: 4.27 pont (22 szavazat)
Megjelenés: 2010. szeptember 2.
Hossz: 6 437 karakter
Elolvasva: 718 alkalommal
Egy forró nyári meleg volt. A csillagok már rég fent voltak az égen. Kettesben, kézen fogva sétáltunk a Körös gátján. A távolból a duzzasztón lezuhanó víz halk moraja hallatszott. Az elemlámpa fénye ide-oda pásztázott, keresve a csapást a csónakhoz. Sok hasonló csapás volt, vagy legalábbis a sötétben nehéz volt megkülönböztetni. Kellemes nyári szerelésben voltunk. A hátizsákban fürdőruha, meg szúnyogriasztó krém. Bementünk egy-egy csapáson végül megtaláltuk a csónakot agy bokor alatt.
A talaj kezdett kicsit puha és nedves lenni. Kerestünk egy helyet, ahol kicsit szárazabb volt, hogy átöltözzünk. A hátizsákból előkerültek a törölközők, a fürdőruha, a fürdőnadrág, és a szúnyogriasztó. Körülnéztünk, de csend volt. Eloltottuk a lámpát és vetkőzni kezdtünk. Szépsorban; póló, rövidnadrág. A melltartót segítettem kicsatolni a Kiscicámnak. Mögé kerülve végigsimítottam a hátát. Míg ő levette a melltartóját, én a bugyija két oldalába dugtam a kezem, majd szép óvatosan kezdtem letolni. A bokájához érvek kilépett a bugyijából miközben megfordult.

A lábát simogattam. Elővettem a szúnyogriasztó krémet, és elkezdtem bekenni a bokájától felfele. Kisterpeszbe állt, így könnyebben hozzáfértem a combja belső feléhez is. A nagyajakhoz érve puszit nyomtam a fanszőrzetére és egy kedves simogatást is megeresztettem. Bekentem a kezét is, majd a hátát is. Miután végeztem, átkaroltam hátulról a hasára téve a kezem. Megpusziltam az arcát, ő hátra hajolt, így jutott az ajkára is. Amíg felvette a fürdőruhát, én is gyorsan átöltöztem. Csak a csillagok néztek ránk meglesve a fák lombjai között.
Gyorsan bepakoltuk a ruhákat a hátizsákba. Elő a lakatkulcsot, a láncot eloldoztuk. Begyalogoltunk térdig a vízbe. Bepakoltuk a cuccot, a zseblámpát, a cipőket, az evezőt, Kiscicám leült középen, én pedig az evezővel ellöktem magunkat a parttól, és az imbolygó csónakban hátramásztam. Szép csendesen beszélgetve kieveztem a folyó közepére. Itt-ott felbukkant egy éjszakai horgász lámpájának fénye. Folyamatosan eveztem felfelé a folyón a nyári éjszakában.

Még mindig izzasztóan meleg volt a levegő. Szép lassan kezdtük elhagyni a horgászokat. Most már letettem az evezőt és odaültem a Kiscicám mellé.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.27 pont (22 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
f
feherfabia
2015. április 18. 05:30
#4
közepes!
1
a
A57L
2014. október 9. 07:11
#3
Nem lett rossz.
1
p
papi
2014. január 11. 11:24
#2
Én ennél sokkal bízarabbakat szoktam álmodni.
1
T
Törté-Net
2010. szeptember 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1