A+ A-

Tettes és áldozat

Pelenkában vagy anélkül? Választhatsz!
Már nyolc éve voltak házasok. Szonja még mindig imádta Tamást, de a férfi az utóbbi 4 évben lassan elhidegült a nőtől, gyakran gorombáskodott, sőt, előfordult, hogy megütötte nejét. Mivel gyerekük még nem volt, a férfi pedig nem vitte el sehova feleségét szórakozni, egyetlen kikapcsolódása az Internet maradt. Sokat chat - elt barátokat szerzett, persze ezek csak olyan virtuális barátok maradtak, soha egyikkel sem találkozott. Egyszer egy beszélgetésen valaki különös ötletet adott neki, hogyan menthetné meg a házasságát, kényszeríthetné a férjét hogy vele maradjon. Az ötlet, nagyon kockázatos, mondhatni veszélyes volt, azért elolvasta az ajánlott honlapot. Miután kibogarászta a lényeget, úgy döntött elveti a dolgot. Túl veszélyesnek tűnt.
Újabb fél év telt el, de Tamás egyre elviselhetetlenebb volt, Szonja sokat sírt, különösen mikor megtudta, hogy férje viszonyt folytat egy nővel. Megfogadta, bosszút áll férjén, ő is megcsalja. Soká keresgélte a megfelelő férfit, de túlságosan szerette a nagy "Őt". Ekkor jutott eszébe a honlap, amit ajánlottak neki. Hetekig keresgélt mire megtalálta. Minden részletesen elmagyaráztak, hogyan lehet vásárolni és használni a szereket, hatásmechanizmus, idő, lebomlás stb. Szonja rendelt egy készletet. Borsos árára az egész megtakarított dugipénze ráment. A cég garanciát vállalt, remélte az eredmény megéri a kockázatot, és férje mellette marad. Három hét alatt megérkezett a küldemény.
Használati utasítást nem mellékeltek, így a honlapról kellett leszednie a szükséges adatokat. Berakta az egészet a hűtőszekrénybe, félt, hogy veszélybe sodorhatja magát.
Már bánta, hogy kidobott egy csomó pénzt semmiért. Egyik este Tamás kissé ittasan ért haza, mindenbe belekötött, majd közölte, jövő héten elköltözik. Szonja az egész estét sírással töltötte, így is aludt el.
Másnap döntött, alkalmazza szerzeményét. Férje kedvenc ételét készítette el. Előírásszerűen rákente a tányérjára az egyes számú ampulla tartalmát. Mikor megszáradt, semmi sem látszott a tányéron. Megterített a "kezelt" tányért férje megszokott széke elé készítette, majd gyertyát gyújtott. Mikor Tamás megérkezett, furcsállotta az előkészületeket, mert csak két tányér volt, tehát vendégek nem jönnek.
- Milyen ünnep van? - kérdezte.
- Semmilyen, csak szeretnék a kedvedben járni, azt szeretném ha velem maradnál, hiszen tudod, még mindig szeretlek!
A férfi gyanakodni kezdett, neje évek óta még születésnapokon sem terített gyertyával. Így nem ült asztalhoz, hanem átöltözött, és elment hazulról. Az asszony végigsírta az éjszakát. Másnap csak egyszerű ételt főzött..
Férje ismét ittasan tért haza, és ételt követelt. Az asszony szó nélkül elérakta a jelölt tányért és az ételt. A férje levest szedett, de mikor látta hogy neje nem terített magára, ismét gyanakodni kezdet, ráparancsolt az asszonyra:
- Egyél te is!!!
A nő szó nélkül vett egy tányért, és szedett az ételből, majd enni kezdett. Jó néhány kanállal evett, mire Tamás is hozzáfogott. Vacsora után ismét elment hazulról. Szonja tudta nincs visszaút, nagyon félt a következményektől.
