A+ A-

Sorakozó

Írta: DavidFun (http://www.literotica.com/stories/memberpage.php?uid=1152966&page=contact)
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com, http://pavlovurasag.blogspot.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2010. július
- Készen álltok? - kérdezte a lány bizonytalanul.
- Én kezdem - válaszolta az egyik férfi. Előrelépett, és mosolyogva, kihívóan nézett a lányra. A többiek várakozva figyelték.
Ez volt a lány utolsó esélye, hogy visszakozzon. Hogy azt mondja, hogy csak viccelt, kész, hagyjuk abba. De ha ezt mondaná, sosem lenne még egy ilyen lehetősége. Döntött.
Hátrasimította sötét haját, letérdelt a férfi elé, és végigsimított az izmos combján, amitől a férfi arcáról eltűnt a mosoly. A szoba csöndjében hihetetlenül hangosnak tűnt a férfi sliccének kicipzározása.
- Azt hittem, készen állsz - gúnyolódott finoman a lány a férfi félig kemény farkának láttán. - De ne aggódj, majd én gondoskodom róla.
A lány meleg szájába vette a férfi farkát, és szopni kezdte, mire a férfi elkerekedett szemmel nyögött fel. A lány körbepillantott a többi férfin, akik csodálkozva álltak körülötte. Mostmár bizonyára elhitték, hogy komolyan veszi a dolgot.
A férfi farka szétfeszítette a lány ajkát. A lány megfogta a fasz tövét, és pumpálni kezdte. A második férfi nadrágjában már meredezett a farka, és a pasas előre is lépett, nem csak azért, hogy jobban lásson, hanem hogy kinyilvánítsa: ő lesz a következő. A lány mosolygott, és érezte, hogy nedvesedik.
Körbenyalta az első férfi makkját, és belekóstolt a nyílásból szivárgó előnedvbe. Lágyan végignyalta a szerszámot, amitől a férfi megint felnyögött. A pasas kezdett beindulni, és lassan tologatta a farkát a lány szájába. A lány egyik kezével irányított a faszt, a másikkal lenyúlt a saját ágyékához. A nedvei kezdték átáztatni a bugyiját. Egyik ujjábal félrehúzta a bugyit, másikkal benyúlt a nedves nyílásba. Felnyögött saját érintésétől, és észrevette, hogy a férfiak körülötte nagyon élvezik a műsort. Hát ha ők ezt akarják...
Tovább szopta a pompás szerszámot, és közben felhúzta a ruhát az ágyékáról a csípőjére. Amikor formás lábai és fehér bugyija megjelentek, a férfiak helyeslően mormogtak. Aztán amikor a melltartóját is meglátták, örömükben felkiáltottak. A lánynak trükköznie kellett, hogy áthúzza a vállain a ruhát, mert a férfi pont ekkor élvezett el. A geci a ruha nyakán át a lány mellére és melltartójára röpült.
Az első férfi hátralépett, a második lépett a helyére. Kioldotta az övét, leengedte a nadrágját, és kieresztette kőkemény farkát. A lány a sarokba dobta a ruháját, feltérdelt, és a torkára engedte az új faszt, amitől a férfi hatalmasat nyögött és sóhajtott. A lány ráengedte a fejét, benn tartotta egy kicsit, közben hátranyúlt és kibontotta a melltartóját. Letörölgette róla a spermát, a combjába törölte a kezét, aztán a melltartót is a sarokba dobta. A merev fasz közben még beljebb hatolt a torkába, amitől a lány szája sarkából nyál csöppent ki. A lány rákapcsolt, fürge mozdulatokkal bólogatott a falloszon, és ezt a férfi nem bírta tovább: nagyot nyögött, előrelökte a farkát, de a lány már készült erre, úgyhogy hátrahajolt. A geci a nyakára és a mellére érkezett, és összekeveredett az előző férfi adagjával. A lány végighúzta ujját a meleg folyadékban, és megkóstolta az anyagot, összehasonlította az előzővel. Édesebb, ugyanakkor sűrűbb volt, mint az első, és a lány mostmár kíváncsi lett rá, hogy milyen lesz a következő. És nem is kellett rá sokáig várnia.
Érezte, hogy a következő férfi megragadja a fejét, és a torkába döfi vastag, lüktető farkát. A férfi belemarkolt a lány hajába, és kúrni kezdte a száját. A lány érezte a férfi izgalmát, úgyhogy ellazította a torkát. A fasz egyre gyorsabban járt az ajkai között. A lány az egyik kezével megtámasztotta magát, de csak valakinek a lábába tudott megkapaszkodni. Mivel a fejét szilárdan tartotta a férfi, nem látta, hogy kinek a combjába kapaszkodott, de feljebb nyúlt, és egy újabb kemény faszt talált. Verni kezdte, a másik kezével pedig megint belenyúlt a nedves bugyijába.
A csiklója hihetetlenül érzékeny volt, és ahogy magába csúsztatta egyik ujját, egy kis orgazmus rázta meg a testét. Körülötte a férfiak bátorítóan kiáltoztak, szinte könyörögtek, hogy mutasson még többet magából. Aztán érezte, hogy kezek markolnak a fenekébe, lehúzzák a bugyiját. Egyenként emelte meg a lábait, hogy segítsen, és segítője a bugyit is a ruháihoz dobta a sarokba.
Mostmár meztelenül térdelt, egyik kezével ujjazta magát, a másikkal egy faszt vert, a száját pedig úgy kúrta valaki, mint egy olcsó kurva pináját. A férfi hirtelen ellökte magától, a lány hátraesett, a szájából nyál és előnedv folyt a melleire. A férfi rántott kettőt a farkán, és geci spriccolt ki belőle a lány combjára és az ágyékára. A férfiak megint kiáltoztak, és egy pillanat múlva a lány kezében lévő fasz is spriccolni kezdett a lány karjára és vállára. A lány érezte, hogy a meleg folyadék a hegyes mellbimbójára folyik, s ebből egy keveset átkent a másik bimbójára is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.82 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 01. 10. péntek 05:35
Nagyon jó.
#3 Pavlov 2011. 11. 2. szerda 22:52
Köszönöm a dicsérő szavakat!
#2 tiborg 2010. 08. 31. kedd 02:37
A foeditas kituno,but the action is gyengus.
#1 Törté-Net 2010. 07. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?