A+ A-

Naplórészlet - Mary

Mindig rajongtam a szép fehérneműért. Szeretkezés előtt mindig a legszebbet szoktam felvenni. Úgy érzem ez megtisztelése annak akivel perceken belül boldog leszek. Legalább ilyen fontosnak tartom a frissen mosott ágyneműt is. Ennek ellenére nagyon szeretek utcán fehérnemű nélkül járni. Persze nem amikor munkába megyek, ott szigorúan a legdiszkrétebb vagyok. Lucy és én ha együtt megyünk színházba, vagy bárhova, a szoknya alá többnyire nem veszünk bugyit. Melltartót se szoktam venni. Szeretem ha a blúzom izgatja a mellbimbóimat, akkor ezek megkeményednek és majdnem kibökik a blúzomat. Bugyi nélkül pedig állati izgis tud lenni.
Visszatérve a szép fehérneműhöz. Úgy kéthetenként szoktam újat venni. Van egy butik, ahol az eladónő el szokta nekem tenni a legszebbeket, ide járok. Egy késő délután betértem ide. Az eladónő akkor pakolta ki dobozokat. Mondta, hogy a legjobbkor jöttem, mert éppen most rendezi az új árut. Nyugodtan válogassak, addig ö bezárja a boltot. Mondom, hogy nem akarok zavarni inkább holnap visszajövök.
- Dehogy zavarsz válogass nyugodtan, nekem még sok dolgom van. - Ajánlott egy szép piros együttest, és meg néhány izgalmas színt. Mondta próbáljam fel. A próbafülkében levetkőztem (volt rajtam bugyi). Felvettem a piros együttest, de a melltartót a hátamon nem tudtam bekapcsolni.
- Hogy tetszik? - kérdezte az eladónő
- Gyönyörű, mondom de nem működik a kapocs.
- Majd segítek, mondta és elhúzta a függönyt. Már bezártam, nem kell függöny, mert nem lehet belátni.
Tükörben láttam, hogy mögöttem áll és sokat sejtetően tanulmányozza a testemet.
- Nagyon tetszik, mondtam ezt megveszem. Kapcsold ki kérlek a melltartót. - Kikapcsolta, és levette rólam, de közben végigsimogatta a vállamat és a nyakamat. Ekkor megállt és mintha várt volna valamit. A keze a vállamon volt. Megsimogattam a kezét és odavezettem a mellemhez.
- Nagyon szép vagy, mi a neved? - kérdeztem és közelebb simultam hozzá.
- Mary vagyok mondta. Meglepett, hogy ö már tudta a nevemet. - Mary kigombolta a köpenyét és a sarokba dobta. Rajta is csak bugyi volt. Szembefordultam vele és átöleltem. Mary olyan hevesen ölelte és csókolta végig a testemet mintha évek óta ez hiányzott volna az életéből. A mellbimbóimat kitátott szájjal szopta, a nyelve fantasztikusan vibrált a bimbóm hegyén. Mit "szépítsem" állatira élveztem. A puncim nedvei folyni kezdtek az új bugyiba, ami még ki se volt fizetve. Mary letérdelt előttem, átölelte a popsimat, majd lassan letolta az uj bugyit.
- Gyönyörű a puncid, mondta és nyelvét bedugta a nyílásba.
Nyelve rögtön megtalálta csiklómat, és úgy vibrált rajta mint az előbb a mellbimbómon. Mary hanyatt feküdt a padlón és kérte guggoljak fölé. Leguggoltam és a kitárult puncimat nagyon mohon nyalta. Különös erővel szívta a csiklómat, ez valami csodálatos élmény volt. Mielőtt elélveztem volna bedugta az ujját a puncimba és pillanatok alatt megtalálta a G-pontomat és azt masszírozta, de közben a hüvelyk ujja a csiklómon volt. Rövidesen óriásit élveztem. Szinte elsötétült előttem a világ. Nem igaz, hogy Mary-nek micsoda érzéke és gyakorlata volt. Ezt a nőt meg kell becsülni, mert tőle csak tanulni lehet. Miután rendbe szedtük magunkat, Mary ajánlotta igyunk meg egy kávét együtt. Mialatt a kávét ittuk, Mary elmondta, hogy nagyon élvezte velem a szerelmet. Mondta, hogy egyedül él, de az üzlet tulajdonosa meg szokta látogatni. Idős ember és sajnos cukorbeteg és már a "fegyvere" nem működik. Ettől függetlenül nagyon izgalmas éjszakákat töltenek együtt. Rögtön a lényegre tértem. Elmondtam, hogy a barátnőmmel Lucyval lakunk egy lakásban és a mi titkunk az, hogy imádjuk a popsi szexet és nagyon sok boldogságot nyújtunk egymásnak ezzel. Persze a leszbikus szexet is nagyon élvezzük együtt. Mary elmondta, hogy neki is van titka. Az, hogy állandóan hord a puncijában két golyót, amikben másik golyók gurigáznak, így egész nap izgalmi állapotban van. Enélkül nem is érzi jól magát. Már én is láttam ilyen golyókat képen, de nem tudtam mire valók. Elmondta, hogy nagyon élvezi a leszbikus szexet, és nagyon tetszem neki. Javasolta, hogy menjünk be a szex boltba, az későig nyitva van és nézzünk körül.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 03. 6. csütörtök 09:16
Nem rossz.
#2 genius33 2012. 10. 11. csütörtök 06:56
Egész kellemes.
#1 Törté-Net 2010. 07. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?