Megnézte a neten mi a teendő. Három napja volt a következő lépés megtételére, egy injekció saját hasfalába a kettes ampulla egyikéből. Mindig félt, még a tű látványától is, nem hogy saját magának beadjon egy ekkora adag 15 ml zavaros löttyöt. A gondolattól is rosszul lett. Másnap előkészítette a fecskendőt, de olyan ideges lett, hogy a keze annyira remegett képtelen volt beadni magának a szert, az asztalon hagyta és lepihent, hogy megnyugodjon. Elaludt. Tamás érkezésére ébredt. A férfi meglátta a fecskendőt az asztalon és az asszonyra támadt, kezében a fecskendővel.
- Mi van, talán ki akarsz nyírni? - kérdezte.
- Nem, nem!
- Hát akkor mi ez?
- Nem, nem is tudom...
- Ne hantázz te szajha! Mi ez?
- Egy gyógyszer!
- Milyen gyógyszer?
Szonjának mentő ötlete támadt.
- Tudod a gyertyafényes vacsorát is ezért csináltam, terhes vagyok. Mivel láttam te elmész, nem szóltam, el akartam hajtatni a magzatot. Láttam, te mást szeretsz, és nem akarsz tőlem gyereket.
- Jól sejtetted! És ezzel lehet elhajtani? Hogyan kell használni?
- Ide a hasfalamba kell beszúrni. - Egy pontra mutatott. A férfi gorombán belevágta feleségébe a tűt és belepumpálta a szert. Az asszony elájult. Mire magához tért, Tamás már nem volt otthon.
Másnap az asszony felkereste a "falu bolondját" Félixet. Név nem a sajátja volt, azért kapta mert fél - nótás Fél - ix. Nem volt azért annyira gyengeelméjű, de intelligenciája hagyott némi kívánnivalót. Szeretett szexuális kalandjaival kérkedni, persze általában nem sokan hittek neki. Egyébként biszexuális volt. Ez beleillett Szonja terveibe. Beadta neki a mesét, ha beadja magának a szert a (második 2 - es ampullát) megnő a szexuális teljesítőképessége. A férfi gondolkodás magába szúrta a fecskendőt a nő által mutatott helyre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.62 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 t.555 2018. 03. 6. kedd 04:45
Elég bizarr.
#12 Andreas6 2017. 08. 26. szombat 10:04
Kivételesen egyetértek Listikével. Az írás egyébként harmatgyenge.
#11 listike 2014. 09. 21. vasárnap 17:29
Amelyik férfi így bánik a Nejével, még drvábbdolgokat is megérdemelne.
#10 A57L 2014. 03. 8. szombat 08:50
Elmegy.
#9 Boba Fett 2008. 08. 5. kedd 08:46
Érdekesnek érdekes, de mégha létezik is ilyen szer, nem hiszem hogy civileknek csak úgy kiadják, elég veszélyesnek hangzik.
#8 k.Borz 2003. 05. 4. vasárnap 15:43
Kár a betűkért, (nem adtam pontot)
#7 art mooney 2002. 07. 23. kedd 23:53
könig. az alapsztori eredeti és érdekes [lásd az oldskool "Meghökkentő mesék" tv-sorozatot], viszont a történet kidolgozása eléggé elnagyolt, megérne legalább egy 15-20 oldalas novellát egy-két mellékszállal és némileg több direkt szex
#6 Mangalover 2002. 07. 23. kedd 18:36
9 sornyi szex. Ez azé' nem semmi. Viccnek elmegy. Meglepne a szer létezése. Ezennel felajánlom a Törté-Netnek, hogy ha elküldi a történeteket, akkor kiválogatom az elviselhet?ket. Mangalover voltam, maximális tisztelettel. 1 pont
#5 baby 2002. 07. 22. hétfő 23:16
na ez tuti 1 nagy kamu!
#4 gedeon 2002. 07. 22. hétfő 18:22
és hol a lényeg?
#3 pfffff 2002. 07. 21. vasárnap 22:31
Csatlakozom az 1 pontot adókhoz
#2 Mynock 2002. 07. 21. vasárnap 22:10
Hat ekkora baromsagot.Ezt meg Mulder es Scully is megirigyelhetne.
#1 Törté-Net 2002. 07. 21. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?