A+ A-

A visegrádi hegyen

Igaz történet
Barátnőmmel elhatároztuk, hogy ha már úgy is itt járunk a Dunakanyarban, akkor felsétálunk a visegrádi hegyre. Kicsit ismertük a járást, mert korábban osztály kirándulás alkalmával jártunk már ott. Most azonban csak ketten voltunk, és az még is csak más. Augusztus volt, és nagyon jó idő, a nap szinte égette a bőrünket. A hegyre a Duna felellői oldalon mentünk fel a turista útvonalon. Számunkra nem volt fárasztó, hiszen akkoriban sok fele jártunk túrázni. Útközben sokszor megálltunk a tájban gyönyörködni és persze csókolózni. Mikor lefele jöttünk a hegyről, észrevettem egy elhagyatott útvonalat, ami közvetlenül a turistaútból ágazott le. Mondtam, menjünk, nézzük meg, mi van arra. Barátnőm bólintott, és elindultunk a szinte járatlan úton. Szerintem nagyon jól tudta, hogy nem csak azért akarok arra menni, hogy megnézzem, mi van arra, hanem hogy senki ne zavarjon minket, miközben szeretkezünk. Egy darabig mentünk az úton és mikor úgy éreztem most már senki nem fog minket látni meg állítottam és megcsókoltam. Hosszú szenvedélyes csók csata vette kezdetét.
Mikor nagy nehezen befejeztem a csókot, a nyakát vettem célba, és elkezdtem csókolgatni, nyalogatni. Közben szépen lassan elkezdtem levenni róla a pólóját, amiben segített is picit. Amikor lekerült róla a póló szépen apró csókokkal elindultam a mellei felé. A melltartón keresztül elkezdtem csókolgatni a melleit. Majd levette a melltartót és így évezhettem a finom puha melleinek édes ízét. Egy darabig elidőztem itt, de aztán egyre lejjebb és lejjen csúszott a szám. Amikor elértem a rövid nadrágját, és elkezdtem óvatosan lehúzni róla, ő megállított, megfogta a vállamat, és felállított. Kaptam tőle egy forró csókot, aztán a fülembe súgta, hogy most én jövök. Elkezdte csókolgatni a nyakamat, leszedte a pólómat, és a felső testemet simogatta és csókolgatta. Ő sokkal hamarabb elindult az ágyékom felé a csókjaival, amit természetesen nem bántam. Kigombolta a nadrágomat és lehúzta a bokámig a boxer alsómmal együtt. Ekkor már kő keményen állt a farkam, adott rá néhány puszit majd a szájába vette, és szopni kezdte. Nagyon jól bánt vele, úgy éreztem, azon nyomban elmegyek, de tudta mikor kell kicsit lassítania ahhoz, hogy ez ne történjen meg.
Miközben szopott néha fel-felnézett és elkezdett velem szemezni ilyenkor ki engedte a szájából a farkamat és kacéran megnyalta a hegyét. Az egyik ilyen alkalomkor megkérdezte, hogy akarok -e a szájába élvezni. Természetesen igen mondtam neki ő pedig magasabb sebességre kapcsolt és mivel értette a dolgát így hamar eljutatott a csúcsra. Nagy meglepetésemre minden cseppet lenyelt, ami kijött belőlem, pedig legtöbbször inkább egy zsebkendőbe szokta kiköpni, de nagyon örültem neki, hogy ezúttal nem így tett. Felállt megcsókolt majd így szolt most te jössz. Ha nem mondta volna, akkor is a punciját vettem volna célba a nyelvemmel, mert nagyon szeretek nyalni. Felhúztam magamra a boxeremet, de a nadrágomból ki léptem. Barátnőm elé térdeltem és lehúztam róla a rövid nadrágját, de a tangát még rajta hagytam. Neki támasztottam egy fának és az egyik lábát megemeltem, hogy jobban hozzá férjek. Elkezdtem nyalogatni a combja belső részét. Éreztem, hogy a bugyija kezd át nedvesedni, és a finom punci szag is megcsapta az orromat, amitől annyira be tudok indulni. Adtam a puncijára egy nyelves csókot bugyin keresztül, majd a vénuszdombját kezdtem csókolgatni és nyalogatni, persze a bugyit ekkor kicsit lejjebb húztam, hogy ne legyen útban.
Persze kicsivel később már leszedtem róla kis vörös ruhadarabot. Végig nyaltam a puniját, először jobbról majd balról. Aztán addig nyaltam, míg a nyelvemmel szét nem választottam a szemérem ajkait. Egy darabig nyalogattam így, majd a nyelvemet ameddig csak tudtam, benyomtam a hüvelybe, és el kezdtem dugni a nyelvemmel. Közben a kezemmel a fenekét simogattam és a combjait. Szerettem volna használni az újaimat is, hogy nagyobb élvezethez juttassam barátnőmet. Azonban tudtam, hogy ez most nem lenne jó ötlet, hiszen már egy ideje nem mostam kezet ugyan is ott voltunk a hegyen. Így aztán marad a nyelv játék. Mikor abba hagytam a hüvely izgatását, megkerestem a csiklót, és azt kezdtem nyalogatni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.31 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 21. hétfő 16:04
Jólmeghágtad a szukát. Folytazsd.
#5 zsuzsika 2014. 11. 21. péntek 07:08
Nem rossz.
#4 A57L 2014. 05. 26. hétfő 05:34
Jó lett.
#3 papi 2014. 01. 16. csütörtök 05:02
Egész jó
#2 imi36 2010. 03. 2. kedd 09:47
jó! Folytatást várom!
#1 Törté-Net 2010. 03. 1. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?