A+ A-

Különleges történet

25 éves pasi vagyok, a neten kezdtem levelezni egy 21 éves lánnyal, aki talán hajlandónak mutatkozott arra, hogy elvegye a szüzességem, amit már nagyon szerettem volna. Kb. három hónap levelezés után egyszer találkoztam vele. Nem is nézett ki rosszul, bár nem volt az esetem, jó beszélgettünk, de látszott rajta, hogy ő inkább mással lenne most, mint velem.
Miután végül elbúcsúztunk egymástól, akkor jött csak a lényeg. Az utamon hazafelé megláttam egy lányt a buszon, aki viszont - bár szintén nem olyan volt, amit mindig elképzeltek - nagyon megfogott. Olyan aranyos. Amikor hazaértünk, leszállt a buszról, és egy nagy adag táskát próbált a hátára erőszakolni, ekkor léptem én színre. "Segíthetek?" kérdeztem, amit mosolyogva megengedett, de azt nem hagyta, hogy vigyem a táskáját, csak azt, hogy felsegítsem. Ez engem rettenetesen zavart, mert elkísértem volna, de úgy nem akartam, hogy én megyek üres kézzel ő meg egy megpakolt táskával, ezért egy közeli elágazásnál, elköszöntem volna tőle, hogy én erre mennék. Meglepetésemre, ő meg azt mondta, hogy ő is eljön, megnézi merre lakom. Visszakérdeztem, hogy miért érdekli ez őt.
Azt mondta, régen látott olyan fiút, aki odalép hozzá, és segítséget ajánl neki, és ezért szeretne engem jobban megismerni. Ekkor alkut kötöttünk: én kísérem haza őt, de viszem a táskáját. Beleegyezett. A táska dög nehéz volt, de szép lassan hazaértünk, s közben kiderült, hogy mennyire félénk. Nem baj - gondoltam - én sem vagyok egy nagy szám, ha bátorságról van szó, őt is csak azért mertem leszólítani, mert nem az a plázacica bombázó szőke nőnek tűnt (de szőke), hanem csakolyan kedvesen aranyosnak, és én az ilyeneket szeretem. Mikor hazaértünk (hozzájuk) állította, hogy az ő albérletében még nem járt fiú, nem mert beengedni senkit, és hogy most is fél, de - ezt figyeljétek - hogy nekem olyan pozitív és nyugtató kisugárzásom van. Miután lepakoltunk, kérdeztem, hogy nagyon fáradt - e, mert esetleg elmehetnénk együtt valahova. Nem volt fáradt, ezért elmentünk egy közeli kocsmába. A félhomály még kedvesebbé tette a Kati kislányos arcát, kívántam, hogy megcsókolom, de még nem mertem, nem egyéjszakás kalandra készültem. Már nyilvánvaló volt, hogy nincs barátja.
A kocsmában jól megismertük egymást néhány pohár boros kóla társaságában, majd kézen fogva hazaindultunk, ismét hazakísértem. Még mindig nem is tudta, hogy én hol lakom, de mondta, ha akarok, maradhatok nála még egy kicsit. Visszakérdeztem, hogy miért maradnék, otthon várnak. A reakció kedves volt: "És itt hagynál engem egyedül?", és e kérdés közben hozzám bújt, és megsimogatta az arcomat. "Maradok, ha akarod" mondtam halkan, és én is átöleltem őt, és simogatni kezdtem. "Úgy hiszem nem bánom meg, hogy megszólítottalak..." mondtam, ő meg "olyan régen csókolóztam...", "szeretnéd ha most mi...?" folytattam volna, de már egymás szájában járt a nyelvünk, és éreztem, hogy nem csak lelkileg van hatása a lánynak. 20 éves, lehet úgy 165 cm és vagy 45 kg a kislány, pici mellekkel, gyönyörű sötétbarna szemekkel. Jobban magamhoz húztam ahogyan csókoltuk egymást és éreztem, ahogyan a hasfalaink között utat tör magának az egyre merevebb szerszámom.
Egymás fenekét simogattuk az érzéki csók közben, a szájával pedig a nyakamra tért, én meg az ő egyik fülét vettem kezelésbe. Sóhajtoztunk kívántuk egymást. Amikor már éreztem, hogy nem teljesen van magánál az érzésektől, benyúltam a bugyijába, és még mindig a fülcimpáját nyaliztam, mert láttam, hogy ezt rettenetesen élvezi. Éreztem, hogy a puncija szőrös, és dörzsölni kezdtem. Egy pillanatra elengedtem őt és lerántottam a felsőrészét, meg a sajátomat is. Nem volt rajta melltartó, bár ezt már tudtam, mert néha benyúltam a blúza alá. Egyik kezemmel a fenekét markoltam, másik kezem a bugyijában, illetve egyik ujjam már a puncijában volt. O sem volt rest belenyúlni a nadrágomba, amin meglepődtem, mert életemben először fogta meg valaki a kőkemény farkamat (úgy értem, saját magamon kívül). És ami a legjobb volt, amit akkor mondott: "tudod, hogy én most csinálok ilyet először?". Az izgalomtól talán nem tűnt fel neki, hogy meglepődtem, de ha már említette, válaszoltam, hogy "nem baj szívem, én is", és igazam is volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.45 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 11. 10. péntek 06:27
Az még nem baj, hogy a megismerkedés napján még nem csináltatok "teljes programot", csak túlzásba ne vigyétek a kivárást!
#7 zsuzsika 2015. 10. 31. szombat 16:23
25 évesen nem hiába vagy szűz.
#6 listike 2014. 04. 10. csütörtök 07:32
Nem rossz, de hol a folytatás?
#5 papi 2014. 03. 21. péntek 12:00
Hát ez borzasztó
#4 genius33 2012. 09. 11. kedd 06:17
Uhh nyes
#3 v-ir-a 2011. 08. 18. csütörtök 22:38
gyuri smile igazad van...én szétröhögtem az agyam olvasás közben, ha a 2. rész is ennyire "szórakoztató" lesz, elolvasom smile
komolyan, az volt az érzésem, ezt talán egy 13-14 éves kiskamasz írta smile
#2 gyuri0926 2011. 08. 18. csütörtök 08:20
Könyörgöm meg ne írd !
#1 Törté-Net 2011. 08. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?