A+ A-

Egy fárasztó nap vége

Fárasztó nap áll mögöttem. A fürdőben gyertyák égnek és kellemes levendulaillatot áraszt a víz. Végignyúlok a kádban, a fejem megtámasztom a kád szélén, hogy a víz nyakig ellepjen. Lábamat kinyújtom és keresztbeteszem. A szemem csukva. Élvezem a csendet és a levendula nyugtató hatását. Hagyom, hogy cikázó gondolataim lenyugodjanak. Egy kép villan elém, és mosolyra húzom szám. Az előző este jut eszembe. Az édes kínok, amiket egymásnak okoztunk. Ahogy cirógattál, ahogy csókoltad a fülem, a nyakam és a hátam. Szinte újra átélem, ahogy a nyelveddel izgatod csiklóm miközben ujjaid ki- be járnak hüvelyembe. Már az emléktől felizgulok. Kezem végigsiklik testemen. A fülemtől le egészen a belső combomig és vissza. Aztán a melleim cirógatom, míg kemények nem lesznek. Végigcirógatom a hasam és a belső combom. Finoman cirógatom nedves puncim. Felhúzom a lábam, hogy könnyebben hozzáférhessek forró ágyékomhoz. Egyik kezemmel a nyakam és a melleim cirógatom. A másikkal a csiklóm izgatom.
A szemem még mindig csukva és elképzelem, hogy mindezt te csinálod. Széthúzom a nagyajkaim, és becsúsztatom először az egyik ujjam, aztán a másikat is. Tenyeremmel dörzsölöm finoman tovább vágyam égő pontját, miközben ujjaim ki- be húzogatom. Érzem, hogy a kívánt hatás nem marad el, és már nincs messze az orgazmus. Eközben halkan kattan a zár és belépsz az ajtón. Csend honol a lakásban. Lepakolsz és látod, hogy már voltam itthon. Azt gondolod biztos elmentem bringázni. A fürdő felé veszed az irányt nem tudván, hogy mi zajlik odabent. Mikor az ajtóhoz érsz, meghallod sóhajaim és a kiszűrődő gyertyafényt.
Halkan kinyitod az ajtót és bejössz. Az ajtófélfának támaszkodsz és nézel. Egyik kezem még mindig a melleimmel játszik, míg a másik ágyékomat forrósítja. A szemem csukva van, így nem is sejtem, hogy nézőközönséget kaptam. Te csak nézed, ahogy kényeztetem magam, és halkan megszabadulsz a ruháidtól. Hátam ívben megfeszül, miközben kezem egyre gyorsabban jár. Nehezen, de türtőzteted magad, nehogy megzavarj. Figyeled, ahogy a mellem egyre gyorsabban süllyed és emelkedik. Végül ismét ívbe feszül a testem, és kéjes sóhajok közepette átélem az orgazmust. Kezem kicsusszan hüvelyemből, de még cirógatja egy kicsit a puncim. Most már nem türtőzteted magad tovább, és megcsókolsz. Kezed a mellem simogatja. Majd végigsiklik a hasamon, és a puncim simogató kezemet cirógatod. Értem a célzást, és elhúzom a kezem. Így most te is cirógathatod. Csókod egyre követelőzőbb lesz. Kiemelsz a kádból, és magad elé állítasz. Közben a hátam cirógatod. Én pedig élvezem a kezed cirógatását, és ahogy a vízcseppek végiggurulnak a hátamon. Hozzád simulok, átölöllek, és a hajadba túrok, ágyékom hozzád dörzsölöm. Te otthagyod ajkam, a fülemet, és a nyakamat csókolod. Kezed pedig bebarangolja a már jól ismert tájat.
Végigsimítod a mellem, le a hasamig, míg meg nem találod nedves pontom. Finoman izgatod. Érzed, hogy egyre jobban kívánlak. Felkapsz, beviszel a hálóba, és az ágyra fektetsz, miközben forrón csókolsz. Magamra húzlak, hogy érezhessem a tested. De te nem maradsz így sokáig. Elindulsz bebarangolni a testem. A fülemmel kezded. Végighaladsz a nyakamon, majd a mellemnél egy kicsit elidőzöl.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.88 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2013. 12. 5. csütörtök 05:07
Tetszik
#2 v-ir-a 2010. 02. 20. szombat 22:52
ez jó volt....nekem islehetne ilyen párom.....
#1 Törté-Net 2010. 02. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?