A+ A-

Különös kalandom

Először egy szórakozóhelyen láttam meg őt. Felfigyeltem rá, és azt hiszem eleinte a lénye fogott meg engem. Vörösesbarna hajához, szép kávébarna szemei tökéletesen illettek arcához, és Sandra annak ellennére, hogy nem volt éppen egy sovány alkat, és egyszerűen volt öltözve, mégis első pillanattól vonzódni kezdtem hozzá. Sokszor tettem fel magamnak a kérdést, vajon miért? A kérdést magamnak megválaszoltam, de neki nem mondtam el, nem találtam értelmét. Azt hiszem mindig is a kifejezetten érdekes, kiismerhetetlen emberek érdekeltek, mert nekem, felfedezni az ember mélyebb zeg-zúgát, nagy élmény. Sajnos Sandránál ez nem így történt, és lehet, hogy én éreztem rosszul, de mintha valahol nem önmagát adná, vagy mondjuk úgy, nem engedi közel magához az embereket, ezért kezdett el vonzani, és szexuálisan nagy vágy érlelődött bennem az iránt a lány iránt.
Kapcsolatunk úgy kezdődött el, hogy sajnos hiányzott az, hogy nem ismertük meg igazán a másikat, hanem megbeszéltük, mikor lesz az a nap, amikor szeretkezünk...És ez a nap el is érkezett. Felmentünk hozzám, eleinte iszogattunk bacardit colával, ami pocsék volt, és csak egy pohárral tudtunk belőle meginni, majd magam sem értem miért, hírtelen levetkőztem, és bebújtam az ágyba, és magamra húztam a takarót. Talán zavaromban, vagy pedig azt akartam ö kezdeményezzen. Inkább az utóbbiról van szó. Én nem nagyon vagyok kezdeményező alkat, szőke női voltamból kifolyólag:) Ö csak nézett, és láttam zavarba eső arcát: most mit csináljak? Valahogy úgy éreztem ezt gondolja, és tudom, hogy neki a helyzet roppant kellemetlen volt, de nem bántam. Aztán megcsókolt, mondtam neki vetközzön le, és bújjon be mellém az ágyba -hozzá kell tennem, nagyon hideg volt a szobában:) Lassan megtette, simogatni kezdett, és szenvedélyesen csókolóztunk, én nagyon kívántam őt. Végigsimogatta testemet, majd a combom közé ért kezével.
Már elég nedves voltam, és Sandra elkezdett újjazni. Újjai érzékkel simultak be sima puncimba, és hírtelen hatalmába kerített a kéj. Ö újjazott, majd szétette a combomat, és belenyalt a puncimba. Éreztem, hogy nem bírom sokáig már visszatartani, és el fogok élvezni, ami pár perccel később meg is történt. Meg-megrándult testem, és lüktetett, izott bennem a hév, ahogy hatalmas rángásokkal elélveztem. Lüktetett a puncim a gyönyör perceitől. Sandrát magamhoz húztam és szenvedélyesen megcsókoltam, majd hanyatt feküdt, én ráfeküdtem, és csókolni kezdtem a nyakát, majd melleit simogattam, nyalogattam, kicsit megharaptam, és szívni kezdtem, majd lassan lejjebb csúsztam a combjaihoz, és a lába közé nyúltam. Megérintettem a punciját, ujjamat rajta végighúztam: nedves volt. Egyik ujjammal elkezdtem őt izgatni, és fel-felsóhajtott, de nem élvezett el.
Sokat szeretkeztünk az első éjszakán, és be kell hogy valljam, hogy volt érzéke a sexhez, tudta mi a jó nekem, éreztem benne a sexuális aktivítás erősebb fokát, amit eddig nem sok barátnőmnél tapasztaltam. Ezen az egy éjszakán sokszor jutottam el a "mennybe". Szeretői viszonyban voltunk, de mivel többször találkoztunk, én megszerettem őt, és lelkileg is valamiért elkezdtem hozzá vonzódni. Akkor, amikor az első éjszakán valamikor hajnalban meztelen teste testemhez ért, s gyengéden átkarolt, felébredtem. Kellemes, nyugodtságérzést éreztem, valami megnyugtatatót, amire most így hírtelen nem tudok más szót írni. Nem tudom hányadik-talán a 2. alkalommal- együtt mentünk el fürdeni.
Velem szemben elfeküdt a habbal teli nagy kádban, majd megfogtam a az egyik kezét, lábamat oldalra helyeztem, és húzni kezdtem magamhoz. Puncija szorosan enyémhez tapadt, fantasztikus érzés volt, és ezt egy párszor eljátszottuk ezt a különös, és édes játékot. Este beszélgettünk arról, hogy beszéljük meg, kinek hogyan jó a sex. Én teljesen jól éreztem magam vele, én megkérdeztem tőle: eltudott e élvezni? Azt mondta, orgazmusközeli élménye volt, amit akkor nem nagyon értettem, milyen lehet az, majd kezemet a kis pöckére helyezte, ahol neki a legkellemesebb. Még régebben mondta nekem, neki van hogy egy óra kell, hogy eltudjon élvezni, ezen kicsit elcsodálkoztam, mert nekem meg van olyan, hogy akár perceken belül képes vagyok maszturbálással hamar eljutni a csúcsra. De az orgazmus élménye nálam mindig változó. Általában, ha én magammal játszom, akkor nem olyan nagy az orgazmus, mintha egy lánnyal lennék. Szeretem érezni a másikat, és azt, ha más élveztet, és nem én magam...
Elkezdtem azt a kis pöcköt neki izgatni, és valóban, éreztem, hogy hamarabb felizgul ettől, ami nekem jó érzés volt. ujjazni kezdtem közben, kihúztam az ujjamat, és tulajdonképpen nekem elég nehéz volt azt kitalálni, neki vajon hogyan jó. Elmondta azon az éjszakán, hogy elélvezett, de legközelebb ne húzzam ki az ujjamat:) Többet nem is tettem, és a sex tökéletesen ment kettőnk között, mert akkor már tudtam, hogyan jó neki, és mi a módja, hogy felizgathassam. Későbbiekben már vadabbul estünk egymásnak, mint két vadmacska, karmoltuk, harapdáltuk egymást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.05 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 12. 11. csütörtök 07:44
Rossz.
#4 A57L 2014. 04. 18. péntek 06:05
Azért nem olyan rossz.
#3 Bcica 2010. 08. 10. kedd 16:02
Ez olyan "lélekkiöntéses, elmondom mi fáj" volt. Nem tetszik:(
#2 pappamacii 2010. 08. 6. péntek 05:15
Mi ez, valami fordítás? Mert még annak is gyenge...
#1 Törté-Net 2010. 08. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?