A+ A-

A főnökasszony

Megunván a vidéki életet nemrégiben úgy döntöttem, hogy felköltözök a fővárosba, és ott próbálok szerencsét. Felmondtam a munkahelyemen és pesten kezdtem munkát keresni. Tele voltam önbizalommal, vágyakozással egy színesebb élet felé. Egy pici albérletben találtam magamnak helyet, amolyan igazi legénylakás volt. Tucatnyi hirdetésre elküldtem a pályázatomat és bíztam abban, hogy diplomával a kezemben, nyelvtudással sikerül valami jó munkát szereznem.
Teltek, múltak a hetek, bepróbálkoztam mindenhol, de nem sok sikerrel. Közben barangoltam a városban és az itt élő régi egyetemi ismerősökkel újra egymásra találtunk. Összejártunk, mint annó, és kellemesen múlattuk az időt szabadidőnkben. Jól éreztem magam, de zavart, hogy nem volt munkám. Egy nap aztán csörrent a telefon. Egy kellemes női hang volt a vonal végén, állásinterjúra hívtak. Majd kicsattantam az örömtől, pedig ez még nem jelentett semmit. Megbeszéltük az időpontot és vártam a nagy napot. Mikor elérkezett az idő, puccba vágtam magam és próbáltam a lehető legjobb formámat hozni. Egy belvárosi irodaházban találtam magam, ahol már vártak engem és még egy tucat embert. Kicsit megingott az önbizalmam, de próbáltam leplezni. Rendben lezajlott az interjú, amit egy középkorú férfi vezényelt. Úgy éreztem jól sikerült, ezért vártam a folytatást. Nem is csalódtam, behívtak a második körre. Nagy izgalommal mentem el újra, és közölték, hogy ezt már a leendő főnök fogja tartani. Egy kisebb gombóccal a torkomban léptem be az irodájába, és akit ott találtam a faragott tölgyfaasztal mögött, attól még a lélegzetem is elállt. Egy kiskosztümbe bújtatott angyal - mondtam magamnak. Selymes, göndör, barna fürtjei lágyan omlottak vállára. Egy trendi fekete keretes szemüveg mögé rejtette igéző szemeit, amihez egy gyönyörű arc társult. Mellei majd szétfeszítették a testhezálló fehér inget. Egyszerűen tökéletes volt. Helyet foglaltam és belekezdtünk. Végig a szemembe nézett miközben magamról meséltem, alig tudtam koncentrálni, egész máson kezdett járni az agyam. A kezében egy ceruzával játszott, amit néha a szájához emelt és meg-megharapdált. Teljesen leizzadtam az interjú végére, zavartan elköszöntem, ő pedig kéjesen mosolygott.
- Az eredmény még ma meglesz - mondta. Ha gondolja, várja meg.
Megvártam, naná, hogy megvártam. Fel alá mászkáltam a folyosón, kávézgattunk a többi delikvenssel a büfében, amikor szólítottak bennünket. Szorongásokkal tele mentünk a főnökasszony irodájába, ahol ő már az eredmény tudatában fogadott újra bennünket. Az asztal előtt állt, így még jobban szemügyre vehettem. Csodálatos alakja volt. Formás, tenyérnyi feneke, tökéletes lábai, melyek egy fekete magas sarkú cipőbe voltak bújtatva. Rövid hatásszünet, majd a szokásos, udvarias tiszteletkörök után kimondta a nevemet. Nem akartam elhinni: felvettek. Ez a csodálatos nő! A többiek távoztak, mi pedig kettesben maradtunk a szobában. A hivatalos stílus, hirtelen bizalmasra váltott.
- Tegeződjünk - mondta -, úgyis a kollégám leszel.
A bárszekrényből elővett két poharat, és megkérdezte: ugye koccinthatunk a sikeres együttműködésre?
- Persze - mondtam -, örömmel. Az jól fog esni!
- Ne legyél már olyan feszült - és a kezembe nyomta a poharat, amibe egy jó adag whiskey-t töltött. Szinte azonnal legurítottam az italt, és lazítottam a nyakkendőmön.
- Helyes - mondta -, csak lazán!
Odalépett hozzám, és mélyen a szemembe nézett.
- Már az önéletrajzodon található kép alapján tudtam, hogy van benned valami. De így élőben, így még jobb! Megfogta a nyakkendőmet és gyakorlott mozdulattal levette a nyakamról. Nagyot nyeltem.
- Ugye nem félsz tőlem? - kérdezte.
- Dehogy! Csak meglepődtem.
- Meglepődtél? Hát akkor mit szólsz ehhez? - kérdezte.
Erősen belemarkolt a fenekembe, és szorosan magához húzott. Ajkát átvetette a számra, és egy forró csókot nyomott rá. Testemet elöntötte a forróság, nadrágom hamar szűk lett. Csak néztem rá és azonnal visszacsókoltam. Nyelvünk őrült táncot járt. Egyik kezemmel fogtam a fejét a másikkal hatalmas melleit markolásztam. Kigomboltam az ingjét ás elém tárultak gyönyörű keblei egy csipkés melltartó ölelésében. Közben ő sem volt tétlen, kezei bejárták egész felsőtestemet, mígnem egy erőteljes markolással elkapta addigra már teljesen megduzzadt férfiasságomat. Elismerően kacsintott, és lehámozta rólam a nadrágot. Ott álltam előtte testhezálló boxerben, álló farokkal. Ellépett kicsit mellőlem és szemeivel végigmért.
- Jól nézel ki! Vetkőzz le teljesen! Most!
Lassan, most már magabiztosan dobáltam le magamról a ruhadarabokat. Mikor végeztem odaléptem hozzá és átvettem az irányítást. Levettem róla a felsőjét, a melltartót és falni kezdtem hatalmas, kemény melleit. Kezemmel felhúztam a falatnyi szoknyát és erősen megmarkoltam csupasz fenekét. Simogattam ahol értem, teljesen elvesztettem önkontrollomat. Ő hangosan sóhajtozott, miközben megszabadítottam maradék ruháitól.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2017. 12. 28. csütörtök 13:28
Egyetértek kelyhecskével! Tomi19: Már hogy lenne igaz? Szép álom, nem több és nem kevesebb.
#9 papi 2016. 05. 28. szombat 19:58
Nagyon tetszett
#8 feherfabia 2014. 10. 12. vasárnap 06:21
10P
#7 tomi19 2014. 01. 29. szerda 12:32
Ha igaz a sztori nagy mázlista vagy gratulálok hozzá ha nem akkor szép álom
10 pont.
#6 listike 2013. 12. 16. hétfő 08:40
Nagyon jó volt.
#5 tiborg 2011. 11. 5. szombat 06:19
JO tortenet,szep alom. Veni,vidi,vici percek alatt!?!?!?
#4 Kaszkadör 2011. 11. 4. péntek 08:19
Nekem is jó lenne egy ilyen főnök......
#3 Pavlov 2010. 06. 7. hétfő 07:47
Elég vad, szabad nyelvezetű, hajrá.
#2 kelyhecske 2010. 05. 26. szerda 00:19
nekem csak az nem jön be , hogy a seggéből kirántott frakát a szájába veszi, amúgy elmegy
#1 Törté-Net 2010. 05. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?