A+ A-

Tánya és Mercedes

- Szia Mercedes - köszönt rá a kislányra Tánya.
A lány hunyorogva nézett fel, majd valami köszönés félét mormogott.
- Látom haragszol - mondta Tánya és közben leült mellé.
A Nagy-tó partján rengetegen napoztak vagy hűsítették a testüket a vízben. Mercedes körül komoly fiútábor telepedett le. Az ifjú szépség, tudomást sem véve róluk, egy magazinba temetkezett.
- Csak egy telefonhívást kellett volna, hogy te hülye már nem érdekelsz, vagy valami. - szólt durcásan a lány és elfordult Tányától.
Csendben beszéltek mégis sokan figyelték őket. A szőke, 16 éves Tánya maga volt a szépség és tisztaság megtestesítője. A sötét hajú Mercedes pedig, a gyönyörű 13 éves kislány, az ártatlanságával vonzotta az embereket. Fiúkat, férfiakat egyaránt, de a lányok, asszonyok is azon kapták magukat, hogy beindul a fantáziájuk a kislány láttán. Kétségtelenül rendelkezett mind a kettő lány valamiféle megfoghatatlan erotikus kisugárzással, amely szinte minden emberre hatással volt.
- Bocsánatot kérek, de most sem mertem sokáig idejönni hozzád. Nem tudtam hogy fogsz fogadni. Egy hete volt az az éjszaka, és nem tudtam mit gondolsz, mit érzel irántam. Bocsánat - szinte suttogott Tánya.
Mercedes felé fordult és meglepődve látta hogy Tánya majdnem sír.
- Úristen, de hülye vagyok! - kiáltott fel. - Én nem tudtam hogy te így érzel - megsimogatta Tánya arcát - azt hittem el is felejtettél.
- Dehogyis felejtettelek el, az volt az egyik legszebb éjszakám - mosolyodott el Tánya.
- Hát még nekem - vallotta be pirulva Mercedes.
- És azóta hogy alakult a kapcsolatotok? - kérdezte Tánya arra a vágyaktól és erotikától teli éjszakára utalva.
- Hát kb. kettő napig kerültük egymást Timmel, de aztán egyszer egyedül voltunk otthon, és muszáj volt beszélni arról az estéről. És akkor kibeszéltük magunkból a félelmeinket, álmainkat, és mindent ami csak attól az éjszakától bennünk volt. Aztán átöleltük egymást, előbb testvériesen, de felébredt bennünk a vágy és csókolózni kezdtünk, aztán... - elvörösödve hallgatott el.
- Szeretkeztetek - fejezte be a mondatot Tánya mosolyogva.
- Hát igen - vallotta be továbbra is pirulva a kislány.
Sokáig beszélgettek arról az éjszakáról is meg minden más is szóba került, de azért a szex maradt a beszélgetésük fő témája.
- Azt tudod, hogy sokat gondolkodtam rajta, hogy elmondom anyunak mi volt akkor este? - kijelentés volt, nem kérdés.
- És? - kérdezte Tánya.
- Végül nem tettem. Tim sem akarta, mert akkor el kellett volna mondani azt is, hogy mi is voltunk együtt és biztos hogy az nagyon kiakasztotta volna anyámat. Meg ez így a mi titkunk marad. A mi édes titkunk - fejezte be mosolyogva. - de persze rólad áradoztam pár órát neki - nevetett Mercedes.
- Tényleg, Tim hol van? - kérdezte Tánya.
- Elment apával valami üzleti ügyben - válaszolta a lány - menjünk lassan, anyu már vár bennünket - utalt a anyja talán egy órával ezelőtti telefonhívására.
Összeszedték a cuccaikat és Tánya kocsijába ültek. A lány már ismerte az utat és hamarosan megérkeztek Mercedesékhez.
Az anyja, Sandra, eléjük sietett. Mercedest puszival fogadta, majd Tányához lépett. A lány a kezét nyújtotta, de meglepetésére Sandra nevetve ölelte át.
- A legendás Tánya, mind a két gyermekemet elvarázsoltad - szólt mosolyogva és bekísérte őket a házba.
Tánya jól megnézte a nőt, mert bár negyvenhez közelített, elképesztően jól nézett ki. Fiatalos volt és szép. Mercedes tőle örökölte a külsejét, és sokkal inkább lehetett volna a lány huszonéves nővére, semmint a harmincnyolc éves anyukája. Folyamatosan nevetett és a vidámsága ragadós volt. Vacsoráztak, majd a hátsó teraszon beszélgettek.
- Nos Tánya, nem csodálom hogy elcsavartad a gyerekek fejét, valóban gyönyörű vagy és biztos hogy fiúk százai álmodoznak rólad - szólt mosolyogva Sandra.
- Nem tudom, nem mondták - nevetett fel a lány - viszont az nekem szinte hihetetlen, hogy te vagy Mercedes anyja. Ha azt mondod, hogy 25 vagy simán elhiszem.
- Köszönöm, de sajna nem annyi vagyok. Ez a kis csaj 13 éve született, a bátyja pedig 18 éve.
- Anyu, tényleg sajnálod hogy nem vagy fiatalabb? - kérdezte Mercedes.
- Erre így nehéz válaszolni, mindenki szeretne egy bizonyos kor után fiatalabb lenni, mert a fiatal szép. De persze Tim és temiattad nem bánom hogy ennyi vagyok - fejezte be. Odahúzta Mercedes fejét és megpuszilta.
- Gyertek be a házba, itt kint hűvös van kicsit - azzal bementek az egyik szobába, és mivel kicsit fáradtak is voltak a lányok, leheveredtek a hatalmas franciaágyra. Középen volt Sandra, Mercedes a jobb vállán, Tánya ballon feküdt.
Mindkét lány a strandon viselt bikini alsót és pólót tartotta magán, míg Sandra egy vékony, rövid, nyári ruhában volt. Félálomban beszélgettek a világ dolgairól, de mivel Tányát érdekelte a szex, ezért a beszélgetést abba az irányba terelte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.78 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zoltan611230 2018. 02. 23. péntek 07:05
Jó nagyon,érzéki nagyon...
#6 A57L 2013. 08. 30. péntek 04:25
Elmegy.
#5 zsuzsika 2013. 07. 18. csütörtök 07:20
Kicsit fura történet.
#4 joozsi 2011. 12. 14. szerda 05:56
JOÓ!
#3 sarmos 2010. 04. 19. hétfő 15:21
jo
#2 Törté-Net 2010. 04. 19. hétfő 09:13
Új történet került fel, a régi (duplázott) történet törölve, elnézést kérünk.
#1 Törté-Net 2010. 04. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?