A+ A-

Lányom

A Literotica oldalain megjelent AWesTexUn:My Baby című írás magyarítása
Utolsó egyetemi évemben találkoztam volt feleségemmel. Az első valódi randink szilveszterkor történt. Három lakótársammal közösen buliztunk, nem akartunk sokat költeni. Bár nem sok likőrt ittunk, de mindkettőnknek megártott. Az éjfél ünneplése után visszavonult a négy pár, ki-ki saját szobájába. Exem még szűz volt, és védekezés nélkül, háromszor szeretkeztünk.
Három hét múlva megdöbbentem, amikor bevallotta, hogy nem egyetemi hallgató, még középiskolás, csak tizenhat éves (lesz!), nem szedett tablettát, és a gyermekűnket várja. Szülei természetesen nagyon dühösek voltak. Abortuszt akartak, de azt mondtam, nem akarom elveszíteni jövendő gyermekemet, házasodjunk össze. Ösztönösen felismertem, hogy fontos nekem ez a teremtés.
Házasságunkat kezdettől befelhőzte születendő gyermekünk. Egy angyal született szeptember 3-án. A születési anyakönyvi kivonat szerint Ashley Dawn a nagyanyai után, de én mindig Babának, Babucimnak hívtam. Amint először anyja mellkasára helyezték, nem a cicit kereste, hanem figyelmesen rám nézett. Azt írják, hogy egy újszülött nem lát rendesen, de nekem a szeme mégis azt üzente: "Papi szeretlek!", a szívem megtelt boldogsággal.
Egy hónappal Babánk első születésnapja előtt, Exem lelépett. Még akkor sem volt tizennyolc, úgy gondolta, túlságosan fiatal anyának és feleségnek. Élni, élettapasztalatot szerezni indult a világnak. Azóta nem láttuk, a válást is távolból intézte.
Özvegy anyám költözött hozzánk segíteni. Amikor lányom elkezdte az iskolát, anyám ismét megházasodott. Kiléptem a könyvelőcégből, és önálló vállalkozóként otthon dolgoztam tovább, így lányomnak szentelhettem minden figyelmemet. Megpróbáltam egy személyben jó apa és anya lenni. Örömmel figyeltem növekedését, tanulását, és hogyan válik gyönyörű fiatal nővé. Voltak nehéz időszakok, például: nekem kellett elmagyarázni a menzesz kezdetén a női szervezet működését, amikor fiúk és lányok közti különbségek foglalkoztatták. Elképzelhetitek mit álltam ki, az első melltartó megvételekor. Hát még, amikor az első adag fogamzásgátló tablettát írattam fel neki. Megpróbáltam elrejteni zavaromat és mindig válaszoltam kérdéseire.
Mi mindig nagyon szeretetteljes és nyitott kapcsolatban éltűnk, egészen a múlt őszig. Akkor megszakította a születése óta folytatott napirendet. Amióta hazahoztuk a kórházból, attól kezdve minden estét együtt töltöttük. Kezdetben én etettem mialatt tévéztem, és mellettem aludt el. Később, az ölemben ült, átöleltük egymást és úgy beszélgettünk. Ez volt nekünk a nap fénypontja. Ez az összebújó beszélgetés maradt el az utóbbi időben.
A tizenhetedik születésnapja óta ugyan arcon csókolt, amikor elment, vagy megjött, de a meghitt beszélgetést kerülte. A születésnapján tudatosult bennem, hogy felnőtt, már nem az én kis Babám, de egy gyönyörű, szexi, kívánatos fiatal nő!
Már befejeztük a születésnapi parti előkészítését, én is indultam öltözni, amikor a félig nyitott ajtajához értem. Megdermedtem, a tükörben megláttam meztelen testét. A büszkén ágaskodó, kívánatos melle, csípője, csókolni való feneke, csodásan formált combja az általam mindig vágyott nőt mutatta. Végre megtaláltam álmaim asszonyát, de ő a lányom! Zavarba hozott ez a felismerés, és nem tudtam mit tegyek.
...
Közeledett a középiskola vége, májusban virágdíszbe öltözött a város. Eljött a PROM napja. A mai éjszaka övé! Ezen a bálon búcsúznak a kamaszkortól, lépnek a fiatal felnőttek világába.
Olyan szürke ruhát csináltattam neki, mint a szeme. Egy dupla gyöngysor vezette a tekintetet mellényéből sejlő árokhoz. Istennőnek látszott, amikor kilépett szobájából. Nem tudtam megszólalni, csak átöleltem.
- Gyönyörű vagy! Az én tökéletes, gyönyörű Babám! - suttogtam.
- Már nem vagyok Baba! - mondta nyugodtan, majdnem sértődötten, de nem mozdult ölelésemből, sőt magához húzott.
- Tudom. Már egy nagyon kedves, nagyon szexi, nagyon kívánatos fiatal nő lettél. - suttogtam a fülébe, de ekkor megszólalt a csengő, megérkezett táncosa, és indultak a bálba.
Hátradőlve néztem a híreket a tévében, amikor Babám hazaért. Sokkal korábban, mint vártam. Köszönés nélkül rohant a szobájába, egy pillanatra láttam csak, de zavartnak tűnt.
Utána indultam, bekopogtam csukott ajtaján.
- Baba? Mi a baj? - kérdeztem.
Kivágta az ajtót, ott állt zokogva. Sminkjét elmosta könnye, arca, szeme dagadt és vörös volt a sírástól.
- Nem a Babád vagyok, én a JÉGKIRÁLYNŐ vagyok! - sikította, és a nyakamba kapaszkodott, vállamra hajolva zokogott tovább. - Oh, Papi. Sajnálom.
Ahogy magamhoz öleltem, meztelen hátát simogattam. Selymes bőre szinte égette kezem. Mit teszek?
- Oh, Baba, Babucim, mit mondtak, mit tettek veled? Megölöm!
- Senki sem mondta nekem. Én jöttem rá! Megpróbáltam járni srácokkal, megpróbáltam szeretni őket, próbáltam csókolózni is. Sokszor megpróbáltam, de egyikkel sem tudtam! Ezért sírok!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.11 pont (204 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 joe013
2019. 03. 27. szerda 23:56
Nagyon kellemes írás.... Válaszolok rá!
#9 zoltan611230
2017. 10. 12. csütörtök 02:48
Nagyon szép ........ Válaszolok rá!
#8 fingerlis
2017. 02. 18. szombat 16:41
Nagyon kellemes .....volt.........igen ! Válaszolok rá!
#7 A57L
2016. 10. 22. szombat 09:30
Megérdemled a 10 pontot. Válaszolok rá!
#6 vakon53
2016. 02. 25. csütörtök 17:24
Nagyon szép volt.

10 Pont! Válaszolok rá!
#5 edith
2014. 04. 14. hétfő 19:44
jo volt Válaszolok rá!
#4 listike
2014. 01. 23. csütörtök 06:39
Nagyon szép volt. Válaszolok rá!
#3 genius33
2012. 08. 14. kedd 06:13
Csippom smile Válaszolok rá!
#2 gyuri0926
2010. 08. 16. hétfő 07:09
Végre Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2010. 08. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!