A+ A-

Tanár néni

Úgy negyedik környékén figyeltem fel jobban az osztályfőnökünkre, aki egyben a magyar tanárunk. Harmadikban is velünk volt, azonban csak egyével később tudtam meg a tanár lányától, hogy talált az anyja fiókjába egy vibrátort. Egyből beindult a fantáziám, rövid időn belül szexi nőként tekintettem rá. Nem volt nagy melle, inkább olyan markolni való. A feneke kissé nagy volt, bár ez egyáltalán nem zavart. Az arca szép, kék szemei mindig megigéztek, és a hangja az valami tüneményes volt. Ekkor tájt kezdtem el maszturbálni. Sokszor volt, hogy otthon talált pornó újságokra, de volt olyan, hogy közben rá gondoltam. Képzeletemben a gyönyörű lábait mindig felhúzta és egy kéz egy vibrátorral izgatta. Ó bárcsak az én kezem lett volna. Rengetegszer élveztem el így. Később felsős lettem és új tanárt kaptunk. Szexuális serdülésem idején más tanár is megtetszett, de Petra néni mindig is megmaradt a fantáziámban. Néha iskolán belül összetalálkoztam vele. Élveztem, hogy ha egy kis ideig is, de vele lehetek. Négy év elteltével természetesen ő is öregedett, ugyanúgy, mint ahogy én serdültem. Az arca valamivel ráncosabb lett, gyönyörű fekete haja megőszült (bár néha befestette). Néha belegondoltam, hogy én még éjszakánként ilyen öreg nőre verem a farkam. A korát tekintve 41 éves volt addigra. Ismertem nála szebb 40-est is, de őt nagyon megviselte a férjével való hosszadalmas szakítás. Csak ennyire voltam képbe a magánéletével, illetve még annyit tudtam, hogy tőlünk nem olyan messze lakik. Reggel soha nem sikerült vele találkoznom, mert mindig korábban ment az iskolába, ami persze érthető is.
Nyolcadikra eljött az iskolaválasztás. Az iskola lehetőséget nyújtott arra, hogy előkészítő órákat tartson matematikából, magyar nyelvből és angolból. Nekem sem kellett több, és feliratkoztam a magyar-előkészítőre (a matek mellett). Úgy gondoltam legalább nyolcadikban hét-nyolc hónapig még a diákja lehetek. Az órák hasznosan teltek. Egyrészről gyönyörködhettem benne, másrészről még a magyart is jobban tudtam. Nagyon szerettem volna közelebb kerülni hozzá, de tudtam, hogy ezért tennem kell valamit. Egyik előkészítő óra után, mikor már mindenki elhagyta a termet odamentem hozzá és megkérdeztem nem tudna különórákat adni magyarból, mert így előkészítő mellett sem megy annyira. Persze ez nem volt igaz, hiszen olyan négyes-ötös átlagot teljesítettem. Ő elfogadta megmondta, hogy a heti két alkalomért mennyit kell fizetni. Megbeszéltük, hogy jövő héten már bele is kezdünk. Természetesen nagyon boldog voltam és alig vártam, hogy eljöjjön a Kedd. Fantáziám újra Petra néni körül forgott. Csupa mocskos dolgot elképzeltem vele, és a farkam ez idő alatt rengetegszer felmerevedett. Néha még óra közben is, ami meglehetősen kellemetlen volt, ilyenkor mindig begörnyedtem, takarván az erekciót.
