A+ A-

Stoppal az élvezetig

Még egyetemista voltam, mikor 2000 nyarán belekezdtem egy nagy vállalkozásba. Reggel felkeltem. Elcsomagoltam egy napi élelmet és néhány ruhát, magamhoz vettem egy kis pénzt, majd elindultam a legközelebbi főút felé. Stoppal akartam kijutni Spanyolországba. Veszprémig jutottam, mikor felvett egy idősödő férfi. Elárulta, hogy a lányát keresi, aki egy veszekedésük után csak annyit mondott, hogy elmegy otthonról stoppal. Úgy gondolja, hogy Sopronba indult az anyjához. Sopronban elváltak útjaink, és én továbbmentem a határ felé. Nem vett fel senki, ezért félúton megálltam egy gyönyörű, de elhagyatott pihenőhelyen. Itt tudtam csak meg, hogy az apa kicsit rosszul ismerte lányát. Még sem volt teljesen elhagyatott a környék. A fa asztalok mellett volt egy tűzrakó hely. Nem régen használta valaki. Ekkor hallom, hogy a hátam mögül közeledik valaki a fűben. Hátranézek, és egy gyönyörű lányt pillantottam meg. Egy levágott szárú farmer volt rajta, és egy vizes trikó. Az egész lány vizes volt. Szerencsémre a lány nem zavartatta magát, és mosolyogva közeledett felém, miközben én végigmérhettem formás lábait, meztelen, vízcseppektől csillogó hasát, és a póló alatt meredő melleit. Szinte már vágytam arra, hogy nyelvemmel, csókoljam le róluk a nedvességet. Mégis az arca fogott meg a legjobban, és a mosolya. Nem hittem, hogy valaha ilyen közelről is láthatok egy ennyire gyönyörű arcot, és még gyönyörűbb lett mikor élvez. De ne szaladjunk előre a történetben.
Köszöntünk egymásnak, és a bemutatkozás után leült velem szemben az egyik asztalhoz. Elmondta, hogy talált a közelben egy tiszta vizű patakot, és nem bírta ki, hogy nem mártózzon meg a hűsítő vízben. Miután elmondtam, hogy mit keresek itt, kiderült, hogy ő az idősödő apa lánya, és esze ágában sem volt felkeresni édesanyját. Csak el akar menni innen messze. Belefeledkezett a mesélésbe, de még mindig vizes volt. Én ezt az időt teste csodálásával töltöttem, miközben egyre jobban tódult lefelé a vérem. Megbeszéltük, hogy kettesben megyünk tovább, de már késő délután volt, ezért tábort vertünk. A táskájából elővett egy tiszta pólót, majd ott az asztalnál hátat fordított nekem, de egy pillanatra mosolyogva visszanézett rám a válla felett. Én nem is tudtam megszólalni. Mindjárt leveszi a trikóját! Le is vette, olyan lassan amilyen lassan csak lehet. Miközben húzta fel fekete, száraz pólóját már fordult is vissza, így lehetőséget adott nekem arra, hogy meglássam csupasz, gömbölyű melleit. Egy pillanatra elakadt a lélegzetem. Majd hirtelen felállt ( nem tagadom én is ) és elvezetett a patakhoz. Csodás élményt nyújtott a lassan csordogáló víz látványa a naplementében, de ezt betetőzte az ő jelenléte.
Leültem a víz partjára, míg ő visszaszaladt a táskájához egy doboz cigiért, amit ott felejtett. Teljesen hangtalanul tért vissza, csak azt vettem észre, hogy barna, vállig érő haja a vállamra omlik, és azt súgja a fülembe: Tudom, hogy meg akarsz dugni. Hát itt vagyok. Igaza volt. Felé fordultam és megpillantottam teljesen meztelen testét. Férfiasságom csak úgy feszítette a farmerom. Megcsókoltam telt ajkait, éreztem, ahogy nyelvével lassan, de biztosan beljebb nyúl számban. Szinte harcoltunk nyelveinkkel úgy felizgultunk mindketten. Megcsókoltam a nyakán, füle tövétől haladva egészen az álláig, vállát, formás melleit. Ő ezt elismerő sóhajokkal fogadta. Nem siettem el a dolgokat. Egészen addig csókoltam, nyalogattam, simogattam testét, míg ő maga, mint egy felbőszült domina le nem tépte rólam a pólóm. Rám vetette magát, és olyan hevesen kezdett el csókolni mintha fel akarna falni. Keze mellkasomról vállaimra, majd hátamra vándorolt le, egészen a hátsómig, majd elkezdte farmerom elejét simogatni, ami már majdnem szétszakadt a hatalmas nyomás alatt, amit duzzadó férfiasságom okozott. Kigombolta nadrágom, majd óvatosan elővette amire annyira vágyott. Lassan ingerelt és én egyre jobban felpörögtem. Ekkor ellökött magától, és úgy három méterre előttem vad csábító táncba kezdett. Csodás volt nézni, ahogy gyönyörű teste a fákon átszűrődő fényben csak nekem táncol, miközben ő le sem vette rólam a szemét. Nem kellett magam izgatnom, hogy folyamatosan merev maradjak, a látvány megtette a magáét. Úgy tíz percig bírhattam, majd elkaptam, és átöleltem karjaimmal, egészen összesimultunk, majd megcsókoltam nagyon lágyan. A nadrág lecsúszott rólam. Felemeltem a levegőbe, ő átkarolta derekam hosszú lábaival, és lassan beléhatoltam.
Nagyon lassan emeltem fenekét fel, le, fel, le. Ő elcsukló hangon beszélt hozzám, de csak annyit értettem, hogy gyorsabban. Lefektettem levetett ruháimra, és ott folytattuk. Ő még mindig átkarolta a nyakam kezével, és derekam lábával. Begyorsítottam a tempót, ezzel kéjes nyögések hagyták el ajkait. Felsikított, és én csak arra tudtam gondolni, hogy milyen gyönyörű, ha élvez. Arcán egy izzadságcsepp csordult végig, és teste megremegett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2018. 01. 20. szombat 11:32
Lehetett volna hosszabb is.
#4 feherfabia 2014. 11. 19. szerda 06:33
8P
#3 A57L 2014. 10. 5. vasárnap 12:02
Én szerintem sem.
#2 papi 2014. 02. 20. csütörtök 17:53
Nem rossz
#1 Törté-Net 2010. 05. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?