A+ A-

Kollégák

Céges kirándulás volt egy békés fürdővárosba, ahova minden évbe le szokott menni a dolgozók egy csoportja. A Férfi és a Nő régóta vonzódott egymáshoz, de ez eddig semmi testi aktusban nem nyilatkozott meg, ami talán annak is köszönhető, hogy a nő 10 éve élt párkapcsolatban, a férfi pedig féltette a szívét.
A véletlen úgy hozta, hogy a buszon egymás kerültek, Amit egyik sem bánt, hisz élvezték egymás társaságát. Az út vidám beszélgetéssel telt, mikor a Nő viccből a Férfi tarkójára tette a kezét, és annak formájára tett megjegyzést.
Tekintetük találkozott, csend telepedett közéjük, megszűnt számukra külvilág és elvesztek egymás szemében.
Érezték, hogy nem szabad engedni a kísértésnek, de egyikükben sem volt elég erő, hogy elszakítsa tekintetét a másiktól. Tudták, hogy a többiek, bár ugratják őket, hogy több van köztük barátságnál, nem bizonyosodhatnak meg e felől. Az ösztönök azonban erősebbek voltak, a Férfi keze lassan a Nő térdére siklott, ahonnan elindult a hosszú combokon felfelé. A Nő, hogy ne keltsen feltűnést elengedte a Férfi tarkóját, bár szíve szerint rávetette volna magát a Férfi ajakira, de nem volt szabad, ott és akkor nem. Hátradől a székben, behunyta szemét, és miközben érezte a Férfi kezének gyengéd simogatását, azon ábrándozott, hogy vajon milyen lehet a csókja, milyen lehet mikor a Férfi telt ajkaival megérinti a nem túl vastag ajkait, milyen lehet, mikor azok az ajkak végigcsókolják a nyakát, gyengéden megharapják a fülcimpáját. Közben a Férfi keze egyre feljebb haladt, a vékony, de mégis formás combok eltávolodtak egymástól, utat engedve a kíváncsi kéznek. Most bánta csak meg a Nő, hogy nem szoknyát vett fel! Érezte amint a kéz combja belső felét simítja, egyre közelebb érve puncijához, mely a türelmetlenül várta az érintést, még akkor is, ha a nadrág egyelőre gátat szab neki.
Ekkor az autó egy gödörbe hajtás következményeként megugrasztotta utasait. A kéz szinte repült vissza tulajdonosa combjára, a Nő ijedten zárta össze lábait, és riadtan nézett körül nem vették e észre őket.
Nem mertek egymásra nézni, megnyugodtak, hogy nem történt semmi, de ugyanakkor bánták is, talán soha nem lesz még egy alkalom.
Az út további része eseménytelenül telt. A városba való megérkezést követően egyből a strandra mentek. Kellemes családias strand volt három medencével, melyből egyik az úszók igényeit elégítette ki, a másik kimondottan gyermekek részére készült, míg a harmadik inkább játszani és szórakozni vágyóknak nyújtott lehetőséget a maga nem túl mély vízszintjével.
A strandra való belépést követően szétszóródott a társaság, a többség azonban a harmadik medencénél verbuválódott össze.
A Férfi a mosdót kereste fel először, így mikor csatlakozott a társasághoz már mindenki a vízben volt, kivéve a Nőt, aki akkor szabadult meg utolsó olyan ruhadarabjától, amit sajnált volna, ha nedves lesz.
A Férfi nem tudta levenni róla a szemét. Nem volt az a "tipikus" értelemben vett jó Nő, aki a címlapokról mosolyog, de a Férfi számára Ő volt a tökéletes nő. Elbűvölten nézte vékony alakját, kicsi, de formás fenekét, melleit, melyek nem voltak túl nagyok közé sem sorolhatók, de mégis imádta, mégis vágyott rá, hogy szájában érezze azoknak az apró halmoknak a gombjait.
A Nő észrevette, tekintetük találkozott, egy apró mosollyal, és egy kacsintással jelezte; tetszik neki, hogy így megbámulja a Férfi!
Megfordult, a válla fölött dobott még egy mosolyt a Férfi irányába, majd besétált a medencébe, ami örömére kellően hűs vízzel volt feltöltve, így kicsit lehűtötte testét, ami a Férfi pillantásainak hatására kezdett felhevülni.
A Férfi lassan vetkőzött várta, hogy a Nő utáni vágya alább hagyjon.
A Nő vigyázva, hogy a többiek ne vegyék észre végigmérte a Férfit, akit most látott először meztelen felsőtesttel. Szerette a kidolgozott felsőtestű, izmos férfiakat, és bár a Férfi nem ilyen volt, nem tudta levenni róla a szemét. Bár látszott rajta, hogy sportol, nem volt se szálkás, se kockás, és volt egy kis hasa is. A Nőt mégis rabul ejtette, és alig várta, hogy megölelhesse.
A Férfi elindult a medence felé, amibe hatalmas csobbanással érkezett meg. Egyből a Nő felé úszott, akinek esze ágában sem volt kitérnie előle. A Nő előtt emelkedett ki a vízből, kiemelkedés közben közelről is megszemlélte a Nő testét. A Nő érezte a pásztázó tekintetet, és testét ismét melegség öntötte el. Kívánta ezt a nála hat évvel fiatalabb férfit!
Amint a férfi kiemelkedett a vízből átkarolta a nyakát és gyengéd puszit lehelt az arcára. Szíve szerint megcsókolta volna, de nem volt szabad, még nem. A Férfi keze a derekára siklott, körülnézett, de mivel eddig is elég közvetlen volt közöttük a viszony, senkinek nem tűntek fel. A Nő füléhez hajolt, és olyan halkan, hogy a Nő is alig hallotta, a fülébe súgta, vagy inkább csak lehelte:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2014. 10. 22. szerda 06:36
10P
#9 A57L 2013. 12. 28. szombat 04:56
Jó írás.
#8 genius33 2013. 08. 19. hétfő 06:03
Kellemes, nekem bejött. smile
#7 Rinaldo 2013. 08. 17. szombat 13:33
Jó kis történet.
#6 x124 2013. 08. 16. péntek 15:49
Jó.
#5 listike 2013. 08. 16. péntek 09:51
lEGYEN FOLYTATÁSA IS.
#4 veteran 2013. 08. 16. péntek 08:01
Folytatásban sok minden lehetséges. Jóó.
#3 papi 2013. 08. 16. péntek 05:24
Ezt otthon is folytatno kell.
#2 v-ir-a 2010. 03. 4. csütörtök 20:20
remélem lesz folytatás...
#1 Törté-Net 2010. 03. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?