A+ A-

Nyaralás vége

A nyaralás utolsó estéje volt. Természetesen hatalmas bulit rendeztek, még egyszer ki akarták tombolni magukat. Mindenki táncolt, csak az a lány nem. Képtelen volt feloldódni, nyomasztó emlékképek kavarogtak a fejében, a sírás kerülgette. Nem volt elég ereje hozzá, hogy kiürítse az agyát, úgyhogy csak állt az egyik félretolt asztalnak támaszkodva, és örült, hogy a sötétben senki nem látja az arcát, és legalább a vonásai fegyelmezésével nem kell az energiáit pocsékolnia. Időnként hozzá lépett valamelyik barátja, és hívta, hogy álljon be a többiek közé, de ő ilyenkor csak fáradtan, kevéssé meggyőzően rámosolygott, és intett, hogy majd később. Nézte a gondtalanul bulizókat, és mélységes irigységet érzett. Már éppen azon gondolkodott, hogy felmegy a szobájába, amikor előtte termett a srác. Bár az elmúlt egy hétben loppal sokszor pillantgatott felé, sőt, időnként hosszas beszélgetésekbe is bonyolódtak, most nem tudott örülni neki, csak még egy akadályt látott benne, még valakit, aki miatt nem engedheti el magát, aki késlelteti azt a percet, amikor végre egyedül lehet, és kisírhatja magából ezt az értelmetlen feszültséget.
A fiú rámosolygott, azzal a mosollyal, amitől minden egyes alkalommal végigfutott a remegés az izmain, és táncolni hívta. Ő hárító mozdulatot tett, de nem tudta befejezni, mert keze félúton megakadt a másik tenyerében, ujjaik roppantó-szorosan összefonódtak, és a srác ellentmondást nem tűrően derékon kapta, és magával ragadta. Amire az akaraterő nem volt képes, azt most megtette a fiú közelsége, pocsék gondolatai múlni kezdtek. Párja érezte, ahogy oldódik benne a feszültség, és még közelebb húzta magához, kezeivel pedig a hátát simogatta, remélve, hogy így az utolsó görcsök is elmúlnak. A lány arcát a fiú vállába temette, hogy csak az ő illatát érezze, és fullasztó-szorosan rátapadt, egészen addig, amíg a rossz ízű idegesség helyébe valami más, sokkal kellemesebb nem lépett. Ekkor végre belenézett a másik szemébe, és rámosolygott, azzal a tiszta-szép mosolyával, ami úgy elbűvölte.
Megértette, hogy a lány rosszkedvének vége, és örömében percnyi habozás nélkül ráhajolt a szájára. Először csak finoman kóstolgatta az ajkait, de aztán elragadta a szenvedély, amit párja készséges válasza váltott ki belőle, és egyre vadabbul csókolta, harapta a másik száját, nyelvét. Közben kezei is felfedezőútra indultak, élvezettel tapogatta a pont tenyérbe illő méretű hátsót, és borzongva vette tudomásul, hogy a lány is legalább ugyanakkora lelkesedéssel simogatja őt.
Egy percre még visszatért a józan esze, érzékelte maguk körül a tömeget, úgyhogy gyorsan kézen fogta, felrohantak a szobájába, és utolsó értelmes cselekedetével bezárta az ajtót. Innentől az ösztöneik teljesen átvették az irányítást. Ledobálták a ruháikat, majd az ágyra döntötte a lányt, ráfeküdt, teljes súlyával ránehezedett, és addig csókolta, amíg az már nem bírta tovább, és teljes testében remegni kezdett. Ekkor szája tovább kalandozott, bejárta a karcsú nyakat, a sima vállakat, majd a kicsiny, kerek kebleket, a lapos hasat, a gömbölyű csípőt és a formás combokat. Dübörgött a fejében a vér, csak arra tudott gondolni, hogy teljesen a magáénak akarja ezt a karcsú, törékeny testet, akarja az ízét, az illatát, a tapintását. Keze és szája tovább simogatott, nem tudott rendszert tartani, mindent egyszerre akart érezni, de a lány pont ettől a kiszámíthatatlanságtól érezte úgy, hogy perceken belül felrobban, sosem tudta, hogy a következő pillanatban testének melyik pontján érez egy őrjítő csókot, harapást, simogatást, karmolást. Amikor a fiú ujjai végre elértek a lány lábai közé, forró nedvesség, és halk nyögés lett a jutalom. De ő még tovább akarta fokozni a kéjt, ujjával a szűk lyukba hatolt, szájával pedig a csiklót kezdte szívni, egészen addig, amíg a lány most már hangos sikollyal el nem élvezett. Még soha nem érzett ilyet, mintha újjászületett volna, csodálkozó, hitetlen mosollyal nézett a fiúra, aki ezt adta neki.
Ettől a mosolytól, amiből hihetetlen ártatlanság sugárzott, majdnem elvesztette a fejét. Arcát párja mellei közé fúrta, és mélyeket lélegezve próbált úrrá lenni magán.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 20. vasárnap 10:44
Ez csak 10 pontoslehet.
#3 listike 2014. 03. 12. szerda 05:32
Nagyon szép volt. 10pont.
#2 v-ir-a 2011. 12. 14. szerda 18:59
szépen megírt sztori, nekem tetszett nálam 8 pont
#1 Törté-Net 2010. 08. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?