A+ A-

Szüzességem a koleszban

Ez az eset 4 éve, 16 éves koromban esett meg velem, amikor új középiskolába kerültem. Nem voltam homokos, volt egy-két barátnőm addig, de egy sem olyan komoly. Mivel messze laktam a sulitól, kollégiumba költöztem. A koleszszobában 3an voltunk én, és még két srác, Ádám és Dávid. Hamar összebarátkoztunk, főleg Dáviddal. Kb félév táján az egyik szobatársam, Ádám megbetegedett, ezért haza ment, így ketten maradtunk a szobában Dáviddal. Dávid nagyon jóképű gyerek volt, nem voltam beleszeretve, inkább irigyeltem, noha én se voltam épp csúnya. Egyik este elmentem zuhanyozni (a koliban közös fürdő volt). Levetkőztem, és beálltam a zuhany alá. Alig, hogy megnyitottam a vizet, bejött Dávid is. Nagyon szép teste volt, nem túl szőrös, enyhén izmos. A feneke nem volt szőrös, csak a farka, de az is rövidre volt vágva. Én is hasonlóan néztem ki. Nagy meglepetésemre, nem a szomszéd zuhanyba állt be, hanem egyenesen oda jött, ahol én álltam. Nem nagyon tudtam mire vélni a dolgot, beállt mögém, és elkezdte a hátamra folyatni a vizet, közben odahajolt a fejemhez, és elkezdte csókolgatni a nyakamat. Nem tartottam magam homokosnak, de nem voltam fából, a farkam egyből elkezdett mocorogni. Szégyelltem magam, eltakartam a kezemmel. Ő közben tovább csókolgatott, közben simogatta a hátam, és a mellkasom. Annyira felizgatott a helyzet, hogy alig bírtam magammal. Teljesen megmerevedtem. Kis idő múlva hátra húzta a kezem és rátette a faszára. Szinte önkéntelenül is megmarkoltam. Éreztem, hogy milyen kemény és forró. Teljesen beindultam, az álló rudam folyamatosan csöpögött.
Ekkor a következő pillanatban hirtelen megfordított és lesmárolt, miközben megmarkolta utolsó rohamra kész farkam. Egyből elélveztem, szanaszét fröcskölt belőlem a geci, jutott a kezére, és a hasára is. Ott álltunk, egyik kezével átölelve, a másikban a faszommal. Kitéptem magam a kezéből, és kirohantam a fürdőből, egyenesen a szobába. Egyszerre lefeküdtem, amikor Ő is visszajött, nem szóltunk egymáshoz egy szót sem. Egész éjjel nem tudtam elaludni, a történteken járt az agyam, meg persze azon, hogy milyen csoda, hogy senki sem nyitott ránk. Aznap este nem történt semmi, nem úgy a következő este. Mikor lefekvéshez készülődtünk, odajött hozzám, és megcsókolt. Már nem ért annyira váratlanul a dolog, mint a tegnapi, nem tudom, mért, de simán visszacsókoltam. Elkezdett levetkőzni, némán néztem, ahogy meztelenre vetkőzik, és befekszik az ágyába. Majd rám nézett, én pedig szinte önkívületben elindultam felé. Én is ledobáltam magamról a ruháimat, és bebújtam mellé az ágyba. Elkezdtünk csókolózni.
Csókolgattam a nyakát és a füleit. Lassan elkezdtem dél felé haladni. Végigcsókoltam a mellkasát és a hasát. A következő pillanatban azt vettem észre, hogy már a makkja hegyét szeretgetem a nyelvemmel. Nagyon finom íze volt. Körbe nyalogattam, közben kezemmel a heréit simogattam. Kis játszadozás után az egészet bekaptam, és ütemesen szopni kezdtem. Közben figyeltem a reakcióit, hogyan sóhajtozik. Ekkorra már minden gátlástól megszabadultam. Szívtam a faszát, közben kitértem a golyóira is, Ő meg egyre csak sóhajtozott. Kb 5 perc szopás után megfeszültek a hasizmai, és egy alig hallható nyögés hagyta el a száját. Hirtelen megtelt melegséggel a szám. Nem tudtam, mit kezdeni a sokasodó spermával, ezért elkezdtem nyelni az anyagot. Mikor már nem jött több, lassan feljebb kúsztam, és újra csókolózni kezdtünk, megízleltettem vele a saját gecijét. Ekkor azt mondta: " most te jössz, dugj meg". Nekem se kellett kétszer mondani, már nagyon fel voltam izgulva. Felhúzta a lábait, én meg lassan odahajoltam a seggéhez. Először simogatni kezdtem a lába közét. Nyelvem lassan járt a combjai belső oldalán, majd lassan elértem a segglyukát is. Finoman körbenyalogattam, majd mikor elég nedves lett, lassan ujjazni kezdtem. Furcsa volt látni az arcát, egyszerre látszott rajta a fájdalom, és a gyönyör. Mikor már mindketten belemelegedtünk az ujjazásba, úgy gondoltam, itt az idő. Feltérdeltem, és elkezdtem belejátszani a faszom a lyukába. Mikor már félig benne voltam, egy lökéssel tövig hatoltam bele. Ekkor Ő is felnyögött. Azt hittem menten elélvezek, őrjítően jó volt, szűk és forró.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.36 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 guymiki95 2015. 04. 10. péntek 22:07
Nagyon jó történet! Azóta mi van veletek?
10 pont
#3 genius33 2013. 03. 21. csütörtök 08:09
Egyszerűen életszerű és jó.
#2 toomi 2011. 09. 25. vasárnap 10:09
Gyönyörű.....
#1 Törté-Net 2010. 04. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?