A+ A-

Egy asszony naplójából - Nyárutó

Alig léptünk be a nyárba. A korház falai ontották a meleget. A szobába még egy asszony feküdt. Én is az ágyon nyúltam el. Hatalmas pocakom hullámzott, aztán ismét elemi erővel tört rám a fájdalom. A derekamból indulva végig a gerincemen, mígnem, az agyamig nem ért. Sikoltozni, ordítozni szerettem volna, de helyette mélyeket lélegeztem. Fáradtan ernyedt el sajgó testem, amikor a görcs enyhült. Agyamba villan az a másik korház.
A Balatonról jöttünk hazafelé. Csodálatos hetet töltöttünk ott, a saját nyaralónkban, de vágytunk arra, hogy egy kicsit kiszolgáljanak, így Agárdon kibéreltünk egy szobát a hétvégére. Lekanyarodtunk az elágazásnál, és hamarosan meg is láttuk a hosszú, lapos épületet. Régi vállalati üdülő lehetett. Nem túl szép, de tiszta. Bementünk a szobába, lepakoltunk, és gyerünk a partra. Csodálatos idő volt. A Velencei tó lágy vize finoman simogatta a bőrömet. Valahogy egészen más érzés benne úszni, mint a Balatonban. Nem jobb, nem rosszabb, más. Este a kiadós, és finom vacsora után felmentünk a szobánkba, és hatalmas kártyacsatát vívtunk. Egy óra körül oltottuk el a villanyt. Rövid, puha csókok után egymás karjában aludtunk el.
Másnap a kontinentális reggeli, aztán a part. Ebéd a strandon, végre nem nekem kellett főznöm. Négy órakór mentünk föl a szobába, csomagolni. Hamar elkerültek a dolgok.
- Nincs kedvem itt hagyni - mondtam, miközben szomorúan néztem az ablakból a fürdőzőket. Laci a hátam mögé lépett. Nyakamba csókolt.
- Akkor maradjunk még - suttogta, és hónom alatt előrenyúlva megfogta melleimet. Fejemet vállára hajtva élveztem ölelését, aztán lassan megfordultam, és forrón megcsókoltam. Nem gondoltam, hogy ennyire beindulok ismét, hiszen rengeteget szeretkeztünk a nyaralás alatt. Levette rólam pólómat, majd a melltartót. Melleim közé fúrta a fejét, és csókolgatott. Aztán kézen fogva az ágyhoz vezetett. Egyik kezével hátul öszzefogta két kezemet, másikkal pedig melleimet, hasamat simogatta, miközben mélyen a szemembe nézve kutatta, hogy hogyan is esik érintése. Aztán elengedett, és vetkőzni kezdtünk. Hanyatt dőltem az ágyon, Ő féloldalt mellém. Simogatni kezdett. Úr isten, hogy szerettem a keze érintését! A hajamat, aztán az arcomat, nyakamat, mellemet, karomat, hasamat, combomat. Széttártam a lábaimat, hogy oda is elérjen, de gonoszul azért sem ért ott hozzám.
Aztán csókolni kezdett. Apró, forró csókok voltak ezek. A lábujjaimmal kezdte. Az összeset bekapva sorban. Aztán a talpamat, majd a bokámat. Végül térdemet, majd combomat, aztán megfordított. Föltérdeltem, s Ő vállamat, nyakamat csókolta. Hátranyúltam és játszani kezdtem falloszával. Ő ismét melleim után nyúlt, és bimbóimat morzsolgatta kezemben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi 2014. 05. 30. péntek 05:42
Nagyon jó, de igaza van Janinak ez nem idevaló
#8 A57L 2013. 09. 12. csütörtök 04:10
Elmegy.
#7 tiborg 2011. 12. 11. vasárnap 02:47
Ez gyonyoru...elgondolkodtato...lirikus es erzelmekkelteli tortenet.
Gyongyszem a porban!!!
#6 banurr 2010. 05. 6. csütörtök 21:40
Ha fantázia akkor is üt.
Ha igaz nagyon sok erőt és kitartást...
Ja....és találj valakit aki elfogad és támogat és párod lesz az elkövetkezendő hetven évben
Sok sikert és boldogságot
CUPPPPP
:))
#5 Hétpettyes bogár 2010. 05. 6. csütörtök 08:35
Leticia 63 írásainak a tartalmával nem mindig tudok megbarátkozni - ez a mostani nagyon emberi.
Az viszont tény, hogy kevesen vannak, akik ilyen világosan, tisztán, szépen fogalmaznak és ennyire abszolút hibamentesen írnak!
#4 Háát 2010. 05. 6. csütörtök 07:58
Ide való, vagy sem, de aranyos.... 9 pötty
#3 jani 2010. 05. 6. csütörtök 06:55
Hát azért ez talán nem ide való !!!!!!!!!!!!!
#2 jani 2010. 05. 6. csütörtök 06:54
Hát azért ez talán nem ide való !!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2010. 05. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?