A+ A-

One Night In Bangkok

Egy éjszaka Bangkokban... Kell ennél több ?
Mi jut egy embernek eszébe arról a városról, hogy Bangkok ?
Ennyi: Tahiföld egyik legnagyobb városa, kilenc millióan lakják, tenger mellett van, telenyomva felhőkarcolókkal.
Bangkok két rétegre oszlik:
Piacok, bóvlik, poshadó halak, biciklis emberek, szagok, kutyák, itt-ott poshadó dögök... Van amelyik boldog, van amelyik sír, rí mindig. Kurvák, stricik, hímringyók... Bolhalepte, fekete, koszban élő népség, de nem rajtuk múlik. Ez a szegény réteg.
Limuzinok, a legdrágább alvilági autók, milliós lakások, villák, nyeszlett hapsik, akik dzsigolónak képzelik magukat, két-három szőkére, vagy feketére festett húzott szemű cicababával, akik legjobb esetben vesznek magukra valamit. Kokó, pörgető, meg egyebek. Éjszakai bulik, milliárdok kockáztatása... Szex kifulladásig. Koszos ügyek. Titokzatos halálok. Ez a gazdag réteg.
Melyiknek lenni jobb ? - gondolkozom, miközben rágyújtok egy cigire. A koszban, vagy pisztoly által meghalni.
Most egyik sem vonz. - kifújom a füstöt, és nekidőlök a motornak. Harley, mióta felvettem a bakancsot az élethez, kábé 15 éve, azóta meg van. A bakancs viszont új.
Kezdjük ott:
A nevem Ricardo DeLizia Duca. Vagy ahogy ismernek: a Gyönyör Herceg. Triesteben születtem 33 évvel ezelőtt, édesanyám egy Tieste melletti házat bérelt, abba születtem bele. Apám elhagyta anyámat, amikor állapotos volt velem. Akkor anyám 16 éves volt... Most 33 évesen is ugyan úgy szeretem az anyámat, mint amikor megszülettem. Szerettem...
Idegesen kifújom a füstöt, és eldobom a csikket. Ilyenkor jut eszembe, hogy még is csak van szívem.
Csakhogy nekem nem kell szívemnek lennie.
Másként már a koporsó fedelét kaparnám.
De térjünk vissza a Gyönyör Herceghez. Hogy miért Gyönyör Herceg? A nők bolondulnak értem, és ezzel tisztában is vagyok. A kedves olvasónak most az jutott az eszébe: Beképzeltség a köbön. Nekem meg az: Cáfoljam, vagy még se?
A Gyönyör Herceget mindenki ismeri. Ricardo DeLizia Duca-t nem. Szóval Gyönyör Herceg. Egy időben a gyönyörrel kerestem a kenyerem. Kiszolgáltam az alvilág hölgyeit. Már ha annak lehet őket nevezni. Nem volt mit tennem. Nem volt más választásom. .
Mára már csak a hírnevem maradt meg. Időközben beléptettek egy titkos szervezethez, mely a jót szolgálja. Lebuktatni az aljanépet, és minden megoldva. Cserébe nem nyaggatnak. És itt jön be a képbe Ricardo DeLizia Duca. Kiképezve, és 4 éve az elit jótevők lucskos seggét nyalva.
A számban keserű íz jelent meg. Jobb ez az élet, mintha megint lóvéért dugnák.
Kifújtam a levegőt, és felnéztem. Akaratlanul elmosolyodtam.
Lolát láttam magam előtt. Lola DeFlavie. Más néven Dalmeza Úrnő. Velem volt a 2002-es válságkor. Ő is átment azokon, amikon én. Kurválkodott, én hímringyó voltam, és együtt éltünk. A kurva, meg a hímringyó. Remek párosítás. Ma már ő is a titkosszolgálathoz tartozik, mint én.
- Chiao, Rick. - köszön. Gyönyörű olasz nő. Észveszejtő alak, sötét, tűegyenes, popsiig érő haj, zöld szemek. 170 centi körül lehet, egy fejjel vagyok magasabb nála. Helyes, kicsi orr, telt, húsos ajkak. Mind ez fekete latex ruhába csomagolva, és egy pár tűsarkú fekete lakkcsizmába. Napszemüvege felesleges, hisz már sötétség van. Dalmeza Úrnő, és a Gyönyör Herceg napszaka.
Kezét keresztbe teszi a dús keblei előtt, és végig mér. Én letolom az orromra a napszeműveget, és felveszem a vállamra terített dszekit.
- Ciao, Bella. - mondom neki, és a Harly nyergébe szállok. - Gyere, baba.
Ő szó nélkül a hátam mögé ül, átkarolja a mellkasom, és én beindítom a motort.
- Mai küldetés: Lebuktatni Tony Salvinát. - motyogom. Tony Salvina afféle kispályás szarházi. Gyógyszerhamisítás a reszortja. A széfjét kell kirámolni, amiben benne vannak a bizonyítékok. Szerződések számlák... Érzem, ahogy megfeszül ő a hátam mögött. - Ne parázz, Lola. Szétlövöm a tökét, ha hozzád nyúl.
Bangkok fényei. Bangkok, a kéjváros... Gyorsabbra fogom a tempót. Már majdnem ott vagyunk. Orrom előtt megjelenik az Oriental hotel. Befordulok a mellékutcába, és leparkolok a sötétben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.69 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2016. 10. 5. szerda 08:31
Ez mi volt??
#4 A57L 2014. 09. 23. kedd 06:38
Nem jött be.
#3 papi 2014. 05. 29. csütörtök 20:23
Nem rossz
#2 kelyhecske 2010. 04. 23. péntek 19:39
" Nem. - suttogom, és a szemébe nézek. Még most is ártatlanul tud nézni, a kurva Istenit! - Síess, Lola. Fél tizenegy. Salvina már biztosan itt van."
....itt abbahagytam ,sajnálom a csúnya szavak simán elmennek, de a káromkodás az más .....
#1 Törté-Net 2010. 04. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?