A+ A-

Három felvonásban

Mottó: A szüzesség nem baj, de szerencsére többnyire elmúlik.
Judit gimnáziumban volt harmadikos. Úgy érezte, hogy itt az idő. Nem rég múlt tizenhat. Ilyenkor már illik elveszteni a szüzességet. Persze nem is erről volt szó. Mármint az illemről. Nem volt kétséges, hogy a szex jár a legnagyobb testi élvezettel. Rengeteg minden szólt a világban erről, a felnőttek életében központi szerepet játszott. Nem egyszer ölni, sőt meghalni is képesek voltak érte, legalábbis az irodalom és a filmek szerint. Sokkal többről lehetett itt szó, mint egy csókról, amit már kipróbált.
Hajtotta a kíváncsiság és félt, hogy sok időt veszteget el. Egy év - és még csak nem is szökőévvel számol - 365 nap. Vagyis ha nagyon visszafogja magát - de hát miért is tenné? -, és naponta csak egyszer csinálja, akkor is ennyi dugásról marad le, egyetlen év alatt. 365-ször a legjobb dologról! Hát hülye ő?
A fiúkkal mostanában nem igen volt kapcsolata. Általános vége felé mindig volt valaki, akivel együtt járt. Aztán gimi elsőben lett Zoli. No igen, Zoli. Magas csontos fiú volt. Szemében állandóan vidámság csillogott. Göndör fürtjeit képtelenség volt bármiféle rendbe kényszeríteni. Nagyon okos volt és ez imponált Jutkának, mert egy kis észért neki sem kellett a szomszédba mennie. Nagyon szerették egymást, sülve-főve együtt voltak. De Zoli három évvel idősebb volt, magától értetődően már szexuális igényei voltak. Mindketten úgy ítélték azonban meg, hogy ez Jutkának még korai lenne. Az viszont végkép képtelenség lett volna, ha együtt járnak, miközben Zoli más csajokat dugdos. Nehezen, kínlódva szakítottak.
Persze udvarló azóta is akadt, de Jutka nem akart megint belebonyolódni valamibe. Úgy gondolta, csak akkor kezd bele, ha már késznek érzi magát a nemi életre.
Egyre nagyobb érdeklődéssel fordult a téma felé. Először csak a már tapasztalatot szerzett barátnők beszámolóit hallgatta csendben, de figyelmesen. Aztán megtalálta a megfelelő eszközt, az internetet. Elolvasott minden féle írást a témáról.
Ami elsőre könnyen megvalósíthatónak tűnt, az a hüvelytorna volt. Persze ezeknek csak azon része, amelyiknél nem kellett feldugni semmit. Tulajdonképpen nem is akart semmi extrát, hüvelyrezegtetést vagy szívást. Erre rá ér később, ha a sexben már kellő gyakorlata van. Viszont azt írták, hogy az erős hüvelyizom jótékonyan hat az orgazmus készségre. Pontosan ez az, amit ő akar, orgazmust! Nyilván elég gyenge lehet ott, hiszen sohase használta. Belekezdett a tornába. Némi bizonytalanság fogta el, amikor arra gondolt, hogy lehet, hogy maga alatt vágja a fát, mert, ha megerősödve megszorít egy pasast, az rögtön elélvez, de azért szorgalmasan folytatta.
Saját testét kezdte el tanulmányozni. Fürdőruhában tetszett a fiúknak, ennek már számtalan jelét észlelte, így csak a rejtett részekre koncentrált. Mellei nem voltak nagyok, de formásak. Bimbói középbarna udvara apró rücskökkel volt megszórva. Maga a bimbó nyugalmi állapotban alig emelkedett ki környezetéből. Közepén kis vágás látszott, ez lehet a tejnyílása. Ha viszont némi inger érte - hideg, vagy ha simogatta - megkeményedett. Ilyenkor hetykén kiemelkedett az udvara síkjából, kis henger alakot vett fel, vége lapos volt. Kicsit megrázta felső testét, amitől mellei lágy ringásba kezdtek. Lábujjhegyen ugrált néhányat, amitől azok önálló életre keltek, és vidám táncot jártak. Helyesnek találta őket. Nyilván nem lesz a nagy tőgyek megszállottainak kedvence, de biztos volt abban, hogy cicijeire talál érdeklődőket.
Viszont a puncija nem tetszett. Eddig csak a fürdések során került vele kapcsolatba, most egy kézitükör segítségével alaposan megvizsgálta. A göndör, puha szőrzettel nem volt semmi baja, az ott természetes. Sűrű, szinte prémszerű volt, de a bikini vonalnál hirtelen véget ért, nem kellett kozmetikáztatnia. Húsos nagyajkai is rendben voltak. De a kisajkak! Gyűrötten türemkedtek elő, a kilógó rész úgy nézett ki, mintha egy öregember bőre lenne. Széthúzta. Leginkább a nyershúsra hasonlított. Megnézte hüvelybemenetét és csiklóját. Egészében igen kiábrándító volt. Sőt, ha még mindez a nedveitől lucskos is, kifejezetten gusztustalan lehet. Gyorsan letöltött néhány képet a netről. Azokat is gondosan megnézte és úgy találta, hogy más nők se büszkélkedhetnek jobb adottságokkal. Szegény pasiknak úgy látszik, ehhez kell vonzódniuk. Megnyugodott, a punci témát ezzel le is zárta. Illetve még egy dolog feltűnt. A képeken szereplő legtöbb punci le volt csupaszítva. Mi ez? Valami hülye divat? Ott? Ehhez nem kívánt csatlakozni.
Feneke volt soron. Elég hajlékony volt, szó szerint nyakába tudta venni a lábait. Széthúzta feneke féltekéit és a tükör segítségével a vágatba nézett. Végbél rózsája barna volt. A gyűrűt sugár irányú ráncok szabdalták. Bár hallott anális közösülésről, fel se merült benne, hogy ilyesmiben részt vegyen. Nem is ezért nézte meg, hanem mert a fotókon feltűnt neki, hogy bizonyos testhelyzetekben a puncikról készített felvételeken ez is látszik.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.16 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 05. 21. szerda 05:07
Nem rossz
#2 genius33 2013. 03. 14. csütörtök 20:53
Egészen jó. smile
#1 Törté-Net 2010. 08. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?