Végül eljött a Kedd. Pontban három órakor csöngetett. Beinvitáltam, megkínáltam üdítővel. Míg ivott szemügyre vettem ruházatát. Tavasziasan öltözött. Egy fehér blúzt, térdig érő selyemszoknyát, fekete necc harisnyát, és egy fekete nyitott orrú magas sarkú cipőt viselt. A haja gyönyörű feketére volt festve. Mondta, hogy hozzam le a magyar könyvemet. Nem tétlenkedtem, ugyanis elkezdtem lent merevedni, így gyorsan felmentem a lépcsőn, mielőtt még észrevette volna az ágaskodó péniszem. Lefeküdtem az ágyra és elkezdtem csuklóra gyúrni. Rekordidő alatt élveztem el, és szintén rekordidő alatt szedtem rendbe magamat, így mire megkérdezte volna, mit csinálok, ennyi ideig már lent voltam a könyvemmel. Időközben pár gombot kigombolt a blúzán, azt mondta nagyon meleg van. Csak egy trikóban, és egy rövid gatyában voltam, de ömlött rólam a víz (persze ez köszönhető volt a fenti önkielégítésemnek is). Elkezdtünk tanulni, ám nehezen tudtam koncentrálni mellette. Többször is felnézett a könyv olvasása közben, így láthatta, hogy őt nézem, de nem szólt semmit. Mikor befejezte kiadta a feladatomat én meg nekiláttam. Párszor ránéztem és láttam, ahogy szemüvege szárát nyalogatja, persze csak nagyon diszkréten. Újra megmozdult valami odalent. A feladatra összpontosítottam, de nem bírtam legyőzni a mérhetetlen erekciót. Majd szétrobbantam, mire az összes feladattal végeztem. Át adtam neki, hogy kijavítsa őket. Egyik kezemmel a farkamhoz nyúltam, és nadrágon keresztül masszírozni kezdtem, szép lassan. Teljesen elvesztettem a fejem. Önkívületi állapotban oda szóltam Petra néninek:
- Megtanítana a szexre? - a végét már elcsuklottam. Hamar elöntötte a vér az arcomat. Hosszú másodpercek teltek el mire megszólalt, közben mélyen egymás szemébe néztünk. -Úgy érzem vége a magyar órának!-szólt, és becsukta a könyvet.
- Uh elnézést én.. - kezdtem mentegetőzni, de erre oda jött hozzám és így szólt:
- Most valami egészen más következik... - majd felém hajolt és megcsókolt. Hosszasan csókolóztunk, egyre vadabbul. Végigsimítottam harisnyás combján, ő közben a trikómat vette le. Hamarosan megváltunk ruháinktól csak a harisnya a magas sarkú és a szemüveg maradt rajta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.47 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike 2014. 03. 8. szombat 09:37
Mese gabbal.
#10 papi 2013. 11. 15. péntek 14:38
Cöcö
#9 Bikmakkocska 2013. 09. 29. vasárnap 16:40
Jó közepes, eltekintve a lentebb jelzett hibától.
#8 Kritikus85 2010. 03. 25. csütörtök 19:31
"Nem akartam még elélvezni, ezért megszólaltam:
- Gyere, ülj belém!" most akkor ki a nő? Gyere ülj rám nem?
#7 Ubesz 2010. 03. 25. csütörtök 14:09
ööö hát annyira nem jó ám :)
#6 tiborg 2010. 03. 23. kedd 23:52
Meg probalkozasnak is gyenge!!Kezd ujra hosszabb uzemi gyakorlat utan !!!
#5 zsuzsika 2010. 03. 22. hétfő 17:05
Na ne!!!!
Itt nincs modi, vagy cenzúra??
Ne haragudjatok, de ez egy fizetős oldal.
#4 papamaci 2010. 03. 22. hétfő 05:42
Jaajjjj!!!

Olvass még, nézz meg néhány filmet... ebben a korban természetes a fantáziálás.
egy-két év múlva (ha a nagykorúság közelébe érsz)próbáld is ki, amikről álmodozol! Ja, és ne fényesítsd túl gyakran a bohócot, ugyanis később csalódást okozhatsz a nőnek!
Egyébként megértelek, én is bele voltam zúgva az egyik tanárnőmbe... :-)
#3 Kata 2010. 03. 22. hétfő 01:06
Megint egy kiskorú! Nem keféltél te még sőt szexet sem láttál máshol,mint a hülye pornófilmjeidben.
Magyarból négyes ötös, ezzel a fogalmazással és hülyesírással???
#2 Teknősbika 2010. 03. 22. hétfő 00:28
kissé vadnak tűnik, legalábbis semmi valós alappal nem rendelkezik a tanárra való masztin kívül, de lelkes
#1 Törté-Net 2010. 03. 22. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?