Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Van egy tippem: Nem fogják megszüntetni. Jó tíz évvel ezelőtt nem kis vihart kavaró "botrány" volt itt a le-fel csillagozásokból. Akadt, aki be is vallotta, hogy többszörös regisztrációját erre használta. Egy ideig elcsitult ez a dolog, de a fórumot, hozzászólásokat követve azt látom, hogy az újabb belépőkkel, újabb szerzőkkel mindig ismétlődik ez a probléma. Én azt tanácsolom neked, ne vedd a lelkedre! Nem ér annyit. Egyébként mi múlik rajta? A fizetésed, a társadalmi előmeneteled? Írj a magad kedvére! Ha téged szórakoztat, akkor te már igazi nyertes vagy. Ha akad néhány olvasó, akinek szintén bejön a sztorid, az már csak a bónusz. Akiknek nem tetszik, azok a vesztesek, mert elpocsékolták az idejüket valami olyanra, ami számukra nem elég értékes. (Az előző hozzászólásodra szándékosan nem feleltem.)
Csak annyit fűznék ehez hozzá, hogy még a legfiatalabb korosztály is tudja a Szomszédok szereplőit és történéseit. Mert kíváncsiságból a nagy részük már megnézte a sorozatot.
Abban reménykedem, hogy sboy nem érti félre a mondandómat. Nem lebeszélni akarom az írásról, vagy ízekre szedni a sztoriját. Már csak azért sem, mert a műfaja, a fanfiction színesíti az itteni kínálatot. Azt azonban megértem, (átérzem) hogy rosszul esik neki a művét érő kritika. Pont ettől tartva kerülöm a saját iromány beküldését, inkább megmaradok a fordításnál. Így a sztorival kapcsolatban csak annyi a felelősségem, hogy mit választok.
Köszönöm, hogy kisegítettél. Én nemrég léptem fel az oldalra, igazából még ismerkedem. Nem tudtam volna így leírni a véleményemet, de úgy éreztem, ez nem igazán jó történet, hiányzott belőle valami, ami esetleg megfog, odaláncol. Ezért is írtam anno csak annyit. Te valószínűleg régóta fenn vagy, de történeteddel nem találkoztam. De nem! Most ugrott be, te fordítottad a Szomszédasszonyt. Így még inkább értem, és pártolom a leírt véleményed. Az egy jó történet, bár nem te írtad, de nagyon jól fordítottad. Csak tanácsolni tudom sboynak, hogy fogadja meg, amiket írtál.
Hú, Erika43 hozzászólása, amit 2025. február 8. 10.31-kor írt, telitalálat. Én most igyekszem segíteni a szerzőnek, hogyan lehetne jobb. Nem egyedüli üdvözítő megoldás, vagy titkos recept a sikeres sztorihoz, csak pár mankó. Előszöris kellene egy történet, valami mese. Mert ez: "Bementek a lakásba, ahol rögtön csókolózni kezdtek, Ádám elkezdte fogdosni a szép ügyvédnőt" nagyon sovány. Írd le a szereplőket! Ok, elvileg emlékezhetünk rájuk a sorozatból, de a fiatalabb generációnak ez már biztosan kimaradt, és színesebb lesz tőle a sztori. Jó a szókincsed, választékosan írsz, de a neveket túl gyakran használod. A sok "Mágen" helyett írj időnként "férfit" vagy"doktort"! Vagy az "Eszter" helyett "nőt". Kerüld az új szavak képzését, pl. "elfantáziált", elég a "fantáziált". Ügyelj arra, hogy az ige elé helyezett igekötőt egybeírjuk az igével: "Végül oda ért". Ez helyesen odaért. Ennek ellenére nem katasztrofális a helyesírás, a legtöbb hiba: kimaradt vessző. Ha színesebben, kicsit felturbózva, helyenként egy-egy csavart beleszőve írsz, jogosan számíthatsz magasabb pontszámra. (Én nem pontoztam.) Ha magasabb pontot akarsz, írj családi címkés sztorikat! Az eleve plusz két pont az olvasóknál. Ha pedig maradnál az eddigi témáidnál, akkor olvass el egy "Gandalf" vagy "naiv1965" által jegyzett sztorit. Ők szintén amatőr írók, de van történetük, amit elmesélnek.
Alapból lehet, hogy nem illik, de ha intenzíven támadják az ember történetét lepontozással,akkor muszáj kiállni az embernek a műve mellett. Igen, most ennyi, de ha nem szóltam volna, jóval kevesebb lenne a pontszám. Még nem a maximum amit megérdemelne, de legalább már közel van hozzá.
Nem igazán illik a szerzőnek dicsérnie a művét! Nem tudom mit akarsz, de megnéztem, most 7,22 a pontszámod. Ez maximálisan jó pontszám erre a történetre.
Komolyan mondom,undorìtò,hogy mindìg az a vége,hogy àllandòan le vagyok hat valamennyi pontra nyomva a sok szemétlàda szavazatai miatt. Tönkreteszi a màsik munkàjàt.
(Az előző hozzászólásodra szándékosan nem feleltem.)
Azt azonban megértem, (átérzem) hogy rosszul esik neki a művét érő kritika. Pont ettől tartva kerülöm a saját iromány beküldését, inkább megmaradok a fordításnál. Így a sztorival kapcsolatban csak annyi a felelősségem, hogy mit választok.
Előszöris kellene egy történet, valami mese. Mert ez: "Bementek a lakásba, ahol rögtön csókolózni kezdtek, Ádám elkezdte fogdosni a szép ügyvédnőt" nagyon sovány. Írd le a szereplőket! Ok, elvileg emlékezhetünk rájuk a sorozatból, de a fiatalabb generációnak ez már biztosan kimaradt, és színesebb lesz tőle a sztori. Jó a szókincsed, választékosan írsz, de a neveket túl gyakran használod. A sok "Mágen" helyett írj időnként "férfit" vagy"doktort"! Vagy az "Eszter" helyett "nőt". Kerüld az új szavak képzését, pl. "elfantáziált", elég a "fantáziált". Ügyelj arra, hogy az ige elé helyezett igekötőt egybeírjuk az igével: "Végül oda ért". Ez helyesen odaért. Ennek ellenére nem katasztrofális a helyesírás, a legtöbb hiba: kimaradt vessző.
Ha színesebben, kicsit felturbózva, helyenként egy-egy csavart beleszőve írsz, jogosan számíthatsz magasabb pontszámra. (Én nem pontoztam.) Ha magasabb pontot akarsz, írj családi címkés sztorikat! Az eleve plusz két pont az olvasóknál.
Ha pedig maradnál az eddigi témáidnál, akkor olvass el egy "Gandalf" vagy "naiv1965" által jegyzett sztorit. Ők szintén amatőr írók, de van történetük, amit elmesélnek.