A+ A-

Tűzoltás végszóra

Szinte el sem hiszem, hogy lehet. Hosszú hétvégének vége. Jön haza.
Már csütörtök hajnalban, mikor kilépett az ajtón, már akkor egy homokóra kezdte számolni a perceket. Lassan szemenként hulltak alá a a hófehér homokszemek.
Hosszú négy napnak néztem akkor elébe. Pedig így kimondva, leírva nem tűnik annak. De már annyira kimondhatatlanul hiányzott. Hogy átöleljen, hogy megcsókoljon. Mindenhol, mindent.
Az elmúlt hetek szörnyen teltek. Én mentem, ő jött, én jöttem, ő ment. Épp, hogy egy csókot tudtunk az ajtóban a másiknak dobni messziről. És már csak pár óra, és ennek az egész felfordulásnak vége! Együtt leszünk. A percek, az órák olyan szaggatottnak teltek, mint az öreg, agyonnézett kazetta a videólejátszóban, ami folyton megakad, sistereg, élvezhetetlen, és az egy órás film, legalább három órásnak tűnik.
Az én filmem is ilyen volt az elmúlt négy napban. Amerre mentem a lakásban, akármit csináltam, mindenhol minket, őt láttam. Ha elfordultam, behunytam a szemem, akkor a tekercs megakadt, de egyben egy másik kép kezdett peregni. A szalag néhol hibás, néhol fekete-fehér, de szinte állandóan forgott. Úgy éreztem, mintha egy filmben élnék, ami percenként változik, de a téma ugyanaz minden jelenetnél. Mi szeretkezünk. Egy idő után már képtelen voltam szétválasztani, az agyam melyik részéről származnak az információk a mozihoz. Fantázia, és emlék teljesen összeforrt. Nem tudom mi az ami tényleg megtörtént, s mi az ami a fantáziálgatásaim egyike csupán.
Így, hogy kicsit a külvilágból is észleljek valami, és nehogy teljesen megkattanjak, mire visszaér, filmet néztem,a városban vásárolgattam, illetve a maszturbáltam annyit, mint még soha ennyi idő alatt. De a puncim állta a kiképzést! Kedvemet, vágyamat semmi sem szegte, tele - le nem vezetett szexuális energiával, amolyan feszültséglevezetésként mindent kitakarítottam, kimostam, ami élt és mozgott. Minden egyes porszemet eltüntettem, minden egyes ruhadarab a mosógépben landolt.
Szenvedtem. Úgy érzem magam, mint egy tüzelő szuka, akin senkinek sem esik meg a szíve, hogy jól megdöngesse.
A fejemben persze csak Ő járt.
Időnként a lakásban elkezdtem fel-alá járkálni, de akárhova mentem, mindegyik helyiségben csak meztelen testeket, csupasz testrészeket láttam. Most is, ahogy bemegyek a szobába:
Az ajtóval szemben, az ágyon az izmos, kerek feneke mozog komótosan. Előre, hátra. Időnként kisebb nyolcasokat írt le. Nyakában két láb mered az égbe, alatta a mezítelen testem vonaglik a gyönyörtől. Mindkettőnkön izzadtságcseppek csillannak meg, ahogy a nap besüt a szobába. A lökések egyre gyorsabban, és erőteljesebben követik egymást. Egyre hangosabban élvez, míg egy hatalmas sóhaj után, levegő után kapkodva borul teljes súlyával rám.
A piros kanapén én térdelek előtte. Ő teljesen elterpeszkedve élvezi, amint minden lehetséges módon kényeztetem. Lágyan nyalogatom merev tagja hegyét. A nyelvem vége épp, hogy hozzáér. Majd nedves ajkaim köze csúsztatom. Lassú ütembe szopni kezdem. Fel-le, és mindig kicsit lejjebb. Az ujjai a hajamba túrnak. Segít tartani a ritmust. Mikor eltűnik a számban forró, kemény farka, még szaporábban veszi a levegőt. Közben egyre jobban, hangosabban engedi el magát.
Az egyik kezemmel a golyókkal játszom. Simogatom, gyúrogatom őket.
Kicsit kiveszem, a kezemmel folytatom egy rövid ideig. Mikor újra a számat tölti ki, az ujjaim is ott maradnak, ahol voltak. Miközben szívogatom, nyalogatom, a kezeim segítenek, hogy gyönyört egyre jobban átélje. Addig játszom vele, míg már zilálva könyörög fejezzem be.
Így hát megadom neki a kegyelemdöfést. Teste minden porcikája megfeszül. Az éltető nedű összes cseppjét a számba adja.
Megfordulok. A dohányzóasztal egy lábánál félig térdel, félig guggol. Fekete, bozontos feje két combom között. Csukott szemmel, teljesen átadva magát az élvezetnek, az ízemnek, nyal. Jár a nyelve, játszik a csiklómmal. Egyik ujja bennem. Mikor már egészen belelendülök, kicsit erősebben nyalogat, szopogat, mikor...
Ekkor megrázom a fejem egy kicsit. Most egyszerre megint sok volt. Kimegyek kicsit sétálni a friss levegőre, hátha tisztul a fejem. Csak mikor újra átlépem a küszöböt, jövök csak rá, nemhogy nem nyugodtam le, még jobban teljes lázban égek.
Megnézem hátha fent van chaten, hátha tudunk kicsit beszélni. Sajnos nem. Túlságosan lefoglalják otthon. Így kicsit nézelődöm, olvasgatok, vagyis nézelődnék, olvasgatnék, de akármerre megyek, kattintok mindenhol meztelen testek, mellek fogadnak. Olaj a tűzre. Már szó szerint lángolok. Az órára nézek. Idő van. Megyek fürödni. Már csak órák kérdése és a tűzoltó is megérkezik, és kezelésbe vesz.
Nem kérte, de azért kimegyek elé. Meglepetés. Az estébe bele se merek gondolni. Olyan iszonyú kínokat éltem át az elmúlt napokban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.62 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 21. hétfő 15:45
Tovább.
#3 listike 2014. 02. 22. szombat 16:15
Siralmas.
#2 genius33 2013. 03. 7. csütörtök 12:26
Hát őőő...
#1 Törté-Net 2010. 03. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?