A+ A-

Kiéhezve

Fárasztó, átdolgozott munkanap után találkoztunk a bevásárlóközpont előtt fütyülő, még mindig télies szélben. Sietős, gyors puszi, majd hazazötykölődtünk a csúf sárga villamoson. A másik szavába vágva, egymásra licitálva meséltük a másiknak a nap történéseit, tudva, hogy mindenkit a maga élménye foglalkoztat, jóformán oda sem figyeltünk a másikra.
Átfagyva, éhesen érkeztünk a meleg lakásba. A legénylakások szokásos rendetlensége, halmokban álló vasalatlan ruhakupacok, szétdobált nyakkendők, felgyűrt ágytakaró, a héten elfogyasztott pár dobozos sör maradványai szanaszét, a nappaliban a pasik vasárnapi pókerpartijának romjai.
Az előszobában lekerültek rólunk a kabátok, és párom büszkén húzta ki magát új vászonblúzában. A durvának látszó, mégis finom anyag megfeszült erős, gömbölyű mellein, az apró gombok egész sorát tartó kis liffentyűk szorosan erőlködve tudták csak összefűzni a blúz elejét. Megdicsértem, bár a hatalmas keblek még így becsomagolva is nagyobb hatást tettek rám, mint maga a ruhadarab.
Láttam a gyönyörködő pillantást, de igyekeztem nem mutatni, mennyire jól esik, ahogy felfal a tekintetével. Úgy toltam el magamtól, mint akinek egyetlen vágya a forró tea és egy gyors vacsora. Magamban somolyogva osontam utána a fürdőszobába, elégedetten hallgatva a zsörtölődését "mindenféle éhenkórász nőszemélyekről". Hátulról leptem meg, miközben kilátástalanul kutatott a melegítő nadrágja után.
Ahogy végre megpillantottam a nadrágot két összegyűrt törölköző alatt, kíváncsi, cirógató ujjakat éreztem az ingem szegélyénél. Az ujjak finoman siklottak a derekamra, körmeivel ingerlően karistolva, egyre szűkülő körökben közeledve ágyékomhoz, de el nem érve azt. Testem reagált a gyengéd érintésre, de az agyam nem, csak álltam és élveztem a gyengéd kényeztetést.
Éreztem, ahogy összerezzen, és azonnal láttam, hogy a váratlan akcióm nem volt hatástalan, alsónadrágján a dudor egyre nőtt. Éreztem a benne tomboló feszültséget, sóvárgását, hogy ott is megérintsem, de nem akartam elsietni. Ő azért nem türtőztette magát, szenvedélyesen markolta meg a hátam, a fenekem, szájával viszont óvatosan kereste ajkaimat. Kezeivel türelmetlenül kezdte gombolni a blúz szoros kapcsait, ami a nagy rutin ellenére is kifogni látszott rajta.
Ahogy az első gombok engedtek és megláttam hófehér dekoltázsát, a melltartóban duzzadó dombok közötti mély völgyet, elborított a vágy, hogy érezzem a lágyságukat, a teltségüket. Bár körbefogni így nem tudtam még őket, ujjaim önálló életre kelve simogattak minden előbukkanó négyzetcentimétert. Álmodozóan, engedelmesen csókolt vissza, keze játékán egy pillanatra sem változtatva, lusta mozdulatokkal korbácsolta tovább a vágyam, amely már így is kényelmetlenül feszítette rajtam az utolsó fölösleges ruhadarabot.
Mosolyogva néztem igyekezetét, amivel eligazítani igyekezett egyre növekvő farkát. Kacéran vetettem oda "felőlem akár le is veheted!", és kihívóan indultam el a homályos hálószoba felé. Odabent szorosan hozzám simult, majd megszabadított a már amúgy is megkínzott blúztól. Bár az én vágyam még váratott magára, szenvedélye rám is átragadt, alig vártam, hogy meztelenül kapaszkodjunk végre össze, így én is igyekeztem. Örömmel konstatáltam, hogy rúdja keményen ágaskodik, csak remélni mertem, hogy nem lesz túl türelmetlen.
Legszívesebben ott és azonnal magamévá tettem volna, állva, a földre vagy az ágyra lökve, de tudtam, ezt mégsem lehet. Gyorsan dobta le magáról a maradék ruhát - ez már nem volt a csábítás része, hiszen így is azt tehetett velem, amit akart. Farkam kőkeményen meredt, szinte lüktetett a vágytól, hogy beléhatolhasson. Ahogy az ágyon térdelve átöleltük egymást, finoman combjai közé engedett és lágy ringatózással dédelgette, nyelvét kereső nyelvemen éreztem bizsergető kuncogását.
Előbb szemből, majd hátulról éreztem meg a combjaim között a forró férfiasságát, minden porcikám kívánta ezt az erőtől duzzadó szerszámot, ölem nedveket könnyezett a puszta gondolatától is. Gyengéden simogatva ingerelt vele, egyre közelebb és közelebb kerülve, miközben kezei egész testemet bejárták. Nagy férfikeze a melleimre zárult, becézgetve méregette formáját, súlyát. Fogaival a tarkómat harapdálta finoman, majd beletemetkezett hosszú, barna hajzuhatagomba.
Ujjaim alig tudták átfogni a rugalmas halmokat, ehelyett inkább végigsimítottam a lapos hason, a nőiesen telt csípőn. Orromban éreztem az illatát, amelybe nemsokára fanyarul vegyült izgalmának illata is. Miközben combjaival még mindig szorosan fogott, térdelve nyúlt el előttem, felkínálva izmos hátát a simogatásnak. Tudtam, hogy ez az egyik legérzékenyebb pontja, és most sem kellett csalódnom. A masszírozó mozdulatok közé vegyített finom karmolások, csókok és harapások nyomán mély, vággyal teli sóhajok törtek elő belőle.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.28 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2017. 09. 3. vasárnap 06:51
Először kicsit zavarosnak tűnt, amíg rá nem jöttem, hogy ketten mesélnek. Különben jó.
#2 A57L 2013. 11. 8. péntek 04:43
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2010. 08. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?