A+ A-

Catherine Bell és az iskolás lányok

Ez egy kitalált történet
Fordítás
A mű eredeti címe: Catherine Bell and the school girls
Írta: Sbranto
Catherine kinyitotta az ajtót, és beengedte a 7 tizenéves lányt a házába. Nagyon elégedettnek érezte magát, hogy mint társadalmi munkát, ő is vállalta, hogy beszéljen egy csapat lánynak a szexről - kérdések tizenéves lány fejében - ahogy a szociális munkás nevezte. Ahogy vezette a tizenéveseket be a nagy, kényelmes, nappaliba, nézte a lányokat és gondolkodott vajon mennyi idősek. Ez a csoport diák már most is vonzó, bár a testük még éppen csak kezdett kifejlődni. Catherine örült, és büszke volt arra, hogy elvállalta a felvilágosítást. Mikor ő tinédzser volt, nem volt senki, aki felvilágosította volna a szexualitásról, arról, hogy mit jelent egy nő számára. Elhatározta, hogy nem tartja a lányokat tudatlanságban, ahogy annak idején őt. Amint a lányok leültek, Catherine férje, Adam is csatlakozott hozzájuk. Előtte Catherine megkérte Adam - et, hogy csatlakozzon hozzá, ha a lányok olyan kérdéseket tesznek fel neki.
- Ahogy bizonyára tudjátok, én vagyok Catherine Bell, elképzelhető, hogy láttatok engem a JAG című TV - sorozatban. Férjem Adam is itt van, és mindketten szeretnénk, ha jól éreznétek magatokat nálunk. Tudjuk, hogy van ez, a tizenéveseknél - valószínűleg számos nagyon zavarba ejtő kérdést kell megválaszolni. Ígérem, hogy válaszolni fogok minden olyan kérdésre, amit feltesztek, és nem fogok zavarba jönni személyes kérdésektől sem. Én a ti korotokban, soha senkivel nem tudtam beszélni a szexualitásról, és ennek következtében úgy gondoltam, hogy én teherbe eshetek, ha smárolok valakivel! Nem akarom, hogy ez megtörténjen veletek, úgyhogy remélhetőleg leszek képes tájékoztatni benneteket és a válaszolni minden kérdésre. Hány évesek vagytok?
A lányok mondták, hogy ők 15 évesek.
- Valószínűleg sok a szexualitással kapcsolatos kérdésetek van. Testetek változik, és most másképpen néztek a fiukra. Lányok szeretném, ha nem szégyellnétek a szexualitásotokat, hanem felhasználnátok azt. Ez egy alapvető része annak, akik vagytok. És a csodálatos dolog a serdülő korban, hogy a szervezet megkapja intenzív élvezetet, amit a szex adhat. Tehát bármilyen kérdésetek van, tegyétek fel, és ígérem őszinte és egyenes választ adok.
Catherine elhallgatott.
- Had kezdjem azzal, hogy megkérdezem bármelyikőtök is szexuálisan aktív?
A lányok mind a fejüket rázták.
Az egyik lány egy gyönyörű, szőke diák ránézett, és mondta:
- Szóval te és Adam szexeltek, ugye?
- Igen, Adam és én rendszeresen szoktunk szeretkezni.
- Pontosan mi történik, ha ti szexeltek? - Kérdezte a szőke lány.
- Nos, Adam és én csókolózással kezdjük - mi bedugjuk a nyelvünket egymás szájába, levetkőztetjük egymást, aztán szeretkezünk.
- Catherine légy pontosabb. Mit is csináltok egymással? - mondta egy barna hajú lány.
Catherine vett egy mély lélegzetet, és Adam - re pillantott. Ő visszamosolygott rá, és nagyon meglepődött, a lány határozott kérdésén. A kérdés nagyon intim kérdés, de ez jó dolog, hogy ezek a lányok természetesen kíváncsiak voltak a szex terén.
- Nos, mi meztelenre vetkőzünk, Adam pénisze megtelik vérrel, és teljesen egyenes lesz, és a folyamat alatt igen jelentősen növekszik. Számos módja van, hogy a szexuális élvezetet nyújtsunk, ezek a módszerek a szopás, csókolózás, és a nemi szervek simogatása.
- Mindig szopod a péniszét? - Kérdezte a barna lány, és zavarta felnevetett.
- Igen, szoktam. Ezt hívják orális szexnek. A számba veszem a felálló péniszt és szopogatom az egészet, mint egy nyalókát. Ez azt okozza, hogy Adamnek orgazmusa lesz.
- És akkor mi történik? - Kérdezte a barna.
- Nos, a pénisz összehúzódik és kilő egy sűrű, krémes folyadékot, a spermát, amely több millió spermiumot tartalmaz.
- Voltál már seggbe baszva? - Ezt egy másik diák kérdezte. Ekkor a lányok mind újra felnevettek.
- Igen, ezt hívják anális közösülésnek. Ő benyomja a péniszét a fenekembe és aztán bennem ejakulál. - Mondta Catherine, és elpirult.
- Szoktál maszturbálni? - kérdezte a szőke lány, és a lányok ismét kuncogásban törtek ki.
- Igen, azt hiszem, hogy a maszturbáció is fontos része a női szexualitásnak. Lányok maszturbált már valaki közületek?
- Nem tudjuk, hogyan kell, megtanítanál minket? - Szólt közbe egy vörös hajú lány.
Catherine elkezdett izzadni, nem tudta, hogyan tovább, zavarba jött a beszélgetés alatt, de már kezdett felizgulni is - és ez volt az, ami képessé tette, hogy őszintén beszéljen ezekről a témákról. Nos, masszírozni kell a csiklódat, tudod hol van? - a lány azt válaszolta, hogy fogalma sincs, ahol a csikló.
- Miért nem veszi le a ruháit és mutatja meg nekünk? - mondta a vörös hajú.
Catherine megállt, ő nem tervezte, hogy levetkőzik, de azt gondolta, hogy ez volna talán a legegyszerűbb módja, hogy bemutassa a lányoknak női anatómiát. Catherine megint Adamre pillantott, aki szélesen vigyorgott, egy hatalmas dudorral a nadrágján. Catherine kigombolta ingét és levetette azt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.66 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 09. 8. vasárnap 06:30
Egész jó.
#3 czuprak 2010. 08. 13. péntek 23:36
nem olvastam mégel
#2 t2005 2010. 08. 12. csütörtök 15:26
A történet nagyon jó, de a fordításon még csiszolni kell!
Pontosabban néha túl szó szerinti a fordítás, nincs igazán megfogalmazva magyarul.
De alapvetően tetszett.
#1 Törté-Net 2010. 08. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?